Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Aplico tuo kaksi UUTTA KONSEPTIA Lohjalle

Kattavan ja kehittyvän jäsentarjonnan lisäksi meiltä on jo useamman vuoden toivottu palvelukokonaisuutta, jossa voisi treenata pienryhmässä ohjatusti. Saada jotain enemmän pienellä lisämaksulla. Meillä on ollutkin lisäpalveluissa kurssitarjontaa tähän asti. Nyt päätimme, että teemme jotain enemmän ja isommin. On aika ravistaa pakkaa ja tuoda konseptiharjoittelu klubillemme. Samalla lanseeraamme PREMIUM-jäsenyyden, jolla saat käyttöoikeuden kaikkiin lisäpalveluina olleisiin kursseihin ja näihin uusiin konsepteihin.

Maailmalla on ollut viimeiset viisi vuotta kovassa nousussa erilaiset boutique- konseptit ja studiot. Tämä tarkoittaa erikoistumista, ensiluokkaista tilaa sekä loppuunsa hiottua palvelukokemusta johonkin tiettyyn harjoittelumuotoon. Jatkuva kehittyminen on osa strategiaamme ja nyt on aika viedä harjoittelu seuraavalle tasolle ja tuoda konseptit Lohjalle.

Meillä on jo ollut Laitepilatesta, mutta nyt sekin saa uuden ilmeen ja uusia tunteja konseptoinnin myötä. Laitepilates-konseptin nimi on syksystä FLOW ja se pitää sisällään täysin uusia tuntikokonaisuuksia. Kokonaan uusi konsepti meillä on Skillrun Bootcamp Techongymiltä, joka on ainoa Suomessa tässä mallissaan. Tämä konsepti tuntee nimen RUSH ja on mieletön kokonaisuus liikunnallista tykitystä. Ensiluokkaisen kokonaisuuden viimeistelee huipputekniikka ja -ohjaus.

Elokuussa tulemme remontoimaan sali 3 tilan kokonaan RUSH konseptia varten. Seinät saavat kivipeitteen ja valaistus tehdään kokonaan uudelleen. Myös Sali 2:n tilaan tulee uutta kesän aikana. Virtuaalilaitteisto Sali 3:n tilasta siirtyy elokuussa Sali 1:n tilaan ja toimii siellä kuten ennenkin.

 

APLICO RUSH – astu seuraavalle tasolle harjoittelussa!

On aika tuoda uusi konsepti Lohjalle ja Aplicoon. Nyt viedään harjoittelu seuraavalle tasolle Aplico RUSH konseptin kanssa. Juoksumatolla juokseminen ja voimaharjoittelu on hyvä yhdistelmä, mutta RUSH-treeni vie tämän vielä pidemmälle. Tässä konseptissa käytettävä ainutlaatuinen juoksumatto mahdollistaa laskuvarjo- ja kelkkaharjoitukset sekä alamäkijuoksun. Tällä tunnilla kehität kestävyyttä ja lihaskuntoa. Jos sinun pitäisi valita vain yksi treeni viikkoon, niin se on tässä!

Toisenlainen treeni

RUSH on yhdistelmä kestävyysjuoksua, monipuolista lihaskuntoharjoittelua ja ryhmätreeniä, jossa on helppo ylittää itsensä. Treenaat harjoituksessa juoksumatolla, penkin ja lisäpainojen avulla sekä lattialla matolla omalla kehonpainolla. Tunnilla on selkeästi ohjattu kolme eri tasoa, joista voi valita oman treenitehon. Näin uskallat tulla tunnille kuntotasostasi riippumatta ja saada sinulle toimivan harjoitustehon. Tunnit ovat jaettu seuraaviin tasoihin:

 • ENJOY – nauti
 • CHALLENGE – haasta
 • LET’S ROCK – ylitä
Tunnilla treenataan kolmessa eri pisteessä:

Skillrun juoksumatto

Tämä Techogymin viimeisin innovaation on yksi RUSH treenimme kulmakivi. Maton ominaisuudet ovat uskomattomat ja ne täytyy kokea itse. Meillä on neljä mattoa RUSH-tilassa ja ne ovat yksi kolmesta treenin osasta tunnin aikana. Skillrun-juoksumatolla on helppoa ja nopeaa vaihtaa nopeutta, kaltevuutta ja muita toimintoja.  Skillrun vie juoksukokemuksen uudelle tasolle, sillä se tarjoaa reaaliaikaista palautetta ja jatkuvaa ohjausta koko tunnin ajan. Skillrun antaa mahdollisuuden myös erilaisiin kelkka- ja laskuvarjotoimintoihin. Tämän juoksumaton maksiminopeus on 30 km tunnissa, joten aina on varaa kiristää tahtia ja ottaa itsestään kaikki irti!

Treenipenkki

RUSH tilassa on neljä Technogym Benchiä. Tämä erityinen penkkikokonaisuus sisältää monipuolisen valikoiman toiminnallisen harjoittelun välineitä, joilla saa tehtyä yli 200 erilaista harjoitusta tason ja tavoitteiden mukaan. Technogym Bench treenipenkki on suunniteltu mahdollistamaan monipuolinen harjoittelu, harjoittelun miellyttävyydestä ja tyylikkyydestä tinkimättä. Penkissä on vahvat kuminauhat sekä valikoima lisäpainoja.

Lattialiikkeet matolla

Matolla treenataan omalla kehonpainolla. Näillä liikkeillä vielä viimeistelemme harjoituksen tehon ja monipuolistamme kehoa kehittävää liikevalikoimaa. Liikkeet ovat sykettä nostavia ja vahvistavat kehoa juuri oikealla tavalla.

 

Miksi RUSH on ainutlaatuinen?

Tunnilla pääset treenaamaan päivän kunnon mukaan

Treeni on aina monipuolista ja hauskaa, valmentajan ohjauksessa. Tunnin sisällä on kolme eri treenitasoa, joista voit valita omasi.

 • ENJOY – nauti
 • CHALLENGE – haasta
 • LET’S ROCK – ylitä

Ohjaaja tukenasi

RUSH-ohjaajat opastavat ja kannustavat sinut aina päivän parhaaseen suoritukseesi. On päivän tavoitteesi nauttia kevyemmästä treenistä tai rokata itsesi viikon kovimpaan vauhtiin me olemme täällä valmiina tukemaan sinua tavoitteessasi.

Täyttä voimaa

Laskuvarjo- ja kelkkatoiminnot tuovat harjoitteluun lisää haastetta ja monipuolisuutta. Treeniin saa helpommin lisää tehoja. Lisäpainot eivät myöskään lopu kesken, eivätkä ideat valmentajien ideapankista.

Helppo seuranta

RUSH-tilassa on huikea suuri näyttö, josta treenin seuraaminen eri tasoilla on helppoa. Liikkeiden vaihtuessa näet kuvat ja ohjeet myös tältä taululta. Juoksumattojen toiminnot ovat kätevä tarkastaa tältä skriiniltä, jos ohjaajan ohjeet menevät omassa vauhdissa ohi.

Kaikki harjoitustiedot tallennetaan automaattisesti Technogymin appiin, mywellnessiin jos niin haluat. Treenajat ja ohjaaja voivat molemmat seurata edistymistä mywellnessistä.

Elämyksellinen treeni

Ryhmäsi, elämyksellinen tila laitteineen sekä voimakas musiikki luovat ainutlaatuisen kokonaisuuden ohjaajasi kanssa. Kesällä tila remontoidaan täysin ja mahtavat kiviseinät ja valaistus tekevät tilasta hulppean, joka suorastaan kannustaa treenaamaan! Ota askel seuraavalle tasolle ja anna RUSH-huuman viedä mennessään!

 

Millä teholla ajattelit treenata tänään?

ENJOY – nauti

Harjoittelusta pitää nauttia. Kun harjoittelun teho on juuri sinulle sopiva, on tekeminen mielekästä. Tällä tasolla harjoitellessa tulee loistava treeni, mutta se on hieman kevyempi. Tunnilla seuraat näytöltä ja ohjaajan opastuksesta turkooseja ohjeita niin olet nautinnossa kiinni ja hakemassa hyvää hikeä!

Milloin kannattaa ottaa tasoksi ”nauti”

 • Aloittaessa RUSH-harjoittelun
 • Haastavan viikon keskellä, kun ei ole aika treenata täysillä
 • Tavoitteesi on nautiskella harjoittelusta

CHALLENGE – haasta

Mukaansa tempaava treeni, joka haastaa sinua. Mennään reippaasti ja treenataan keskitasolla. Tunnilla seuraat näytöltä ja ohjaajan opastuksesta keltaisia ohjeita niin olet haasteessa kiinni ja hakemassa vahvaa hikeä!

Milloin kannattaa ottaa tasoksi ”haasta”

 • Olet tehnyt RUSH-harjoittelua jonkun aikaa
 • Kun haluat tehdä hyvä ja reippaan harjoituksen
 • On päivä haastaa kehoasi

LET’S ROCK – ylitä

Kaipaatko vauhtia ja kovempaa treeniä? Tällä tasolla pääset rokkaamaan ja todella haastamaan itsesi. Nyt otetaan kaikki irti Skillrun-juoksumatosta. Tunnilla seuraat näytöltä ja ohjaajan opastuksesta punaisia ohjeita niin olet matkalla ylittämään itseäsi ja hikoilemassa viikon kovinta treeniä!

Milloin kannattaa ottaa tasoksi ”ylitä”

 • RUSH-harjoittelu on ollut valintasi jo pidempään
 • Haluat ylittää itsesi
 • Tulit tekemään kovaa treeniä

RUSH-treenit ovat korkean intensiteetin tunteja, jotka saavat adrenaliinin virtaamaan. Tuloksia syntyy hyvässä porukassa nopeasti.

 

 

APLICO FLOW – Laitepilateksella keho uudella tavalla tasapainoon!

FLOW-konseptin kanssa harjoittelu lisää kehosi heikkojen kohtien voimaa ja samalla keventää kireyksiä. Laitepilates laitteet mahdollistavat voima- ja liikkuvuusharjoittelun samanaikaisesti mikä antaa ainutlaatuisen harjoituskokemuksen. Vastuksena toimivat jouset myötäilevät lihaksiston luonnollista liikettä ja siten antaa liikkeisiin juuri oikeanlaisen pehmeän vastuksen. Tuloksena on toimiva keho, joka on liikkuvampi, vahvempi ja ryhdikkäämpi. Laitepilates-harjoittelun hyödyt tunnet vahvasti kehossasi heti harjoittelun aloitettuasi.

 

Toisenlainen kehonhuollon treeni

Laitepilatesharjoittelu ylläpitää lihastasapainoa ja lihaskalvojen kimmoisuutta, sekä kehittää tehokkaasti kehonhallintaa ja oman kehon tuntemusta. Tästä syntyy tunnin jälkeen tuntuva kehon keveys ja samalla ryhdikkyys. Laitepilatesharjoittelussa käytetään Joseph Pilateksen kehittämiä Pilates-laitteita (esim. Reformer, Tower, Wunda Chair), joiden avulla voidaan monipuolisesti vahvistaa kehoa ja lisätä liikkuvuutta. Laitteissa vastus tulee jousista, joiden kiristyminen myötäilee lihaksen luonnollista työtä. Laitepilatesharjoittelun tuomat hyödyt siirtyvät tehokkaasti myös muihin lajeihin ja arkeen, ja se sopiikin kenelle tahansa. Vahvasta keskivartalosta ja oman kehon tuntemuksesta hyötyvät niin selkäkivuista kärsivä istumatyöläinen kuin aktiiviurheilijakin. Harjoittelun tuloksena on voimaa, vaan ei vääntöä kehoon. Laitteiden kokonaisvaltainen teho avautuu, kun lähdet kokeilemaan Classic -Laitepilatestuntia.

 

Tunnit ovat jaettu seuraaviin tuntityyppeihin:
 • CLASSIC Laitepilates
 • CIRCUIT Laitepilates
 • POWER Laitepilates

 

Laitepilateslaitteet:

 • PeakPilates deluxe model reformer-laitteet ovat edelleen Aplicon valinta.

Tunnilla treenataan ohjelmasta riippuen neljässä eri pisteessä:

 • Reformer = Reformeri
 • Tower = Torni
 • Wunda Chair = Wunda
 • Corrector = Correctori

 

Miksi FLOW on ainutlaatuinen?

Laitepilateslaitteista saa voimaa vaan ei vääntöä

Tässä lajissa notkeus ja voima lisääntyvät yhtä aikaa, mikä lisää liikunnan vapautta ja kivuttomuutta kehossa. Joka treenin jälkeen keho on rento ja samalla voimakas. Tässä piilee Laitepilateslaitteiden ainutlaatuisuus. Moni liikuntalaji voi kehittää näitä samoja asioita, mutta Reformerilla ja Wundalla saat tehtyä nämä molemmat yhtä aikaa.

Pilates metodi on laiteharjoittelun pohjana

Pilates on Josef Pilateksen kehittämä maailmankuulu kehonhallintamenetelmä. Lajin keskeisiä periaatteita ovat mm. liikkeen kytkeminen kehon keskustaan, eli ydintukeen sekä liikkeen virtaus ja tempo. Tekniikka ohjaa ryhtiäsi oikeaan suuntaan, vahvistaa keskivartaloa ja saa olon kevyemmäksi. Tavoittelemme kehoa, joka toimii optimaalisesti, eli vapautamme jännityksestä ne osat, joita liikkeessä ei tarvita ja haemme voimaa kehon syvistä lihaksista pintaa tukemaan. Hengityksen tahdissa tehdessä liike on rauhallinen ja juuri sinulle sopiva. Tällä tunnilla toistomäärät eivät ole suuret, vaan liikkeiden hallinta ja keskittyminen ratkaisevat.

Kolme erilaista tuntia

Riippumatta siitä millainen harjoittelija olet tällä hetkellä, on sinulle tuntityyppi valikoimassamme. CLASSIC-tunti on kaiken kivijalka, joka sopii kaikille kuntoutujasta kilpaurheilijaan. Enemmän liikkeitä vapaammassa tahdissa löydät CIRCUIT-tunniltamme. Kun on aika haastaa kehoa ja päästä oppimaan jotain uutta on POWER-tunti silloin paikallaan.

Arvokkaat ja tukevat laitteet salissa

Aplicon valinta on PEAK PILATES deluxe model reformer laitteen monipuolisuuden vuoksi. Arvokas laite on tukeva ja toimiva väline harjoituksen pohjana. Näillä laitteilla on pitkä ja toimiva historiansa Lohjalla. Vain Aplicossa on 12 laitepilateslaitetta monine lisävälineineen.

Ohjaaja harjoittelun tukena

Laitepilates on lajina meitä kaikkia opettava. Oivallat ja löydät kehostasi jatkuvasti uutta laitteiden kanssa. Ohjaajalla on kuitenkin suuri merkitys ohjaavana opettajana tunneilla. FLOW-konseptia ohjaavat ovat meillä pitkänlinjan liikunnanosaajia ja koulutettuja Laitepilates -ohjaajia. Me olemme täällä valmiina tukemaan sinua tavoitteessasi ja viemään harjoittelusi uudelle tasolle.

Elämyksellinen tila

FLOW-harjoittelutila on jo itsessään rauhoittava kokemus. Tämä sali on alun perinkin rakennettu ja sisustettu mental-lajien harjoittamista varten. Elämyksellinen tila laitteineen luovat ainutlaatuisen kokonaisuuden yhdessä ohjaajasi kanssa. Tilan valaistus ja sisustuselementit vielä remontoidaan kesän aikana ja viimeistelemme tilan tunnelman.

”Kymmenen kerran jälkeen tunnet eron, kahdenkymmenen kerran jälkeen näet eron ja kolmenkymmenen kerran jälkeen sinulla on uusi vartalo”.

-Joseph Pilates, Pilates harjoittelun kehittäjä.

 

Millaisen FLOW-harjoituksen valitset tänään?

INTRO-Laitepilatekseen

Aloittaessasi Laitepilateksen parissa on tämä INTRO-tunti ensimmäinen valintasi. Intro on 30 minuuttia kestoltaan ja sen aikana opit laitteiden jousien säädöt sekä saat niiden käyttökoulutuksen. Tämän intron jälkeen on mukava aloittaa Classic -tunneilta, kun perusteet ovat jo vähän tuttuja. Tervetuloa mukaan laitepilateksen maailmaan!

 

CLASSIC Laitepilates – perusliikkeistä voimaa ja varmuutta

Classic Laitepilates on koko FLOW-konseptin ydin. Suoritamme tunnilla Pilateksen klassisia ja moderneja liikkeitä soljuvana kokonaisuutena. Liikkeiden suoritustempo on rauhallinen ja tukea haetaan kehon syvistä lihaksista. Laitepilateslaite tuo vastusta ja toisaalta tarvittaessa helpottaa tekemistäsi. Tunnistat kehosi laitteen kanssa paremmin ja se antaa sinulle aivan uuden maailman tehdä tuttujakin liikkeitä. Harjoittelemalla säännöllisesti kehosi on vahvempi, liikkuvampi ja voit paremmin.

Milloin kannattaa ottaa tunniksi ”Classic”

 • Aloittaessa Laitepilates-harjoittelun
 • Tarvitset apua kehonkireyksiin sekä kehon, esimerkiksi selän kiputiloihin
 • Classic – harjoitus sopii jokaisen harjoittelijan viikkoon
 • Viikon toinen laiteharjoitus kannattaa aina olla Classic, sillä tämä on pohja kaikelle

 

CIRCUIT Laitepilates – kiertoharjoittelusta lisää liikkeitä ja peruskestävyyttä

Circuit tunnilla pääset tekemään tuttuja laitepilates liikkeitä uudella tavalla. Kiertoharjoittelun aikana saat tehdä enemmän liikkeitä ja pystyt tekemään liikkeet täysin omaan tahtiin. Circuit tunti kehittää lihaskestävyyttä ja saat sykkeen kohoamaan liikkuvuutta unohtamatta. Mikäli koet perinteisen Pilates-harjoittelun liian rauhalliseksi, pääset CIRCUIT- tunnilla rennommin lajin pariin hakemaan sen huikeita hyötyjä.

Milloin kannattaa ottaa tunniksi ”Circuit”

 • Olet tehnyt Laitepilates-harjoittelua jonkun aikaa
 • Kun haluat tehdä liikkeitä omassa tahdissa
 • Haluat hieman lisää sykettä harjoitukseesi

 

POWER Laitepilates – haastetta ja voimaa kehoon

Power tunnilla pääset haastamaan itseäsi ja oppimaan uutta. Tunnilla tehdään vaativiakin liikkeitä, mutta niitä ei tarvitse osata valmiiksi, vaan kehityt harjoittelemalla. Haastavat liikkeet ja asennot voidaan aina purkaa pienempiin osiin ja edetä kohti tavoitetta vaihe kerrallaan. Lisäksi aina on olemassa vaihtoehtoja asentoihin sekä liikkeisiin ja jokaisen tunnilla olijan tarpeet huomioidaan yksilöllisesti. Power tunnilla pääset kehittämään itseäsi omalla tasollasi ja tulet voimakkaaksi, liikkuvaksi ja taitavaksi kehosi kanssa.

Milloin kannattaa ottaa tunniksi ”Power”

 • Laitepilates-harjoittelu on sinulle tuttua
 • Kehonhallintasi on hyvä
 • Haluat uudenlaista haastetta ja oppia uutta
 • On aika viedä harjoittelusi uudelle tasolle

Tervetuloa laitepilateksen maailmaan oppimaan uutta kehostasi ja voimaan hyvin!

 

Nyt saat halutessasi PREMIUM-jäsenyyden meille

Aplico PREMIUM- jäsenyys tarjoaa asiakkaalle ainutlaatuisen ja kattavan kokonaisuuden klubin palvelutarjonnasta. Ostamalla PREMIUM- jäsenyyden saat käyttöösi et ainoastaan jäsenyyden liikuntakalenteria, vaan kaksi liikuntakalenteria. Perusjäsenyyden palveluiden lisäksi PREMIUM- jäsenenä saat molempien konseptituntien FLOWN ja RUSHIN rajattoman käyttöoikeuden, sekä lisäpalveluidemme kurssitarjonnan käyttöösi. Tämä tuote on luotu toiveestanne saada enemmän mahdollisuuksia harjoitella pienryhmissä.

 

Vaihda jäsenyytesi PREMIUMIIN kesän aikana ja saat enemmän

 

Kun ostat PREMIUM-jäsenyyden kesän aikana, pääset ennen muita tutustumaan näihin konsepteihin VIP-päivänä, sunnuntaina 3.9. Lisäksi Technogymin tuotelahja on sinun.

Myymme nyt PREMIUM-jäsenyyden 150 ensimmäiselle erikoishintaan. Saat 6 kuukautta hintaan 99,00 €/4vkoa. Tämän jälkeen (4.3.2024) normaalihinta 109,00 €/4vkoa astuu voimaan. Premium-jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Ensimmäinen veloitus uudella hinnalla menee sinulta vasta 18.9. Nyt tarvitsee vain täyttää lomake ja hyväksyä nämä yllä olevat toimintamallit, ja syksyn treenisi nousevat uudelle tasolle konseptituntien myötä.

Mikäli PREMIUM-jäsenyys ei tuotteena ole sinun juttusi, voit edelleenkin ostaa lisäpalveluitamme kerta- tai sarjakorteilla. Premium-jäsenyys on aina edullisin, ja tuo sekä helppoutta että tietysti monipuolisuutta harjoitteluun.

 

Klikkaamalla tästä pääset varaamaan Premium-jäsenyyden itsellesi ja saat lisätietoja!

 

Tervetuloa viemään harjoittelusi seuraavalle tasolle konseptien kanssa!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: