Laitepilates

Tervetuloa laitepilateksen maailmaan oppimaan uutta kehostasi ja voimaan hyvin! Lohjalla nämä maailmalla suuressa suosiossa olevat PeakPilates-laitteet ja tunnit tarjoaa Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico. Tunnit ovat maksimissaan 12 henkilön pienryhmiä, joten harjoittelu sopii myös loistavasti tämän ajan henkeen. Laitteet löytyvät Aplicon salista 2.

Mitä on Laitepilates?

Laitepilatesharjoittelu ylläpitää lihastasapainoa ja lihaskalvojen kimmoisuutta, sekä kehittää tehokkaasti kehonhallintaa ja -tuntemusta. Laitepilatesharjoittelussa käytetään Joseph Pilateksen kehittämiä Pilates-laitteita (esim. Reformer, Tower, Wunda Chair), joiden avulla voidaan monipuolisesti vahvistaa kehoa ja lisätä liikkuvuutta. Laitteissa vastus tulee jousista, joiden kiristyminen myötäilee lihaksen luonnollista työtä. Laitepilatesharjoittelun tuomat hyödyt siirtyvät tehokkaasti myös muihin lajeihin ja arkeen, ja se sopiikin kenelle tahansa. Vahvasta keskivartalosta ja oman kehon tuntemuksesta hyötyvät niin selkäkivuista kärsivä istumatyöläinen kuin aktiiviurheilijakin. Tuloksena voimaa, vaan ei vääntöä. Laitteiden kokonaisvaltainen teho täytyy kokea, sitä ei voi selittää!

Miten mukaan Laitepilatekseen?

Voit osallistua laitepilateksen viikkotunneille suoraan, jos olet ennen käyttänyt laitteita. Mikäli laji on uusi, sinun tulee osallistua yhden kerran alkeistunnille, jonka jälkeen voit siirtyä viikkotuntien käyttäjäksi.

Muistathan, että myös PT-tapaamisissa voit käydä treenaamassa laitteissa. Terveempi Kiinteämpi -valmennusryhmissä laitteet ovat osana harjoittelua, ja ne tulevat valmennettaville siellä tutuksi. Myös oman yrityksen yksityistunti järjestyy laitepilateksessa. Osa asiakkaista on jo nyt kerännyt oman 3-4 henkilön oman pienryhmän ja aloittanut harjoittelun ohjaajan kanssa. Sekin on loistava tapa lähteä laitepilatesharjoittelun pariin. Kysy lisää: petra.lindberg@aplico.fi tai sari.hankimo@aplico.fi

Alkeistunnit

Alkeistunnit laitepilateksessa ovat kestoltaan 75 minuuttia. Osallistuttuasi vähintään kerran alkeistunnille voit siirtyä viikkotunneille. Alkeistunnilla opastetaan laitteen käyttö sekä toimintaperiaatteet, ja opit samalla ensimmäiset perusliikkeet. Alkeistunteja järjestetään joka toinen maanantai. Varaa paikkasi varausjärjestelmästämme tai vastaanotosta 019 312 880.

 • Ma 26.9. klo 17:35 Alkeistunti – Sari H
 • Ma 10.10. klo 17:35 Alkeistunti – Sari H
 • Ma 24.10. klo 17:35 Alkeistunti – Sari H
 • Ma 07.11. klo 17:35 Alkeistunti – Sari H
 • jne. joka toinen vko

Viikkotunnit

Aplicon lukujärjestyksestä löydät useita viikkotunteja. Harjoituksen kesto on aina 55 minuuttia. Voit tehdä varauksen viikkotunnille suoraan varausjärjestelmästämme tai vastaanotosta 019 312 880. Osallistua voit tunneille oman aikataulusi mukaan aina, kun tunneilla on tilaa. Syksyllä 2022 treenaamme viikkotunneilla seuraavasti:

 • Ma klo 12:00 viikkotunti- Päivi R
 • Ma klo 16:30 viikkotunti – Petra L
 • To klo 19:40 viikkotunti – Terhi P
 • Pe klo 08:00 viikkkotunti – Sari H

Laitepilates-hinnasto

Aplicon jäsenetuhinta:

 • kertamaksu 14,50 €
 • 6 kerran sarjakortissa kertamaksu 14,00 € (84,00 €)
 • 12 kerran sarjakortissa kertamaksu 12,00 € (yht. 144,00 €)

Hinta muut:

 • kertamaksu 27,50 €
 • 6 kerran sarjakortissa kertamaksu 27,00 € (162,00 €)
 • 12 kerran sarjakortissa kertamaksu 25,00 € (yht. 299,00 €)

Sarjakortit ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä. Kertamaksu ja sarjakortti ostetaan Aplicon vastaanotosta ja kuitti/kortti annetaan ohjaajalle tunnille saavuttaessa.

Laitepilatesta pääsee harrastamaan alkeis- ja viikkotunneilla sekä personal trainerin kanssa. Omatoimista harjoittelua laitteilla ei ole. Kysy lisää vastaanotosta tai Oma Personal Traineriltasi.

Miksi lähteä mukaan tunneille?

”Kymmenen kerran jälkeen tunnet eron, kahdenkymmenen kerran jälkeen näet eron ja kolmenkymmenen kerran jälkeen sinulla on uusi vartalo”. -Joseph Pilates, Pilates harjoittelun kehittäjä.

”Laitepilates on ollut todellinen löytö! Muusikkona huomaan valtavan eron instrumentin teknisessä käsittelyssä & fyysisessä jaksamisessa jo muutaman kuukauden treenin jälkeen. Laitepilates on yhtä paljon ajatustyötä kuin lihasharjoitusta ja riittää siksi pitämään mielenkiintoa yllä pitkään ja tuo myös jatkuvasti eteen uusia haasteita.” -Hanna L. 

Tervetuloa mukaan hakemaan vaihtelua harjoitteluun ja tekemään oivalluksia omasta kehosta!

Kysy lisää Laitepilates-harjoittelusta: petra.lindberg@aplico.fi

Kysy omaa ryhmää työyhteisölle tai tutustumistuntia: emma.linden@aplico.fi

 

 

© Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: