CMS RSK – Rinta, selkä ja kädet

Tunnin kuvaus:

Tehokas ja monipuolinen ylävartalon lihaskuntoharjoitus. Tällä tunnilla ei hypitä. Välineinä käytetään oman kehonpainon lisäksi käsipainoja ja tankoa. 

Kenelle tunti sopii:

Tunti sopii yhtä lailla aloittelijalle kuin kokeneellekin liikkujalle. Liikkeet voit suorittaa halutessasi omaan tahtiin. Olkapää- tai muu ylävartalon vamma voi olla este tunnille osallistumiselle. Juttele asiasta ohjaajan kanssa ennen tunnin alkua. 

Mitä mukaan tunnille:

Tunnille tarvitset mukaan liikunnalliset vaatteet, sisäkengät, juomapullon ja hikipyyhkeen. 

Vinkki:

Muistathan lämmitellä ennen tunnin alkua esim. kuntosalilla aerobisella laitteella. Myös jokin muu ryhmäliikuntatunti sopii loistavasti lämmittelyksi. Tasapainon vuoksi on hyvä tehdä myös alavartalon treeniä esimerkiksi CMS RVP – reisi, vatsa ja pakara –tunnilla. 

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: