Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

LES MILLS BODYATTACK®

Tunnin kuvaus:

BODYATTACK® on aerobista kuntoa kohottava treeni, joka parantaa myös voimaa ja kestävyyttä. Tunti koostuu tehokkaista intervalleista, jossa vuorottelevat kuntoa kohottavat liikkeet sekä toiminnalliset voimaa ja vartalonhallintaa kehittävät liikkeet. Treenin dynaamisuus ja energinen musiikki kannustavat jokaisen saavuttamaan omat treenitavoitteensa.

Kenelle tunti sopii:

Tunti sopii kaikille, jotka haluavat haastaa itseään. Tunti ei ole koreografisesti vaikea, vaan perustuu yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin liikkeisiin. Mm. haaraperus- hypyt, polvennostot ja hiihtohypyt tulevat tutuksi. BODYATTACK® on esimerkiksi juoksua harrastaville kivaa vaihtelua lenkeille. Kaikille liikkeille löytyy aina kevyempi, hypytön versio, joten ei tarvitse olla huippukunnossa tullessaan tunnille. Kerta kerran jälkeen kunto kohenee.

Mitä mukaan tunnille:

Sisätreenikengät, hikipyyhe ja juomapullo.

Vinkki:

Huolehdithan, että olet syönyt ja juonut hyvin päivän aikana, kun tulet tälle tunnille. Harjoituksen aikana kulutetaan kaloreita reilusti. Jotta jaksat tehdä treenin hyvin ja saat itsestäsi parhaan mahdollisen irti, sinulla täytyy olla energiaa. Tämän tunnin jälkeen suosittelemme juomaan reilusti vettä ja venyttelemään ainakin pohkeet, pakarat ja etureidet.

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: