Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Kahvakuula

Tunnin kuvaus:

Lihaskuntotunti, jolla harjoitetaan kehoa hyvin monipuolisesti. Mm. voima, kehonhallinta ja liikkuvuus kehittyvät tällä tunnilla. Tällä tunnilla pystyt haastamaan itsesi ja tekemään tehokkaan, kovan treenin, mutta myös aloittamaan oman kahvakuulaharrastuksesi.

Kenelle tunti sopii:

Tunti sopii yhtälailla aloittelijalle kuin kokeneellekin liikkujalle. Liikkeet voit suorittaa omaan tahtiin ja ilman hyppyjä. 

Mitä mukaan tunnille:

Tunnille tarvitset mukaan liikunnalliset vaatteet, sisäkengät, juomapullon ja hikipyyhkeen. Harjoituksen voit tehdä myös paljain jaloin. 

Vinkki:

Liikkuvuutta ja voimaa pääset kehittämään myös erilaisilla kehonhuoltotunneilla. Hyvä liikkuvuus helpottaa kahvakuula-liikkeiden tekemistä. 

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: