Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Meidän jäsenillemme – Syksyn upea liikuntakalenteri on täällä!

Aplicon jäsenten syksy on liikunnan riemua ja uusien juttujen aikaa. Jäsenyyteen kuuluvana tuodaan ryhmäliikuntaan monia uudistuksia. Kevään jäsentyytyväisyyskyselyn pohjalta on valittu seuraavat lajit syksyn tarjontaamme:

  • TOIMINNALLINEN LIIKKUVUUS on nimensä mukaista hikistä kehoa avaavaa harjoittelua.
  • HIIT-tunti tulee sisäpyöräilysaliin tuomaan vauhtia pyöräilystä pitäville.
  • SUOMIPOP-sisäpyöräilyt palaavat spinningsaliin rikastuttamaan musiikkitarjontaa.
  • SYVÄVENYTTELY rentouttaa, auttaa lihaksia palautumaan rasituksesta ja vapauttaa hermostoa.
  • BARRE + POWER PILATES on hallintaa, keskivartalon treeniä ja voimaa parhaimmillaan.
  • Lukkarissa on toiveestanne nyt myös toinen ohjattu vesitreeni uimahallilla tiistai aamuissa. Siellä on myös toinen Pilates-tunti illassa sekä lounasajan ja iltapäiväntunteja on lisätty mukaan viikkoon.

 

Liikuntakalenterissa on yli 80 tuntia valittavanasi, joka viikko. Tapahtumakalenterimme tuo vielä lisäksi kivaa motivaatiota monilla tapahtumilla ja extra-tunneilla pitkin syksyä. Tapahtumakalenteri on aina jäsentemme etu. Syksyn liikuntakalenteri starttaa maanantaina4.9. Lauantaina 2.9. pidetään jäsenten oma kauden starttipäivä, jossa esittelemme syksyn uutuuksia teille. Laita päivä kalenteriin jo nyt. Lisäksi toiveestanne elokuussa saadaan vielä lisää mäkitreeniä ja loikkatreenejä ulos, jotta kesä voi jatkua mahdollisimman pitkään.

 

Kuntosalin uudistuksetkin ovat kovassa vauhdissa Aplico 4.0 -hankkeen myötä. Olemme jäsenistä valitun ryhmän kanssa kiertäneet pääkaupunkiseudulla saleja ja istuneet analysoimassa oman kuntosalimme palvelua ja toimivuutta. Tämän työn tulokset julkaistaan sitten loppuvuonna 2023. Uudistukset tulevat jäsentemme iloksi, jäsenyyteen kuuluvana, 20-vuotis syntymäpäivälahjaksi.

Klikkaa oheisesta linkistä syksyn lukkari auki isommaksi ja valitse omasi jo nyt! Lue myös lukkarin takakannesta monet Tapahtumakalenterin-tunnit ja muut jäsenyyteesi kuuluvat palvelut. Esittelemme ne teille ilolla!

 

 

 

Lisäpalveluiden uutta klubin syksyssä 2023!

Aplico tuo kaksi UUTTA KONSEPTIA Lohjalle

Kattavan ja kehittyvän jäsentarjonnan lisäksi meiltä on jo useamman vuoden toivottu palvelukokonaisuutta, jossa voisi treenata pienryhmässä ohjatusti. Saada jotain enemmän pienellä lisämaksulla. Meillä on ollutkin lisäpalveluissa kurssitarjontaa tähän asti. Nyt päätimme, että teemme jotain enemmän ja isommin. On aika ravistaa pakkaa ja tuoda konseptiharjoittelu klubillemme. Samalla lanseeraamme PREMIUM-jäsenyyden, jolla saat käyttöoikeuden kaikkiin lisäpalveluina olleisiin kursseihin ja näihin uusiin konsepteihin.

 

Maailmalla on ollut viimeiset viisi vuotta kovassa nousussa erilaiset boutique- konseptit ja studiot. Tämä tarkoittaa erikoistumista, ensiluokkaista tilaa sekä loppuunsa hiottua palvelukokemusta johonkin tiettyyn harjoittelumuotoon. Jatkuva kehittyminen on osa strategiaamme ja nyt on aika viedä harjoittelu seuraavalle tasolle ja tuoda konseptit Lohjalle.

 

Meillä on jo ollut Laitepilatesta, mutta nyt sekin saa uuden ilmeen ja uusia tunteja konseptoinnin myötä. Laitepilates-konseptin nimi on syksystä FLOW ja se pitää sisällään täysin uusia tuntikokonaisuuksia. Kokonaan uusi konsepti meillä on Skillrun Bootcamp Techongymiltä, joka on ainoa Suomessa tässä mallissaan. Tämä konsepti tuntee nimen RUSH ja on mieletön kokonaisuus liikunnallista tykitystä. Ensiluokkaisen kokonaisuuden viimeistelee huipputekniikka ja -ohjaus.

 

Elokuussa tulemme remontoimaan sali 3 tilan kokonaan RUSH konseptia varten. Seinät saavat kivipeitteen ja valaistus tehdään kokonaan uudelleen. Myös Sali 2:n tilaan tulee uutta kesän aikana. Virtuaalilaitteisto Sali 3:n tilasta siirtyy elokuussa Sali 1:n tilaan ja toimii siellä kuten ennenkin.

 

Nyt saat halutessasi PREMIUM-jäsenyyden meille

Aplico PREMIUM- jäsenyys tarjoaa asiakkaalle ainutlaatuisen ja kattavan kokonaisuuden klubin palvelutarjonnasta. Ostamalla PREMIUM- jäsenyyden saat käyttöösi et ainoastaan jäsenyyden liikuntakalenteria, vaan kaksi liikuntakalenteria. Perusjäsenyyden palveluiden lisäksi PREMIUM- jäsenenä saat molempien konseptituntien FLOWN ja RUSHIN rajattoman käyttöoikeuden, sekä lisäpalveluidemme kurssitarjonnan käyttöösi. Tämä tuote on luotu toiveestanne saada enemmän mahdollisuuksia harjoitella pienryhmissä.

 

Vaihda jäsenyytesi PREMIUMIIN kesän aikana ja saat enemmän

Kun ostat PREMIUM-jäsenyyden kesän aikana, pääset ennen muita tutustumaan näihin konsepteihin VIP-päivänä, sunnuntaina 3.9. Lisäksi Technogymin tuotelahja on sinun.

Myymme nyt PREMIUM-jäsenyyden 150 ensimmäiselle erikoishintaan. Saat 6 kuukautta hintaan 99,00 €/4vkoa. Tämän jälkeen (4.3.2024) normaalihinta 109,00 €/4vkoa astuu voimaan. Premium-jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Ensimmäinen veloitus uudella hinnalla menee sinulta vasta 18.9. Nyt tarvitsee vain täyttää lomake ja syksyn treenisi nousevat uudelle tasolle konseptituntien myötä.

Mikäli PREMIUM-jäsenyys ei tuotteena ole sinun juttusi, voit edelleenkin ostaa lisäpalveluitamme kerta- tai sarjakorteilla. Premium-jäsenyys on aina edullisin, ja tuo sekä helppoutta että tietysti monipuolisuutta harjoitteluun.

Tervetuloa viemään harjoittelusi seuraavalle tasolle konseptien kanssa!

 

Klikkaamalla tästä pääset tutustumaan PREMIUM-jäsenyyteen!
Lue lisää FLOW ja RUSH-konsepteista klikkaamalla tästä!

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: