Elokuun jäsentiedote ja jäsenetuja 8/2022 – Syyskausi alkaa pian!

Elokuu on täällä ja on aika katsoa meidän alkavan kauden huikeaa liikuntatarjontaa. Järjestämme viikoittain yli 80 tuntia ohjattua liikuntaa jäsenyyteen kuuluvana. Lisäksi kuntosali, ulkotreenit ja Oma personal trainerit ovat täällä liikuntasi tukena. Katso tiedotteesta lisää ja valitse omat suosikkisi syksyn uutuuksista.

 

SYKSYN LIIKUNTAKALENTERI STARTTAA MA 4.9.

Aplicon jäsenten syksy on liikunnan riemua ja uusien juttujen aikaa. Jäsenyyteen kuuluvana tuodaan ryhmäliikuntaan monia uudistuksia. Kevään jäsentyytyväisyyskyselyn pohjalta on valittu seuraavat lajit syksyn tarjontaamme:

 • TOIMINNALLINEN LIIKKUVUUS on nimensä mukaista hikistä kehoa avaavaa harjoittelua.
 • HIIT-tunti tulee sisäpyöräilysaliin tuomaan vauhtia pyöräilystä pitäville.
 • SUOMIPOP-sisäpyöräilyt palaavat spinningsaliin rikastuttamaan musiikkitarjontaa.
 • SYVÄVENYTTELY rentouttaa, auttaa lihaksia palautumaan rasituksesta ja vapauttaa hermostoa.
 • BARRE + POWER PILATES on hallintaa, keskivartalon treeniä ja voimaa parhaimmillaan.

 

Lukkarissa on toiveestanne nyt myös toinen ohjattu vesitreeni uimahallilla tiistai aamuissa. Siellä on myös toinen Pilates-tunti illassa sekä lounasajan ja iltapäiväntunteja on lisätty mukaan viikkoon. Liikuntakalenterissa on yli 80 tuntia valittavanasi, joka viikko. Tapahtumakalenterimme tuo vielä lisäksi kivaa motivaatiota monilla tapahtumilla ja extra-tunneilla pitkin syksyä. Tulossa mm. Avantouinti Haikarissa, Bändi Perjantai – sisäpyöräilyä, Les Mills Barre. Tapahtumakalenteri on aina jäsentemme etu.

 

TULEVIA TAPAHTUMIA TAPAHTUMAKALENTERISSA:

 • Uusien Les Mills ohjelmien lanseeraus 23.9.2023.
 • Euroopan liikuntaviikko 23.9.-29.9.2023.

Tulemme tekemään pukuhuoneisiin tapahtumakalenterista oman taulun, josta pääsette helposti aina näkemään kaikki extrat, joita jäsenillemme järjestämme.

 

KAUDEN STARTTI 2.9. JÄSENILLE

Lauantaina 2.9. pidetään jäsenten oma kauden starttipäivä, jossa esittelemme syksyn uutuuksia teille. Tervetuloa mukaan!

 

9.15 ZUMBA – Tämä tunti ohjataan BARBIE teemalla ja saa pukeutua pinkkiin – Emma ja Jutta

9.20 Suomipop – sisäpyöräily – Sari

10.15 Toiminnallinen liikkuvuus – Petra

11.00 Äijätreeni kuntosalilla – Jussi

11.05 Barre + Power Pilates – Sari ja Jutta

11.15 Hiit -sisäpyöräily – Emma

12.00 Syvävenyttely – Essi

 

APLICO TUO KAKSI UUTTA KONSEPTIA LOHJALLE

Luithan tämän uudistuksen jo heinäkuun kirjeestämme? Kattavan ja kehittyvän jäsentarjonnan lisäksi meiltä on jo useamman vuoden toivottu palvelukokonaisuutta, jossa voisi treenata pienryhmässä ohjatusti. Saada jotain enemmän pienellä lisämaksulla. Meillä on ollutkin lisäpalveluissa kurssitarjontaa tähän asti. Nyt päätimme, että teemme jotain enemmän ja isommin. On aika ravistaa pakkaa ja tuoda konseptiharjoittelu klubillemme. Samalla lanseeraamme PREMIUM-jäsenyyden, jolla saat käyttöoikeuden kaikkiin lisäpalveluina olleisiin kursseihin ja näihin uusiin konsepteihin.

 

Maailmalla on ollut viimeiset viisi vuotta kovassa nousussa erilaiset boutique- konseptit ja studiot. Tämä tarkoittaa erikoistumista, ensiluokkaista tilaa sekä loppuunsa hiottua palvelukokemusta johonkin tiettyyn harjoittelumuotoon. Jatkuva kehittyminen on osa strategiaamme ja nyt on aika viedä harjoittelu seuraavalle tasolle ja tuoda konseptit Lohjalle.

 

Meillä on jo ollut Laitepilatesta, mutta nyt sekin saa uuden ilmeen ja uusia tunteja konseptoinnin myötä. Laitepilates-konseptin nimi on syksystä FLOW ja se pitää sisällään täysin uusia tuntikokonaisuuksia. Kokonaan uusi konsepti meillä on Skillrun Bootcamp Techongymiltä, joka on ainoa Suomessa tässä mallissaan. Tämä konsepti tuntee nimen RUSH ja on mieletön kokonaisuus liikunnallista tykitystä. Ensiluokkaisen kokonaisuuden viimeistelee huipputekniikka ja -ohjaus.

 

Sali 3 tilan remontti on nyt alkanut ja se uudistetaan kokonaan RUSH konseptia varten. Seinät saavat kivipeitteen ja valaistus tehdään kokonaan uudelleen. Myös Sali 2:n tilaan tulee uutta kauden starttiin mennessä.

 

NYT SAAT HALUTESSASI PREMIUM JÄSENYYDEN MEILLE

Aplico PREMIUM- jäsenyys tarjoaa asiakkaalle ainutlaatuisen ja kattavan kokonaisuuden klubin palvelutarjonnasta. Ostamalla PREMIUM- jäsenyyden saat käyttöösi et ainoastaan jäsenyyden liikuntakalenteria, vaan kaksi liikuntakalenteria. Perusjäsenyyden palveluiden lisäksi PREMIUM- jäsenenä saat molempien konseptituntien FLOWN ja RUSHIN rajattoman käyttöoikeuden, sekä lisäpalveluidemme kurssitarjonnan käyttöösi. Tämä tuote on luotu toiveestanne saada enemmän mahdollisuuksia harjoitella pienryhmissä.

 

VAIHDA JÄSENYYTESI PREMIUMIIN NYT NIIN SAAT ENEMMÄN

Kun ostat PREMIUM-jäsenyyden kesän aikana, pääset ennen muita tutustumaan näihin konsepteihin VIP-päivänä, sunnuntaina 3.9. Lisäksi Technogymin tuotelahja on sinun.

Myymme nyt PREMIUM-jäsenyyden 150 ensimmäiselle erikoishintaan. Saat 6 kuukautta hintaan 99,00 €/4vkoa. Tämän jälkeen (4.3.2024) normaalihinta 109,00 €/4vkoa astuu voimaan. Premium-jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Ensimmäinen veloitus uudella hinnalla menee sinulta vasta 18.9. Nyt tarvitsee vain täyttää lomake ja syksyn treenisi nousevat uudelle tasolle konseptituntien myötä.

Mikäli PREMIUM-jäsenyys ei tuotteena ole sinun juttusi, voit edelleenkin ostaa lisäpalveluitamme kerta- tai sarjakorteilla, kuten Laitepilatesta tähänkin asti. Premium-jäsenyys on aina edullisin, ja tuo sekä helppoutta että tietysti monipuolisuutta harjoitteluun.

 

Klikkaamalla oheisesta linkistä pääset varaamaan Premium-jäsenyyden itsellesi ja lisätietoja: https://aplico.fi/premium-jasenyys/

 

Lue lisää FLOW ja RUSH-konsepteista näistä linkeistä:

RUSH: https://aplico.fi/aplico-rush/

FLOW: https://aplico.fi/aplico-flow/

 

Löydät konseptien lukujärjestyksen, kun valitset varausjärjestelmästä sivun PREMIUM. Tämä lukujärjestys sisältää KONSEPTIT ja KURSSIT, jotka kuuluvat Premiun-jäsenyyteen. Siirry kalenterissa 4.9. päivään niin pääset tunteja selailemaan.

 

Tervetuloa viemään harjoittelusi seuraavalle tasolle konseptien kanssa!

 

VIRTUAALIJUMPAT OVAT MUUTTANEET ALAKERTAAN

Sali 3:n virtuaalipalvelu on siirtynyt RUSH konseptin remontin alta Sali 1:n tilaan. Palvelu on siellä käytössänne tuttuun tapaan. Muistattehan, että salien ollessa vapaana myös sisäpyöräilysalissa voi tehdä virtuaalitunteja. Valitset vain pädiltä oman treenisi ja kaikki käynnistyy automaattisesti. Autamme mielellämme sinua lisää, jos palvelu on sinulle vielä vieras.

 

SYKSYN VALMENNUSRYHMÄT

Suositut valmennukset alkavat nyt elo-syyskuussa 2023. Ryhmiä ohjataan sekä kuntosalilla, että sali 2 tilassa. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu heti, jos kaipaat apua omaan harjoitteluusi. Valmennusryhmien kesto on 8–16 viikkoa ryhmän mukaan. Ryhmä tapaa viikoittain, ja saa tämän lisäksi omatoimisia harjoitteita. Viikoittaiset tapaamiset valmentajan kanssa pienryhmässä auttavat pääsemään tavoitteisiin ilon kautta.  Ryhmälle perustetaan myös oma ryhmä APLICONLINE-APPLIKAATIOON, jossa valmentaja antaa lisäohjeita sekä vastaa kysymyksiin.

 

Syksyn ryhmät:

 • Ma klo 19:15 Vahva / Essi
 • Ti klo 16:45 Äidit ja tyttäret / Päivi ja Essi
 • To klo 09:30 Terveempi Kiinteämpi 50+/ Petra L
 • To klo 16:00 HuippuKuntoon / Risto V
 • Pe klo 18:15 Terveempi Kiinteämpi / Petra L
 • Pe klo 6.30 Äijätreeni / Jussi

Tästä voit lukea lisää ryhmien sisällöstä, sekä ilmoittautua mukaan: https://aplico.fi/valmennusryhmat-2/

 

PERHELIIKUNTATUNNIT JATKUVAT 16.9.23.

Perheliikuntatunneilla liikutaan yhdessä aikuisen kanssa. Aikuinen voi olla vanhempi, isovanhempi, täti, setä tai vaikka kummi. Tunneilla opitaan ikätason mukaisia liikuntataitoja. Teema vaihtelee viikoittain ja myös erilaiset välineet, kuten pallot ja vanteet tulevat tutuksi. Tärkeitä osa-alueita ovat vuorovaikutus aikuisen kanssa ja ryhmässä toimimisen taidot. Näitä kaikkia harjoitellaan leikkien, laulujen ja lorujen lomassa hikeä ja hellyyttä unohtamatta.

Ryhmät: 1–3 v. ja 4-6v. Tunnille mukaan tossut, sisäkengät tai paljaat varpaat sekä juomapullo. Perheliikunnan syyskausi jumpataan ajalla 16.9.-9.12.2023. 1–3-vuotiaat jumppaavat klo 11:10-11:50 ja 4–6-vuotiaat klo 11:55-12:40. Aplicon jäsenille perheliikunnat ovat jäsenetu, muille hinta on 129,00 €/kausi. Aplicon jäsenenä voit itse varata paikan perheliikuntatunneille omilla varaustunnuksillasi tuntikalenterin kautta. Susanna toivottaa kaikki vanhat ja uudet jumpparit tervetulleiksi tunneille!

 

NUORTEN KURSSIN ILMOITTAUTUMINEN ON KÄYNNISSÄ!

Aplicon nuortenliikunnan tavoitteena on saada nuoret liikkeelle ja innostumaan liikunnasta. Hauskat ja kokeneet ohjaajamme ovat valmiina tsemppaamaan juuri sinut liikkeelle ja löytämään sinulle sopivia liikuntamuotoja. Nuorten kurssi on suunnattu 13–15-vuotiaille. Nuorten kurssilla opitaan kuntosaliharjoittelun salat turvallisesti ja rennossa ilmapiirissä. Nuorten kurssin harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja perjantaisin klo 16:00-16:45. Kurssin kesto on 6 viikkoa. Aplicon jäsenetuhinta on 79,00 € ja perushinta on 119,00 €. Syksyn ensimmäinen kurssi ohjataan 5.9.–13.10. välisenä aikana.

Kurssille voit ilmoittautua täältä: https://aplico.fi/tuote/nuorten-kurssi/ tai info@aplico.fi  / 0503563045

 

PILATES KURSSI ALKAA 14.9.23.

Pilates ohjaa ryhtiäsi oikeaan suuntaan, vahvistaa keskivartaloa ja saa olon kevyemmäksi. Hengityksen tahdissa tehdyt rauhalliset liikkeet vahvistavat syviä lihaksia ja kehittävät sekä voimaa että liikkuvuutta, jolloin saavutetaan tasapainoinen ja toimiva keho. Kurssilla syvennetään viikkotunneilla harjoiteltuja taitoja. Sopii myös lajia aloittelevalle. Kurssia ohjaa Päivi Rantamäki. Kurssi on torstaisin ajalla 14.9.–30.11. klo 10:45-11:45, kesto 12vkoa.

Kurssin perushinta on 228,00 €. Aplicon jäsenetuhinta 147,00 € (laskutuksella 49,00 €/4 viikkoa), Aplicon Premium-jäsenelle 0,00 €. Ilmoittautuminen: info@aplico.fi  / 0503563045.

 

TYÖYHTEISÖT LIIKKUMAAN APLICOON

Liikunta ja terveellinen elämä ovat suurimpia työnteon tehokkuutta parantavia tekijöitä. Aplicossa on runsaasti mahdollisuuksia työyhteisön liikuttamiseen. Meillä voit pitää kokouksia, liikuntapäiviä, säännöllistä työyhteisön omaa viikkotuntia tai työnantajana voit mahdollistaa tiimillesi ohjattua liikuntaa myös etänä. Kokouksien ja TYHY-päivien yhteyteen voimme räätälöidä teemaanne sopivia luentoja ja koulutuksia. Onko teillä jo syksyn kehitys- ja virkistyspäiviin ohjelmaa? Meiltä elämykselliset ohjatut treenit järjestyvät myös näihin kokonaisuuksiin kaiken tasoisille liikkujille. Autamme mielellämme suunnittelemaan kanssanne teidän työyhteisöllenne liikuntaa syksyksi.

Laita viestiä: emma.linden@aplico.fi  / 0505421630 niin palaamme sinulle asiaan.

 

JÄSENYYKSIEN MYYNTIPÄIVÄ – KAIPAATKO TREENIKAVERIA?

Maanantaina 14.8. on hyvä päivä kannustaa kaveri mukaan treenaamaan tai saada koko perhe liikkeelle. Näin sinä saat treenikaverin. Päivän aikana liittyneet uudet jäsenet liikkuvat veloituksetta 17.9.2023 asti ja 25 ensimmäistä liittynyttä saavat liittymislahjaksi tuotelahjan sekä veloituksettoman InBody-kehonkoostumusmittauksen. Tarjous koskee uusia 12kk jäsensopimuksia ja on voimassa VAIN maanantaina 14.8.2023. Tarjous on ostettavissa vastaanotostamme Ratakadulta sekä verkkokaupastamme klikkaamalla tästä: https://aplico.fi/kampanja/

 

TÄSTÄ SYKSYN LIIKUNTAKALENTERIIN

Klikkaa tästä itsesi syksyn liikuntakalenteriimme. Me olemme siitä todella ylpeitä ja toivomme sinun löytävän sieltä omat suosikkisi. Muistathan kysyä, mitä ikinä on mielenpäällä. Meiltä saat aina palvelua ihmiseltä ihmiselle. https://aplico.fi/wp-content/uploads/Aplico-liikuntakalenteri_syksy2023.pdf

 

Hyvää arjen alkua kaikille! Nautitaan yhdessä liikunnasta!

 

Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

 

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi

www.facebook.com/AplicoLohja

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: