Maanantaisin 16:30

Kaipaisitko sitä kuuluisaa potkua takamukselle? Tämä valmennus tähtää rasvanpolttoon ja erityisesti kiinteytymiseen. Luvassa on voima-, kunto- ja kestävyysharjoittelua joiden avulla treenisi ovat monipuolisia sekä useaa osa-aluetta kehittäviä. Valmennuksen tärkein asia on se, että sinä aloitat asioiden oikein tekemisen heti kun valmennus alkaa ja jatkat asioiden oikein tekemistä aina valmennuksen loppuun. Minä valmentaja vahdin, että ne turhat tekosyyt jää käyttämättä.

Valmennuksen rakenne koostuu kolmesta omatoimitreenistä sekä viikoittain yhdestä yhteistreenistä. 3 treeniä toteutetaan lihaskunto edellä ja 1 treeneistä on aerobinen kevyt harjoite. Yhteistreenit ovat aina kuntosalilla tai ryhmäliikuntasalissa.

Huom: valmennusta ei tarvitse pelätä, mutta niitä tekosyitä ei kannata minulle esittää. Pidän huolen, että sinä kehityt sinun tasosi mukaan. 

Tämä ryhmä on sinulle jos haluat: Polttaa rasvaa ja kiinteytyä sekä tehdä asiat eritavalla kuin ennen. Haluatko olla Huippukunnossa?

Tämä valmennus kestää 20 viikkoa, joka sisältää 3 viikon omatoimijakson sekä yhden pyhäpäivän (6.1.2025). Maksat vain 16 viikosta koska omatoimijaksolla eikä pyhäpäivänä ole valmennusta.

Valmennusryhmän startti 9.9.2024 ja päättymispäivä 20.1.2025

Treenit maanantaisin klo 16:30

Kysy lisää: risto.viranen@aplico.fi

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: