Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Syyskuun jäsentiedote ja jäsenetuja 9/2021

Tällä viikolla on positiivisuuden viikko, ja mikä sen parempaa kuin aloittaa viikko liikunnallisilla terveisillä ja infolla klubilta! Aloita tämä viikko joka aamu hyvällä ajatuksella, ja ole tyytyväinen itseesi. Siitä lähtee myös hyvä treeniviikko käyntiin.

 

JÄSENETU APLICON JÄSENKORTILLA

Sinulla on koko syyskuun ajan jäsenetuna -30 % Prisman salaattibaarista. Picadeli on laajentunut ja voit valita siitä mieleisesi salaatin, vaikka lounaaksi. Löydät pisteen maitohyllyjen edestä. Edun -30 % saat kassalla näyttämällä jäsenkorttiasi. Etu on voimassa koko syyskuun ja voit hyödyntää sen, vaikka päivittäin! Toivomme, että tästä on iloa syyskuulle ja helpotusta vaikka arjen eväiden suunnitteluun!

 

VARAUKSET JA PERUUTUKSET

Syyskausi on alkanut mukavan vilkkaana. Tästä syystä muistathan varata paikkasi tunneille. Yhtä tärkeää on peruuttaa varaus, jos on estynyt tulemasta paikalle. Tunneilla saattaa olla myös varasijalla liikkumaan haluavia, joten jos et itse pääse tuntia enää perumaan, soita vastaanottoomme, niin me autamme. Muistathan myös, että paikka tunnille tulee lunastaa 5min ennen sen alkua.

 

MÄKITREENIT APLICON LÄHEISYYDESSÄ VIELÄ SYYSKUUSSA

Jatkamme vielä ainakin syyskuun ajan ulkotreenejä Aplicon lähimetsässä. Tämä perjantai-illan tunti on ollut yksi teidän suosikeistanne, ja toiveestanne sitä nyt jatketaan. Tavataan Aplicon pihalla klo 17:00 ja siirrytään yhdessä treenipaikalle. Jokainen tekee treenin oman kuntonsa mukaan, joten lähde rohkeasti mukaan. Seuraava treeni pe 10.9. klo 17:00.

 

TULOSSA LES MILLSIN UNSTOPPABLE-TAPAHTUMA

Lauantaina 2.10. vietämme Aplicolla Les Mills- maratonpäivää. Tapahtuma järjestetään vallitsevien ohjeiden mukaisesti turvallisesti livenä, mutta pystyt osallistumaan tapahtumaan myös etänä. UNSTOPPABLE-tapahtuma järjestään lokakuun ensimmäisenä lauantaina maailmanlaajuisesti. Tapahtuman tarkoitus on aktivoida liikkujia ympäri maailman, tuottaa liikunnan iloa kaikkialle, liikut sitten kotona tai omalla klubilla. Halutessasi voit osallistua yhden päivän aikana 5 eri Les Mills-tunnille. Jäsenen ystävä saa osallistua tapahtumaan 25 €/tapahtumapassilla. Kerromme tapahtumasta lisää viikoittain. Ilmoittautuminen starttaa 14 päivää ennen tapahtumaa. Mitä tahansa tapahtuisi, tapahtuma järjestetään ainakin etänä. Laita siis merkintä kalenteriisi ja ole mukana. Tämä on sinun jäsenetusi tapahtumakalenterissamme!

 

VIRTUAALIPALVELUT OSANA JÄSENYYTTÄSI

Viime vuosina olemme kehittäneet monia uusia palveluita vanhojen rinnalle. Haluamme vielä kertoa tarkemmin mikä virtuaalipalvelu on mikäkin, jotta sinä voit löytää niistä omasi, ja ottaa lisäksi omaan treenikalenteriin. Nämä ovat uusia jäsenetuja, jotka tulevat jäämään tarjontaamme klubilla ja ulkona tapahtuvan liikunnan lisäksi.

 

AplicOnline -paikka mistä kaikki löytyy

AplicOnlinen löydät www.aplico.fi/apliconline . Sieltä pääset liikkumaan ajasta ja paikasta riippumatta, kun sinulle sopii. Löydät hybridi -treenit, tallenteet sekä etävalmennusryhmät. Klikkaa itsesi sivuille tutustumaan lisää, ja ota vaikka jokin haaste itsellesi AplicOnlinen -tarjonnasta.

 

Hybridi -eli livetreenit klubilta

Tällä tarkoitetaan suoraa lähetystä klubilta. Striimaamme kaikki Sali 1:n tunnit teille kotiin. Tunnit alkavat juuri silloin, kun ne lukujärjestyksessä on myös klubilla. Tunnista käytetään nimeä hybridi, sillä osa treenaa klubin tiloissa, ja osa kotona samaan aikaan. Tämä on loistava tapa tutustua ja kokeilla uusiakin tunteja.

 

Striimit ja tuntitallenteet

AplicOnlinesta löydät yli 100 jumppaa ja treeniä. Klikkaa vain tallennekirjastosta suosikkitreenisi auki ja aloita liikunta. Esimerkiksi venyttely, kehonhuolto tai Pilates -tunti on loistava treeni kotona AplicOnlinen välityksellä. Liikkukaa vaikka yhdessä koko perhe.

 

Virtuaalitunnit -omaa treenaamista klubin tiloissa

Sali 3:n ja sisäpyöräilyn tilassa voit tehdä virtuaalitunteja. Niitä on lukujärjestyksessä ajastettuna tai voit salin ollessa tyhjänä painaa pädiltä haluamasi tunnin päälle ja tehdä treenin oman aikataulusi mukaan. Kysy lisää vastaanotosta tai oma PT:ltäsi niin saat apua ja oppia.

 

VALMENNUSPÄIVÄT- UUTUUS LISÄPALVELUIDEMME TARJONNASSA

Valmennuspäivä on inspiroiva kokonaisuus treeniä ja luentoja, joiden kautta saat konkreettisia työkaluja hyvinvointiin ja treeniin. Hyvinvointia ei rakenneta hetkessä, mutta parhaimmillaan valmennuspäivä sytyttää mielenkiinnon omaa hyvinvointia kohtaan ja antaa keinot ja työkalut tehdä muutoksia. Sarin Valmennuspäivä VIRE on lauantaina 11.9. Vireystila on monen tekijän summa. Yksin liikunta ei riitä, vaan pitää osata huolehtia myös palautumisesta, ravinnosta, treenistä ja samalla huomioida muun arjen aiheuttama stressikuorma. Valmennuspäivässä saat työkaluja hallita stressin kokonaiskuormaa ja keinoja tehostaa omaa palautumista. VIRE valmennus antaa sinulla vireyttä arkeen.

V – VOIMA
I – INTO
R – RAUHA
E – ENERGIA

Päivän valmennuksen kuuluu myös lounas ja välipala.

Lue valmennuspäivistämme lisää ja ilmoittaudu: https://aplico.fi/valmennuspaivat/

Voit myös kysyä Sarilta suoraan kysymyksiä päivään liittyen: sari.hankimo@aplico.fi

 

KURSSITARJONNASSA SYKSYLLÄ 2021

Jos viimeinen vuosi on nostanut kierroksia, ja koet että tarvitset apuja löytääksesi rauhaa ja rentoutta arkeesi, on Mindfulness-kurssi sinulle oikea vaihtoehto. Mindfulness-kurssista on todettu olevan lukuisia eri hyötyjä kuten stressin vähentyminen, fyysisen terveyden parantuminen, vastustuskyvyn lisääntyminen ja ihmissuhteiden laadun paraneminen.

 

Syksyn kurssi:

Pe 15.10. klo 17:30-20:30 / valmentajana Sirpa Salmenoja

Jäsenetuhinta:49,00 €, hinta muut:129,00 €

 

Tarjonnastamme löytyy omat kurssit myös sekä odottaville että jo synnyttäneille naisille. 9 Months-kurssilla opit mitä tulee ottaa huomioon liikkumisessa, kun on raskaana. Pääset harjoittamaan lihaksia, jotka joutuvat raskausaikana ja synnytyksessä kovalle rasitukselle. Erityisesti lantionpohjalihastreeni on tärkeässä osassa tätä kurssia.  Kurssille voi tulla kaikissa raskauden vaiheissa.

 

Syksyn kurssi:

Alkaa ke 3.11.2021. klo 19:15 / valmentajana Emma Lindén

Jäsenetuhinta: Kuuluu jäsenyyteen, hinta muut: 49,00 €

 

Äidit Kuntoon-päivä toteutuu heti syyskuun alussa. Täällä pääset tutkimaan naisen ihmeellistä kehoa, ja löytämään itsellesi sopivia tapoja aloittaa liikunta synnytyksen jälkeen. Äideiltä testataan mm. vatsalihasten erkauma, kehonhallintaa, ryhtiä, raajojen liikkuvuutta sekä voimantuottoa. Vauva ja isommatkin sisarukset saavat tulla mukaan kurssille.

 

Syksyn päivä:

La 11.9.2021

klo 13:00-14:30 / Äitiysliikunnanohjaaja Nina Karhula

Jäsenetuhinta: Kuuluu jäsenyyteen, hinta muut: 25,00 €

Kaikille näille kursseille voi ilmoittautua tämän linkin kautta: https://aplico.fi/kurssit/

 

SYKSYN VALMENNUSRYHMÄT

Syyskuussa aloitamme seitsemän valmennusryhmää, ja näistä muutamaan mahtuu vielä 1-2 osallistujaa mukaan. Pienryhmävalmennuksemme ovat suosittuja turvallisen ja tavoitteellisen valmennuksen vuoksi. Mutta myös siksi, että ryhmästä saa treenikavereita, jotka myös tsemppaavat liikkeelle. Valmennukset kestävät 12 viikkoa, ja pitävät sisällään yhden ohjatun treenin ja 2-3 omatoimista treeniä viikossa. Tämän lisäksi valmentaja vastaa mahdollisiin kysymyksiin, sekä antaa lisäohjeita omassa suljetussa Facebook-ryhmässä.

Vielä tilaa:

  • Startti ma 6.9. klo 18:45 Terveempi Kiinteämpi / Terhi&Linda à 2 paikkaa vapaana
  • Startti ti 14.9. klo 18:15 Terveempi Kiinteämpi / Christian à 1 paikka vapaana
  • Startti to 9.9. klo 09:30 Terveempi Kiinteämpi / Petra L à 2 paikkaa vapaana
  • Startti to 9.9. klo 18:00 Kahvakuulaillen kuntoon / Jussi à 2 paikkaa vapaana

Tästä voit lukea lisää ryhmien sisällöstä, sekä ilmoittautua mukaan: https://aplico.fi/valmennusryhmat-2/

 

LASTEN- JA NUORTENLIIKUNTA APLICOLLA SYKSYLLÄ 2021

Aplicolla voi harrastaa, vaikka koko perheen voimin. Tarjonnastamme löytyy sekä lasten omia harrastuksia, että perheliikuntaa, jossa aikuinen ja lapsi pääsee nauttimaan liikunnan ilosta yhdessä. Nämä ohjatut liikunnat alkavat syyskuun aikana. Syyslomalla ei ohjattuja tunteja. Taikametsän perhejumpat kuuluvat jäsenyyteen ja muut lasten/nuorten kurssit alennetuin hinnoin jäsentemme lapsille.

 

Taikametsän Perhejumppa

Lauantaisin 11.9.2021 alkaen

1-3v. Klo 10.00-10.45

4-6v. Klo 10.55-11.40

 

Karhupaini 4-6v.

Perjantaisin 10.9.21 alkaen

klo 17:00-17.55

 

TIKTOK-kurssi 7-12v.

Lauantaisin 11.9.21 alkaen.

klo 11.45-12.30

 

Nuorten kurssi 13-15v. 21.9.2021 alkaen

Tiistaisin klo 16-16.45

Torstaisin klo 16-16.45

 

Lue tästä lisää lastenliikunnasta ja ilmoittaudu: https://aplico.fi/lastenliikunta/

Tässä linkki nuortenliikuntaan: https://aplico.fi/nuortenliikunta/

 

TOIMINTAOHJEET KLUBILLA ASIOIDESSA

Turvaväli määräykset ovat nyt poistuneet AVin viime torstain tiedotteen mukaisesti. Meillä jatketaan edelleen ryhmätiloissa merkatuilla väleillä turvallisuutenne huomioiden. Tiloihin otetaan vain puolet normaalista asiakasmäärästä, joka on voimassa oleva ohjeistus. On hyvä muistaa, että aktiivinen ote omaan terveyteen ja hyvinvointiin liikkumalla säännöllisesti ja monipuolisesti on myös terveysteko. Tehdään se vain mahdollisimman fiksusti, ja toimitaan edelleen kaveriin väliä pitäen ja käsihygienia -ohjeita noudattaen sekä desinfioidaan laitteet aina käytön jälkeen. Muistetaan kunnioittaa myös klubin tiloissa THL:n määrittelemiä karanteeniohjeita, jos matkustat ulkomailla tai olet toisaalla altistunut. Onneksi kaikki helpottuu päivä päivältä ja seurataan mitä hallitus nyt parhaillaan linjaa rajoitusten kevenemisestä.

 

Lue kaikki toimintaohjeemme tästä, jos ne eivät ole sinulle vielä tuttuja: https://aplico.fi/toimintamallit-toimitiloissamme-asioiville/

 

Ihanaa, kun voimme liikkua yhdessä! Nautitaan siitä ja muista hyödyntää kaikki palvelumme aktiivisuutesi tueksi. Myös etävalmennukset ja aloita vaikka syksy Jussin juosukoululla AplicOnlinestä! Nähdään klubilla ja hybrideisssä. Positiivisuuden viikon kunniaksi vielä yksi ajatus loppuun: ”Riippumatta siitä, miten kaikki on, kaikki on hyvin” -Saku Tuominen

 

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Jutta Österberg-Hurme, yhdessä koko henkilökunnan kanssa

info@aplico.fi

019 312 880

www.aplico.fi

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: