Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Power Step

Tunnin kuvaus:

Vauhdikas ja tehokas penkkiaskellustunti. Tällä tunnilla vahvistat erityisesti alavartaloa. Kun askellat perinteisiä aerobicin askeleita laudalle, huomaat tehon jo nopeasti. Power Step -treenissä yhdistyvät yksinkertaiset ja tehokkaat liikkeet sekä energinen musiikki. Tunnilla ei tehdä yhtä yhtenäistä koreografiaa, vaan kun musiikki vaihtuu, liikkeetkin vaihtuvat. Tunti alkaa kahdella lämmittelykappaleella. Tämän jälkeen tunti pitää sisällään erilaisia sykettä nostavia kappaleita, joissa itse pystyt säätelemään kuinka kovaa teet. Tunnin lopussa tehdään lihaskuntoliikkeitä ylä- ja keskivartalolle ja venytellään kevyesti palautellen työtä tehneet lihakset.

Kenelle tunti sopii:

Tunti sopii heille, jotka haluavat haastaa itseään tiukalla ja tehokkaalla treenillä. Tällä tunnilla ei tarvitse tanssia, vaan liikkeet ovat perinteisiä aerobicin askeleita – askeleita, joita voi varioida kevyestä askelluksesta isoihin kimmoisiin hyppyihin. Käsien liikkeillä voi kasvattaa treenin tehoa ja tuoda vaihtelua sekä monipuolisuutta treeniin, mutta voit keskittyä halutessasi vain siihen, että treenaat jalkojasi. Tämä on energinen, hyväntuulinen tunti. 

Mitä mukaan tunnille:

Sisätreenikengät, hikipyyhe ja juomapullo.

Vinkki:

Power Step- tunnilla vahvistetaan erityisesti alavartaloa. Tämän tunnin kaverina voi treenata vaikka kuntosalilla ylävartaloa. Erityisesti pohkeet ja pakarat kannattaa venytellä tämän tunnin jälkeen hyvin.

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: