Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Syyskampanja -Nyt on aika kantaa kahvakuula klubille!

Nyt on aika kantaa kahvakuula takaisin klubille, ja pitää aktiivisesti huolta omasta kunnosta sekä terveydestä! Kantamalla kahvakuulan (näyttämällä tämä mainos) Aplicolle saat 40 € alennuksen liittyessäsi jäseneksi syyskuun loppuun mennessä. Tule käymään tai varaa aika tapaamiseen alla olevalla lomakkeella tai soittamalla 019 312 880. Olemme avoinna ma ja to 09-21, pe 09-20, la 09-14 ja su 16-20 välisenä aikana. Olet tervetullut juuri silloin, kun sinulle sopii. Ostoksille pääset kätevästi myös verkkokaupassamme: www.aplico.fi/kauppa

Tee siis päätös liikunnan aloittamisesta nyt. Saat alennusta alkuun yhteensä:

  • 40 € 12 kk sopimuksesta
  • 20 € toistaiseksi voimassa olevista jäsenyyksistä

Nyt on aika kantaa kahvakuula takaisin klubille, ja pitää aktiivisesti huolta omasta kunnosta sekä terveydestä! Tervetuloa hakemaan terveyttä, iloa ja hyvää oloa Aplicosta meidän kanssamme!

Mikäli haluat varata henkilökohtaisen ajan tutustumiseen itsellesi tai teille niin voit varata ajan tästä. Esittelemme tilamme ja palvelumme sinulle henkilökohtaisesti, ja sinulla on mahdollisuus kysyä rauhassa kaikki kysymykset liikuntaasi liittyen. Klikkaa tästä!

 

Miten meillä toimintaan tiloissamme vastuullisesti. Lue lisää tästä!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: