Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Terveselkä

Tunnin kuvaus:

Terveselkä on helppo, selän terveyttä edistävä tunti. Tunnin aikana tehdään rauhallisia lihaskunto- ja liikkuvuusliikkeitä, joiden tavoitteena on saada rankaan liikettä ja liikkuvuutta sekä helpottaa selän yleisiä kiputiloja. Tunti on kevyt, ja jokainen osallistuja voi tehdä liikkeet omassa tahdissaan. Tunnilla voidaan käyttää apuvälineinä esimerkiksi keppiä, kuminauhaa tai palloa.

Kenelle tunti sopii:

Tunti sopii kaikenikäisille ja -kokoisille, sekä naisille että miehille. Tältä tunnilta on helppo aloittaa oma liikunnallinen elämä.

Mitä mukaan tunnille:

Hikipyyhe ja juomapullo.

Vinkki:

Tunti sopii hyvänä alkulämmittelynä esimerkiksi ennen kuntosalitreeniä, tai voit yhdistää sen Kuntojumppa- tai kehonhuoltotunnin kanssa.

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: