Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

LES MILLS BODYCOMBAT®

Tunnin kuvaus:

BODYCOMBAT® on tunti, jossa on paljon voimaa ja energiaa.  Treeni muodostuu erilaisista lyönti- ja potkusarjoista, mutta pitää sisällään myös lihaskuntotreeniä. Voit haastaa kuvitellun vastustajasi käyttäen tekniikoita eri taistelulajeista kuten karate, taekwondo, capoeira, nyrkkeily ja muay thai. Samalla kun kulutat runsaasti energiaa, tulet taitavammaksi, vahvemmaksi ja kestävämmäksi. Musiikki tukee tätä treeniä ja saa sinut haastamaan itsesi entistä parempiin suorituksiin. LES MILLS -tuntien koreografiat vaihtuvat kolmen kuukauden välein. Koreografiat tehdään Uudessa-Seelannissa ja tuodaan sieltä ympäri maailman koulutettujen ohjaajien ohjaamina.

Kenelle tunti sopii:

Tunti sopii kaikille taistelulajeista kiinnostuneille. Koreografiat muodostuvat erilaisista lyönti- ja potkusarjoista, syke nousee ja treenaat tehokkaasti. Suosittelemme tätä treeniä mm. istumatyöläisille. Lyöntisarjat tuovat tarpeellista liikettä ylävartalolle. Tämä treeni tuo kivaa vaihtelua esim. kuntonyrkkeilystä pitäville. 

Mitä mukaan tunnille:

Sisätreenikengät, hikipyyhe ja juomapullo.

Vinkki:

Tästä tunnista saat vielä enemmän irti, kun huolehdit myös liikkuvuusharjoittelusta. Kannattaa siis osallistua myös esim. Yoga Flow- ja Yoga venyttely -tunneille. Huolehdithan, että olet syönyt ja juonut hyvin päivän aikana, kun tulet tälle tunnille. Harjoituksen aikana kulutetaan kaloreita reilusti. Jotta jaksat treenata hyvin ja saat itsestäsi parhaan mahdollisen irti, sinulla täytyy olla energiaa.

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: