Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

20. liikuntakalenterimme starttaa – syyskuun jäsenkirje 9/2023

Syyskuu on täällä ja samoin meidän upea alkava 20. syyskausi. Lauantaina vietetään jäsenten kanssa kauden starttia ja ensi maanantaina alkaa syksyn lukkari. Nyt on aika valita kivoja uusia juttuja omaan liikuntakalenteriin. Muista varata itsellesi myös 4.9. alkaen maksuttomat kokeilutunnit konsepteihin Aplico RUSH ja Aplico FLOW. Nämä ovat Aplicon jäsenten etuja ja mahtavia ihan uusia juttuja palvelutarjonnassamme. Selaile jäsenkirjeestä sinulle sopivat jutut ja tervetuloa kokeilemaan kaikkea uutta!

 

KAUDEN STARTTI 2.9. JÄSENILLE

Lauantaina 2.9. pidetään jäsenten oma kauden starttipäivä, jossa esittelemme syksyn uutuuksia teille. Tervetuloa mukaan! Aplicon jäsen, sinulla on myös sopimuksessasi lupa tuoda ystävä vierailulle kerran veloituksetta, eli kaappaa kaveri mukaan kauden starttiin. Voit ilmoittautua itse kahdesti niin teillä on paikat.

 

 • 15 ZUMBA – Tämä tunti ohjataan BARBIE teemalla ja saa pukeutua pinkkiin – Emma ja Jutta – Tanssin iloa ja latino-rytmejä.
 • 20 Suomipop – sisäpyöräily – Sari – Keskiraskas tunti, jolla kuulet kaikki kuumimmat suomipop-hitit.
 • 15 Toiminnallinen liikkuvuus – Petra – Luvassa hikistä kehoa avaavaa harjoittelua.
 • 00 Äijätreeni kuntosalilla – Jussi – Äijien oma treeniaika salilla.
 • 05 Barre + Power Pilates – Sari ja Jutta – Hallintaa, keskivartalon treeniä ja voimaa parhaimmillaan.
 • 15 Hiit -sisäpyöräily – Emma – Vauhdikas ja sähäkkä 30min tehotreeni pyörän selässä.
 • 00 Syvävenyttely – Essi – Rentouttaa, auttaa lihaksia palautumaan rasituksesta ja vapauttaa hermostoa.

 

SYKSYN LIIKUNTAKALENTERI STARTTAA MAANANTAINA 4.9.

Uusien lajien lisäksi lukkarissa on toiveestanne nyt myös toinen ohjattu vesitreeni uimahallilla tiistai aamuissa. Muistathan leimata travelpass -korttisi vastaanotossamme aamu-uintia ja vesijumppia varten. Vesijumppaan ja aamu-uintiin teet varauksen Aplicon oman varausjärjestelmämme kautta.

 

Liikuntakalenterissa on yli 80 tuntia valittavanasi, joka viikko. Tapahtumakalenterimme tuo vielä lisäksi kivaa motivaatiota monilla tapahtumilla ja extra-tunneilla pitkin syksyä. Pukuhuoneisiin on tulossa ilmoitustaulu, josta löydät aina ajankohtaiset tapahtumakalenterin tunnit.

 

JÄSENTEN TAPAHTUMAKALENTERIA SYKSYLLÄ:

Avantouinti Haikarissa. Vuorot alkavat 2.10.23 ja kestävät aina 5.5.24 asti. Aplicon vuoro on sunnuntaisin klo 11.00–12.00. Varaathan itsellesi paikan avantoon varausjärjestelmästä. Siellä on tarkoituksella aikoja 15 minuutin välein, jotta voitte hieman porrastaa omaa menemistä saunalle ja avantoon. Pukuhuoneestakin on oltava valmis klo 12.00 mennessä. Katsothan että tila jää siistiksi käyntisi jälkeen ja kunnioitetaan yleisen saunan yhteisiä sääntöjä. Pukuhuoneen oven koodin Aplicon jäsenet löytävät lokakuussa saapuvasta jäsentiedotteesta.

 

Bändi perjantai – sisäpyöräily. Bändi perjantai – tunneilla Aplicon jäsenet saavat äänestää minkä bändin tuotantoa soitamme yhden spinning-treenin ajan. Ensimmäinen Bändi Perjantai on 6.10. klo 18.05. Emman johdolla. Bändien äänestys alkaa viikkoa aikaisemmin.

Tulossa myös Les Mills Barre – tunteja, Äijätreeniä ja erilaisia tapahtumia ja teemapäiviä.

 

TULEVIA TAPAHTUMIA TAPAHTUMAKALENTERISSA:

Uusien Les Mills ohjelmien lanseeraus 23.9.2023.

Päivän aikataulu:

9.15 BodyAttack

10.30 BodyPump

11.45 BodyCombat

13.00 Sh´Bam

 

KUNTOSALILLA OMA PT:N KANSSA

Tämä ohjattu treeni on sekä uusille liittyneille jäsenille, että vanhoille jäsenillemme, jotka kaipaavat apuja/ motivaatiota treeniin. Nämä tunnit löytyvät tuntivarausjärjestelmästämme, joka toinen viikko tiistai aamuisin, ja joka toinen viikko torstai-iltaisin. Voit osallistua tunneille niin monta kertaa, kun haluat. Tärkeintä on, että saat apua omaan harjoitteluusi. Joskus apua tarvitaan laitteiden käyttöön, joskus liikkeiden oikeaan tekniikkaan. Joskus tarvitset apua siihen, että saat vain lähdettyä treenaamaan. Näihin kaikkiin saat apua näiltä tunneilta. Oma Pt:t ovat sinua varten. Maaliskuussa pääset osallistumaan tälle tunnille vielä:

 • Tiistaisin klo 9:30 / Risto – ensimmäinen 12.9.
 • Torstaisin klo 17:00 / Jussi – ensimmäinen 21.9.

 

UUDET KONSEPTIT RUSH & FLOW NYT VARATTAVISSA – Maksuttomat kokeilukerrat

Syksyn uudet konseptisalit ovat remontista valmiina ja on aika päästä esittelemään nämä upeat tilat palveluineen teille. Sinulla on nyt ollessasi Aplicon jäsen lahja kauden alkuun: kaksi viikkoa aikaa tutustua veloituksetta uusiin konsepteihimme. Hyödynnä tämä jäsenetusi ja varaa tunnit jo tänään. Olemme lisänneet jo tunteja 4.9.–17.9. väliselle tutustumisen ajalle. Lisäämme tunteja näille kahdelle viikolle vielä lisää tarpeen mukaan.

 

Miten pääset varaamaan tuntisi?

Varausjärjestelmä on teille nyt avoinna näille tutustumisviikoille. Pääset varaamaan konseptien RUSH ja FLOW-tunteja varausjärjestelmästämme, kun valitset ylävalikosta ryhmäliikunnan tilalle ”premium”. Pystyt varaamaan 2 kpl laitepilates-tunteja (FLOW) ja 2 kpl bootcamp-tunteja (RUSH). Siirry kalenterissa maanantaille 4.9. niin pääset näkemään ja varaamaan tunteja. Tunnit voi varata tuttuun tapaan 2 viikkoa eteenpäin varauspäivästä. Voit varata tunnit myös vastaanotostamme.

 

Kun saavut ensi viikolla varaamillesi konseptin tunneille. Saavu suoraan vastaanottoon ja me kirjaamme sinut osallistuneeksi konseptitunneille (RUSH ja FLOW). Saat samalla kortin, jonka annat salissa ohjaajalle. Tämä kortti tarvitaan, että salissa ohjaaja tietää sinulla olevan paikka tunnille.

 

Lue lisää RUSH-treenistä: https://aplico.fi/aplico-rush/

Lue lisää FLOW-harjoittelusta: https://aplico.fi/aplico-flow/

Lue lisää konsepteista yleensä: https://aplico.fi/konseptit/

 

Vaihda Premiumiin jo nyt ja pääset mukaan VIP-päivään!

Mikäli olet jo innostunut aloittamaan jäsenyyden lisäksi myös harjoittelun konsepteissa, ehdit vielä napata PREMIUM-jäsenyyden tarjouksen. Vaihtamalla jäsenyytesi nyt Premiumiin pääset ennen muita su 3.9. VIP-päivään ja tutustumaan konsepteihin, VIP-tilaisuuteen sekä saat Technogymin tuotelahjan. Premium-jäsenyyden hinta 99,00 € sisältää jo nykyisen jäsenyytesi + konseptit. Hinta ei siis tule nykyisen jäsenmaksusi lisäksi vaan se on yksi jäsenyys. Kun teet jäsenyyden vaihdon ennen la 2.9. klo 14:00 olet mukana VIP-päivässä!

 

Lue lisää Premiumista/vaihda nykyisen jäsenyytesi Premiumiin tästä: https://aplico.fi/premium-jasenyys/

 

TULOSSA: EUROOPAN LIIKUNTAVIIKKO 23.9.-29.9.2023.

Liikuntaviikko tulee jälleen! Liikuntapäivät -tapahtuma on maksuton, kaikille avoin valtakunnallinen liikuntatapahtuma. Liikuntaviikko on osa koko Euroopan liikuntaviikkoa.

Liikuntapäivät vietetään kuntokeskuksissa 23.9.-29.9.2023 Tavoitteena on innostaa ihmiset liikkumaan itselleen sopivimmalla tavalla, tarjoamalla kuntokeskusten tuottamia liikuntamahdollisuuksia ympäri Suomea.

 

Liikuntaviikon aikana voit saapua yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa liikkumaan, kun sinulle sopii. Lukujärjestyksen ryhmäliikuntatunneille ja kuntosalille saa osallistua veloituksetta. Ilmoittautumalla ryhmäliikuntatunneille ennakkoon varmistat oman paikkasi

 

Haasta oma yrityksesi henkilökunta, seura tai ystäväporukka liikkumaan. Liikuntaviikon aikana kaikki yrityksesi/seurasi jäsenet saavat liikkua viikon ajan yrityksen/seuran nimissä Liikunta- ja hyvinvointikeskus Aplicossa lukujärjestyksen ryhmäliikuntatunneilla ja kuntosalilla. Käynnit kirjataan vastaanotossamme ylös. Kolme eniten käyntikertoja saanutta yritystä/seuraa palkitaan 500 €, 300 € ja 100 € TYHY-liikuntalahjakortilla. Lahjakortin saa käyttää haluamallaan tavalla esim. työntekijöiden TYHY- päivään, joka järjestetään teille erikseen toiveenne mukaisesti.

Eniten käyntikertoja keränneen ryhmän ilmoittaja palkitaan myös henkilökohtaisella 100 € lahjakortilla. Ilmoita ryhmäsi alla olevalla lomakkeella tai emma.linden@aplico.fi tai saapukaa vain paikalle tapahtumaviikolla.

 

PERHELIIKUNTATUNNIT JATKUVAT 16.9. – tunnit sisältyvät liikuntakalenteriimme

Perheliikuntatunneilla liikutaan yhdessä aikuisen kanssa. Aikuinen voi olla vanhempi, isovanhempi, täti, setä tai vaikka kummi. Tunneilla opitaan ikätason mukaisia liikuntataitoja. Teema vaihtelee viikoittain ja myös erilaiset välineet, kuten pallot ja vanteet tulevat tutuksi. Tärkeitä osa-alueita ovat vuorovaikutus aikuisen kanssa ja ryhmässä toimimisen taidot. Näitä kaikkia harjoitellaan leikkien, laulujen ja lorujen lomassa hikeä ja hellyyttä unohtamatta.

Ryhmät: 1–3 v. ja 4–6 v. Tunnille mukaan tossut, sisäkengät tai paljaat varpaat sekä juomapullo. Perheliikunnan syyskausi jumpataan ajalla 16.9.-9.12.2023. 1–3-vuotiaat jumppaavat klo 11:10-11:50 ja 4–6-vuotiaat klo 11:55-12:40.

 

Aplicon jäsenille perheliikunnat ovat jäsenetu, muille hinta on 129,00 €/kausi. Aplicon jäsenenä voit itse varata paikan perheliikuntatunneille omilla varaustunnuksillasi tuntikalenterin kautta. Susanna toivottaa kaikki vanhat ja uudet jumpparit tervetulleiksi tunneille!

 

NUORTEN KURSSIN ILMOITTAUTUMINEN ON KÄYNNISSÄ!

Aplicon nuortenliikunnan tavoitteena on saada nuoret liikkeelle ja innostumaan liikunnasta. Hauskat ja kokeneet ohjaajamme ovat valmiina tsemppaamaan juuri sinut liikkeelle ja löytämään sinulle sopivia liikuntamuotoja. Nuorten kurssi on suunnattu 13–15-vuotiaille. Nuorten kurssilla opitaan kuntosaliharjoittelun salat turvallisesti ja rennossa ilmapiirissä. Nuorten kurssin harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja perjantaisin klo 16:00-16:45. Kurssin kesto on 6 viikkoa. Aplicon jäsenetuhinta on 79,00 € ja perushinta on 119,00 €. Syksyn ensimmäinen kurssi ohjataan 5.9.–13.10. välisenä aikana.

Kurssille voit ilmoittautua täältä: https://aplico.fi/tuote/nuorten-kurssi/ tai info@aplico.fi  / 0503563045

 

PILATES KURSSI ALKAA 14.9.

Pilates ohjaa ryhtiäsi oikeaan suuntaan, vahvistaa keskivartaloa ja saa olon kevyemmäksi. Hengityksen tahdissa tehdyt rauhalliset liikkeet vahvistavat syviä lihaksia ja kehittävät sekä voimaa että liikkuvuutta, jolloin saavutetaan tasapainoinen ja toimiva keho. Kurssilla syvennetään viikkotunneilla harjoiteltuja taitoja. Sopii myös lajia aloittelevalle. Kurssia ohjaa Päivi Rantamäki. Kurssi on torstaisin ajalla 14.9.–30.11. klo 10:45-11:45, kesto 12vkoa.

 

Kurssin perushinta on 228,00 €. Aplicon jäsenetuhinta 147,00 € (laskutuksella 49,00 €/4 viikkoa), Aplicon Premium-jäsenelle 0,00 €. Ilmoittautuminen: info@aplico.fi  / 0503563045.

 

TULOKSIA KUNTOSALIHARJOITTELUSTA – LÄHDE MUKAAN SYKSYN VALMENNUSRYHMIIN

Tuloksia saavuttaakseen, täytyy omaa harjoitteluaan välillä muuttaa, saada jotain uutta, ja päästä harjoittelemaan Oma Personal trainerin valvovan silmän alla joka viikko. Tulevan syksyn 12 viikon valmennusryhmissä sinun on mahdollista kehittyä, ja päästä kohti omia tavoitteitasi. Ryhmiä ohjataan kuntosalilla, mutta esim. Terveempi Kiinteämpi-ryhmä harjoittelee joka toinen viikko myös sali 2 tilassa Laitepilatesta. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu heti, jos kaipaat apua omaan harjoitteluusi. Valmennusryhmien kesto on 12 viikkoa. Ryhmä tapaa viikoittain, ja saa tämän lisäksi omatoimisia harjoitteita. Viikoittaiset tapaamiset valmentajan kanssa pienryhmässä auttavat pääsemään tavoitteisiin ilon kautta.  Ryhmälle perustetaan myös oma ryhmä APLICONLINE-APPLIKAATIOON, jossa valmentaja antaa lisäohjeita sekä vastaa kysymyksiin.

 

Syksyn ryhmät:

 • Ma klo 19:15 Vahva / Essi – startti ma 18.9.
 • Ti klo 16:45 Äidit ja tyttäret / Päivi ja Essi – startti ti 19.9.
 • To klo 09:30 Terveempi Kiinteämpi 50+/ Petra L – startti to 21.9.
 • To klo 09:00 Huippukuntoon / Risto V – startti to 5.10.
 • Pe klo 06:30 Äijätreeni / Jussi – startti pe 22.9.
 • Pe klo 18:15 Terveempi Kiinteämpi / Petra L – startti pe 22.9. (2 paikkaa vapaana)
 • Tästä voit lukea lisää ryhmien sisällöstä, sekä ilmoittautua mukaan: https://aplico.fi/valmennusryhmat-2/

 

STARTTIKURSSIT

Koska kynnyksen ylittäminen on usein vaikeinta aloittamisessa, niin Starttikurssi on paras paikka aloittaa ja kokeilla liikkumista Aplicolla. Seuraava kurssi alkaa 5.9, joten vinkkaa kurssista läheisellesi ja laita hyvä olo kiertämään. Syksyn kurssien aikataulu löytyy täältä: https://aplico.fi/yhteystiedot/ilmoittaudu-starttikurssille/ Samasta linkistä pääsee myös ilmoittautumaan tai voit kysellä lisää sekä ilmoittautua suoraan sari.hankimo@aplico.fi

 

JÄSENETUJA JÄSENKORTILLASI

Sinulla on aina etuja meidän talossamme olevissa yhteisyrityksissä. Muista kertoa, että olet jäsen, kun asioit talossa:

 • Fysios Mehiläinen mm. 30 min ilmainen konsultaatio sisältyy jäsenyyteesi
 • Kauneushoitola Andzinska
 • Kampaamo So Hair

Lisäksi sinulla on aina -5 % alennus Intersportissa jäsenkortillasi. UUTTA on keskustan ICE GOLD Hyvinvoinnissa -15 % alennus kylmähoidoista www.icegold.fi

Ice Gold Hyvinvointi tarjoaa Aplicon jäsenille tämän alennuksen palveluistaan. Heidän toimitiloista, Lohjan Laurinkadulta löytyvät e°CABIN (huippukylmä), LedPro™ (punavalohoito), X°CRYO – paikallishuippukylmähoito sekä X-Tone™  MMS (Magnetic Muscle Stimulation) laite. Aikaa varatessasi mainitse olevasi Aplicon jäsen ja saat edun

 

SAUNOJEN SYYSHUOLTO

Saunat ovat olleet nyt hyvässä käytössä ja jotta syksyn löylyt ovat parhaat mahdolliset on pienen huollon aika. Miesten puolelle tulee kokonaan uudet lauteet. Vihdoin eilen Lohjalle saapui odotettu puukuorma. Rakennutamme lauteet valmiiksi ja asennusta varten sauna on reilun viikon päästä päivän pois käytöstä. Naistenpuolella samaan aikaan tehdään lauteiden öljyämiset. Ilmoitamme tästä vielä pukutiloissa paria päivää ennen saunan ovessa, kun tarkka päivämäärä saadaan rakennusliikkeeltä.

 

Ihan mahtava syksy on tulossa! Nyt vaan varaamaan paikkoja kauden starttiin ja ensi viikon maksuttomille RUSH ja FLOW-konseptitunneille niin saadaan liikunnan iloa tuplasti! Kuntosalille ja saunaan sitten myös viikoittain!

 

Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

 

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi

www.facebook.com/AplicoLohja

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: