Euroopan liikuntaviikkoa vietetään 23.9.-30.9.2024 – Suomi liikkeelle!

Euroopan liikuntaviikkoa vietetään maanantaista maanantaihin 23.9.-30.9.24 ja me Aplicosta haastamme juuri sinut mukaan hyvinvointiin!

Mukaan maksutta tapahtumaviikolla!

Liikuntapäivät -tapahtuma on maksuton, kaikille avoin valtakunnallinen liikuntatapahtuma. Liikuntaviikko on osa koko Euroopan liikuntaviikkoa ja valtakunnallista kampanjaa saada Suomi liikkeelle. Laitetaan yhdessä lisää liikettä viikkoon. Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico on on yksi mukana olevista kuntoklubeista Suomessa. Tervetuloa liikkumaan ja hakemaan elämyksiä arkeen liikuntaviikolta!

Nyt on oikea aika korostaa liikkumisen yhteyttä terveyteen. Liikkuminen on tärkeä osa kansanterveyttä. Fyysinen aktiivisuus, ravinto, uni ja mielenterveys ovat hyvinvoinnin tärkeitä osa-alueita. Kansansairauksien ehkäisemisen ohella toimintakyvyn ylläpitämiseksi liikkumisella on selkeää tutkittua vaikuttavuutta. Yhteiskunta tarvitsee lisää liikettä, alan yrityksiä ja liikkujia. Lähdetään tapahtuman kautta kohti parempaa terveyttä!

Miten mukaan tapahtumaan?

Liikuntaviikon aikana voit saapua yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa liikkumaan, kun sinulle sopii. Liikuntakalenterimme ryhmäliikuntatunneille (ei sisällä konsepteja ja kursseja) ja kuntosalille saa osallistua veloituksetta. Tuntikalenteriin pääset tästä. Ilmoittautumalla ryhmäliikuntatunneille ennakkoon varmistat oman paikkasi. Mikäli saavut Aplicon jäsenen kanssa hän voi varata kätevästi omalla nimellään järjestelmästä paikat teille molemmille/kaikille. Mikäli saavutte yksin tai uudella porukalla voitte ilmoittautua 050 356 3045 tai sähköpostilla info@aplico.fi

Laitetaan hyvä kiertämään ja haasta yhteisösi hyvinvointiin!

Haasta oma yrityksesi henkilökunta, työporukka, seura tai ystäväporukka liikkumaan. Liikuntaviikon aikana koko teidän porukka saa liikkua viikon ajan ryhmänne nimissä Liikunta- ja hyvinvointikeskus Aplicossa lukujärjestyksen ryhmäliikuntatunneilla ja kuntosalilla. Käynnit kirjataan vastaanotossamme ylös. Kolme eniten käyntikertoja saanutta yritystä/seuraa palkitaan 500 €, 300 € ja 100 € TYHY-liikuntalahjakortilla. Lahjakortin saa käyttää haluamallaan tavalla esim. työntekijöiden TYHY- päivään, joka järjestetään teille erikseen toiveenne mukaisesti.

Eniten käyntikertoja keränneen ryhmän ilmoittaja palkitaan myös henkilökohtaisella 100 € lahjakortilla.

Ilmoita ryhmäsi mukaan: emma.linden@aplico.fi tai saapukaa vain paikalle tapahtumaviikolla.

 

Tulosta tästä liikuntaviikon juliste omalle työpaikallesi tai laita linkki jakoon!

Juliste Liikuntaviikko 2024

 

 

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: