Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Äijäjooga

Tunnin kuvaus:

Kehon ja mielen huoltoa, liikkuvuutta ja perusvenyttelyä. Haasteita pelkäämättä ja huumoria unohtamatta. Ei liian notkeille.

Tunti toimii erinomaisesti palauttavana harjoituksena kovan treeniviikon jälkeen, tai mukavana rentoutuksena viikonlopun päätteeksi. Liikkeet ja alkuasennot ovat helppoja, ja kukin harjoittelee omien tavoitteidensa mukaan. Tavoitteita ei tarvitse asettaa omia varpaita kauemmaksi. Teemme vähintään ne perusvenytykset, jotka salilla liian usein jäävät tekemättä.

Lainaamme elementtejä joogasta, kuten hengityksen käytön ja rauhoittumisen. Haastamme kehon venymään ja kohtaamme tulokset välittömästi.


Kenelle tunti sopii:

Kaikille, mutta erityisesti heille jotka eivät vielä ymmärrä kehonhuollon merkitystä.

Mitä mukaan tunnille:

Avoin mieli, hikipyyhe, juomapullo ja rennon vaatteet.

Vinkki:

Ota Äijäjooga mukaan harjoituskalenteriisi. Yhdistä se esimerkiksi kuntosaliharjoittelun päätteeksi tai ota lepopäivän ohjelmaksi. Tästä tunnista on hyvä aloittaa!

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: