Elokuun jäsentiedote ja jäsenetuja 8/2021

Kaunis kesä etenee kohti syksyä. Se tarkoittaa sitä, että Aplicon 18. syyskausi on alkamassa. Syksyn lukujärjestyksemme käynnistyy maanantaina 30.8. Tässä sinulle kattava tiedote loppukesän ja syksyn jäseneduista, tapahtumista ja toimintamalleista tiloissamme. Nähdään kaikki Aplicon ulkotapahtumassa, markkinoilla 27.8. ja nautitaan hauskasta hikoilusta! Nyt on sen aika!

 

VOITA SUP-LAUTA APLICON KESÄKISASTA

Haluatko voittaa SUP-laudan? Kesäkisa on käynnissä kuukauden, ja se päättyy maanantai-iltana 16.8. Kisaan pääset vieläkin mukaan kahdella tavalla.

1) Osallistu tapahtumaan Aplicon Facebookissa ja kirjoita samalla meille tähän tapahtuman sivulle, miten sinä pidit kunnosta ja terveydestä huolta kesällä? Näin olet mukana SUP-laudan arvonnassa.

2) Toinen tapa olla mukana SUP-laudan arvonnassa on laittaa Instagramiin tai Facebookiin, joku oma treenikuva kesän ajalta tai nyt ja siihen hästägit #apliconkesä #apliconkesäkisa . Mitä enemmän päivität ko. hästägeillä, sitä enemmän sinulla on arvontakuponkeja ensi viikolla. Tavoitteenamme on ollut motivoida erilaisin tavoin olemaan aktiivinen kesällä.

Arvomme SUP-laudan 16.8. ja ilmoitamme voittajan Facebook-tapahtumassa, sekä henkilökohtaisesti. Tästä tapahtumaan: https://urly.fi/28h4

 

TIMANTTITIIMIN KESÄKAHVIT JA STARTTITREENI

Tänä vuonna juomme perinteiset kesäkahvit nyt elokuussa. Samalla on Päivin ohjaama ulkoliikuntatuokio. Halusimme pitää kahvit vasta nyt, sillä varmasti lähes kaikki teistä on saanut jo toisenkin rokotteen. Eli tiistaina 24.8. ja klo 10:15 tavataan. Yhteinen tapaaminen alkaa starttijumpalla ulkona ja jatkamme kahvien merkeissä syksyä suunnitellen. Sateen sattuessa liikumme Sali ykkösen tiloissa. Ilmoittautuminen varausjärjestelmästä tai Aplicon vastaanottoon 019 312 880, niin osaamme varautua oikealla määrällä evästä.

 

FYSIOS APLICO LOHJA

Tiloissamme toimivassa Fysioksessa sinulla on Aplicon jäsenenä mahdollisuus käydä maksutta 30 minuutin konsultaatiossa fysioterapeutilla kerran vuodessa. Jos sinulla on jokin vaiva, johon tarvitset ammattilaisen apua, niin muistathan hyödyntää tämän jäsenetusi. Varaa aikasi tästä, ja kirjoita varaamasi ajan lisätietoihin Aplicon jäsen, niin saat etusi käyttöön. https://www.fysios.fi/toimipisteet/lohja-fysioterapia

Elokuun ajan Fysios tarjoaa vielä jäsenillemme mahdollisuuden ostaa jatkokäynti fysioterapeutille tarjoushintaan 50 €.

 

JÄSENETU LOHJAN INTERSPORTIIN

Sinulla on nyt jatkuva etu Lohjan Intersportissa. Saat normaalihintaisista tuotteista, asut ja jalkineet, aina 5 % alennuksen. Edun saat Aplicon jäsenkortilla (punainen, hopea, kulta ja platina.) Toivomme paikallisesta yhteistyöstä olevan iloa sinulle.

 

APLICON MARKKINAT 27.8.

Laitathan kalenteriin 27.8. perjantain, sillä vihdoin on Aplicon markkinoiden aika. Viimeksi Aplicon piha täyttyi keväällä 2019 ja nyt meillä on ilo tavata taas näissä merkeissä. Tällä kertaa vietämme syysmarkkinoita! Päivän aikana juostaan myös Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden SYYSVIUHAHDUS. Tähänkin tapahtumaan Aplicon jäsenet pääsevät jäsenhinnalla. Lähde mukaan jumpalle, juoksemaan tai kävelylle vaikka koko perheen kanssa. Lue lisää tapahtumasta: https://urly.fi/28jG

 

TREENIT ULKONA JATKUVAT ELOKUUSSA

Ohjatut puistojumpat Aurlahden rannassa jumpattiin tällä viikolla viimeisen kerran, mutta ulkotreenit jatkuvat vielä. Lavista tanssitaan Aplicon pihassa ja joogaamaan pääsee Lohjan asuntomessualueen rantapuistossa. Tämän lisäksi mm. Riston suosittu Mäkitreeni saa jatkoa. Tiedossa siis liikunnan iloa ja raitista ilmaa elokuun auringon alla. Vielä on kesää jäljellä.

 • Pe 13.8. klo 17:00 Mäkitreeni- intervalliharjoittelua rinteessä – Aplicon pihalta lähtö lähimetsään
 • Ma 16.8. klo 18:00 Ulkotreeni- TABATA – Aplicon pihalla
 • Ti 17.8. klo 19:00 Lavis-Lavatanssijumppa – Aplicon pihalla
 • Ke 18.8. klo 19:30 Yoga Flow – Lohjan asuntomessualueen rantapuistossa
 • Pe 20.8. klo 17:00 Mäkitreeni- intervalliharjoittelua rinteessä – Aplicon pihalta lähtö lähimetsään
 • Pe 20.8. klo 19:00 Prosecco- jooga – Aurlahden Rantakafe:ssa
 • Ma 23.8. klo 18:00 Ulkotreeni- TABATA – Aplicon pihalla
 • Ti 24.8. klo 19:00 Lavis-Lavatanssijumppa – Aplicon pihalla
 • Ke 25.8. klo 19:30 Yoga Flow – Lohjan asuntomessualueen rantapuistossa

Nämä tunnit kuuluvat jäsenyyteen. Ei jäsenille hinta 5,00 €/treeni.

 

LAITEPILATES

Joko sinä olet kokeillut Laitepilatesta lisäpalveluistamme? Laitepilateksen viikkotunteja löydät varauskalenteristamme nyt elokuussa maanantaisin ja torstaisin. Syksyn ohjelma vaihtuu viikolla 35, ja silloin treeni löytyy myös keskiviikkoillasta. Varaa oma paikkasi varausjärjestelmästämme, ja tule mukaan nauttimaan pienryhmäharjoittelusta. Mukaan lajin pariin pääset starttituntien kautta. Ilmoittaudu vain mukaan johonkin näistä:

 • 9. Alkeistunti klo 18.30 – 19.45 – Sari Hankimo
 • 9. Alkeistunti klo 18.30 – 19.45 – Sari Hankimo
 • 9. Alkeistunti klo 18.30 – 19.45 – Päivi Rantamäki

Lue lisää tästä lisäpalvelusta: https://aplico.fi/laitepilates/

 

VALMENNUSPÄIVÄT- UUTUUS LISÄPALVELUIDEN TARJONNASSAMME

Nyt on hyvä aika ottaa yksi päivä itsellesi ja hyvinvoinnillesi. Olemme luoneet kokonaan uuden lisäpalvelun käyttöösi. Tule hakemaan uutta VIREttä Sarin matkassa. Riston kanssa pääset vastaavasti hakemaan motivaatiota treeneihin MOTI-valmennuspäivässä. Sinun tarvitsee sanoa enää vain TAHDON! Saat päivän valmennuksen lisäksi lounaan ja välipalan hintaan kuuluvana.

 • MOTI- valmennuspäivä Riston kanssa lauantaina 4.9.
 • VIRE- valmennuspäivä Sarin kanssa lauantaina 11.9.

Lue valmennuspäivistämme lisää ja ilmoittaudu: https://aplico.fi/valmennuspaivat/

 

KURSSITARJONNASSA SYKSYLLÄ 2021

Koulujen alku tarkoittaa monelle uuden alkua. Aplicon syksyn kurssitarjonnasta löytyy tehokasta hikiliikuntaa, mutta myös Mindfulness-kurssi rauhoittumista varten. Miten sinä haluat aloittaa sinun syksysi? Lähdetkö hikoilemaan X-Method Groupin parissa? X-Method Group startataan syyskuun ensimmäisellä viikolla. Tällä kurssilla pääset kehittämään kestävyyttä ja voimaa, tulostakuulla.

Jos viimeinen vuosi on nostanut kierroksia, ja koet että tarvitset apuja löytääksesi rauhaa ja rentoutta arkeesi, on Mindfulness-kurssi sinulle oikea vaihtoehto. Mindfulness-kurssista on todettu olevan lukuisia eri hyötyjä kuten stressin vähentyminen, fyysisen terveyden parantuminen, vastustuskyvyn lisääntyminen ja ihmissuhteiden laadun paraneminen. Tämä kurssi järjestetään syyskuun lopussa.

Tarjonnastamme löytyy omat kurssit myös sekä odottaville että jo synnyttäneille naisille. 9 Months-kurssilla opit mitä tulee ottaa huomioon liikkumisessa, kun on raskaana. Pääset harjoittamaan lihaksia, jotka joutuvat raskausaikana ja synnytyksessä kovalle rasitukselle. 9 Months- kurssi odottaville äideille toteutuu lokakuussa. Äidit Kuntoon-päivä toteutuu heti syyskuun alussa. Täällä pääset tutkimaan naisen ihmeellistä kehoa, ja löytämään itsellesi sopivia tapoja aloittaa liikunta synnytyksen jälkeen. Kaikille näille kursseille voi ilmoittautua tämän linkin kautta: https://aplico.fi/kurssit/

Tee päätös syksyn ohjelmastasi jo nyt. Hyvin suunniteltu, on puoliksi tehty.

 

SYKSYN VALMENNUSRYHMÄT

Suositut valmennukset alkavat taas syyskuussa 2021. Ryhmiä ohjataan sekä kuntosalilla, että sali 2 & 3 tiloissa. Osa ryhmistä on täyttynyt kesälomien aikana, joten ilmoittaudu heti, jos kaipaat apua omaan harjoitteluusi. Paikkoja on rajoitetusti. Valmennusryhmien kesto on 12 viikkoa. Ryhmä tapaa viikoittain ja saa tämän lisäksi omatoimisia harjoitteita. Viikoittaiset tapaamiset valmentajan kanssa pienryhmässä auttavat pääsemään tavoitteisiin ilon kautta.  Ryhmälle perustetaan myös oma Facebook-ryhmä, jossa valmentaja antaa lisäohjeita sekä vastaa kysymyksiin.

Syksyn ryhmät:

 • Ma klo 18:45 Terveempi Kiinteämpi / Terhi&Linda à 4 paikkaa vapaana
 • Ke klo 17:30 Kiinteämpi / Joakim à 4 paikkaa vapaana
 • To klo 09:30 Terveempi Kiinteämpi / Petra L à 2 paikkaa vapaana
 • To klo 18:00 Kahvakuulaillen kuntoon / Jussi à 4 paikkaa vapaana

Tästä voit lukea lisää ryhmien sisällöstä, sekä ilmoittautua mukaan: https://aplico.fi/valmennusryhmat-2/

 

JÄSENMYYNTIPÄIVÄT 16-17.8.

Onko kotona joku, jonka pitäisi ”kantaa kahvakuula” -takaisin klubille ja aloittaa liikunta? Jäsenmyyntipäiviltä on hyvä aloittaa, ja silloin liittyessä jäseneksi saa 80 € edun vuoden sopimuksesta. Tarjouksella voi ostaa ko. päivinä verkkokaupasta tai vain saapua klubille ma ja ti 09-21 välillä, niin laitetaan yhdessä liikunnallinen arki alkuun.

 • Aplico Support-ryhmän tarjous on voimassa ja tulee tämän lisäksi.

 

APLICON 18. SYYSKAUSI

Syyskauden starttia vietetään markkinoilla pe 27.8. Alla olevan lukkarin ohjelma käynnistyy ma 30.8. Uutta on mm. Salsaton -tanssitunti. Moni suosikki treeni ja ohjaaja palaa jälleen paikalleen. mm. sunnuntain treenit lisääntyvät jälleen. Syyskauden tuntikoot pysyvät toistaiseksi normaalia pienempänä, joten muistathan varata paikkasi ennakkoon ryhmäliikuntaan ja arkisin kuntosalille 16–20 välisenä aikana. Näin takaamme mahdollisuuden riittäviin turvaväleihin kaikille liikkujille.

Tästä pääset syksyn lukkariimme: https://urly.fi/28lq

 

APLICONLINE PALVELEE SINUA YMPÄRI VUODEN

Olemme saaneet hyvää palautetta kesän aikana AplicOnline-palvelusta. Jäsenetuna sinulla on mahdollisuus seurata sieltä etävalmennuksia ja haasteita ryhmäliikunnan lisäksi. Sait maanantaina uuden salasanan palveluun, jolla pääset katsomaan kaikkia materiaaleja AplicOnlinesta. Hyppää mukaan klubille myös virtuaalisesti, ja hyödynnä tämäkin jäsenpalvelusi.

 

TOIMINTAOHJEET KLUBILLA ASIOIDESSA

AVi tiedotti torstaina pääkaupunkiseudun rajoituksista. Tämä ei koskettanut Lohjaa ja sen lähialueita. Silti me olemme noudattaneet koko korona-ajan ja myös kesällä rajoitusten ollessa kokonaan poissa seuraavia turvallisuusohjeita. Mallit koskettavat kaikkia meillä asioivia ja liikkuvia, riippumatta siitä, mikä on henkilökohtainen suhtautuminen koronaan. Haluamme nyt ja jatkossakin taata mahdollisimman turvallisen liikunnan tiloissamme meille kaikille! Olemmekin onnistuneet siinä hyvin, sillä tiloissamme ei ole ollut yhtään tartuntaa koko 1,5-vuoden aikana, kun korona-aikaa olemme eläneet. On hyvä muistaa, että aktiivinen ote omaan terveyteen ja hyvinvointiin liikkumalla säännöllisesti ja monipuolisesti on myös terveysteko. Tehdään se vain mahdollisimman turvallisesti ja toimitaan turvaväli ja käsihygienia -ohjeita noudattaen sekä desinfioidaan laitteet aina käytön jälkeen. Muistetaan kunnioittaa myös klubin tiloissa THL:n määrittelemiä karanteeniohjeita, jos matkustat ulkomailla tai olet toisaalla altistunut. Onneksi kaikki helpottuu päivä päivältä, kun Lohja on rokotteissa maan kärkipäätä ja suojaa on jo laajalti.

 

Lue kaikki toimintaohjeemme tästä, jos ne eivät ole sinulle vielä tuttuja: https://aplico.fi/toimintamallit-toimitiloissamme-asioiville/

 

Me autamme mielellämme vaihtoehtojen kanssa, jos mietit korvaavia liikuntamuotoja. AplicOnline on hyvä vaihtoehto ja monet ulkotreenimme. Saat Oma PT tapaamisen, vaikka omalle kotipihalle. Vaihtoehtoja on lukuisia. Me kannustamme nyt omaan terveystekoon ja ylläpitämään liikuntaa tavalla tai toisella. Opitaan vaikka yhdessä uusia malleja arkeen.

Mutta nyt on aika kantaa kahvakuula tavalla tai toisella klubille ja aloittaa hyvä liikunnallinen syksy, sinulle sopivalla tavalla! Siihen me uskomme ja sen me osaamme! Nähdään pian!

 

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

 

Jutta Österberg-Hurme, yhdessä koko henkilökunnan kanssa

info@aplico.fi

019 312 880

www.aplico.fi

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: