Toimintamallit toimitiloissamme asioidessa

AVi tiedotti torstaina pääkaupunkiseudun rajoituksista. Tämä ei koskettanut Lohjaa ja sen lähialueita. Silti me olemme noudattaneet koko korona-ajan ja myös kesällä rajoitusten ollessa kokonaan poissa seuraavia turvallisuusohjeita. Mallit koskettavat kaikkia meillä asioivia ja liikkuvia, riippumatta siitä, mikä on henkilökohtainen suhtautuminen koronaan. Haluamme nyt ja jatkossakin taata mahdollisimman turvallisen liikunnan tiloissamme meille kaikille! Olemmekin onnistuneet siinä hyvin, sillä tiloissamme ei ole ollut yhtään tartuntaa koko 1,5-vuoden aikana, kun korona-aikaa olemme eläneet.

On hyvä muistaa, että aktiivinen ote omaan terveyteen ja hyvinvointiin liikkumalla säännöllisesti ja monipuolisesti on myös terveysteko. Tehdään se vain mahdollisimman turvallisesti ja toimitaan turvaväli ja käsihygienia -ohjeita noudattaen sekä desinfioidaan laitteet aina käytön jälkeen. Muistetaan kunnioittaa myös klubin tiloissa THL:n määrittelemiä karanteeniohjeita, jos matkustat ulkomailla tai olet toisaalla altistunut. Onneksi kaikki helpottuu päivä päivältä, kun Lohja on rokotteissa maan kärkipäätä ja suojaa on jo laajalti.

Meillä kuntokeskuksessa toimitaan seuraavasti:

  • Lohjan kaupungin toiminnassa noudatetaan edelleen kasvomaskisuositusta. Kasvomaskin käyttöä suositellaan, mikäli kasvomaskin käyttöön ei ole terveydellistä estettä. Käytäthän maskia tämän ohjeen mukaan klubille saapuessasi, pukutiloissa ja tuntia/treeniä odottaessasi.
  • Käsienpesu on kaikista tärkein asia mennen tullen.
  • Kaikkien treenaajien tulee myös puhdistaa laitteet ja välineet käytön jälkeen.
  • Kengät on mahdollista jättää edelleen alakerran aulaan, jos saavut treenivaatteissa, ja haluat olla menemättä lainkaan pukutiloihin. Pukutiloissa toivomme teidän asioivan mahdollisimman lyhyesti. Maksimissaan 10 minuuttia kerrallaan.
  • Muistattehan kaikissa tiloissa antaa muille liikkujille tilaa, ja pitää riittävät turvavälit. Tiloissamme tämä on mahdollista. Se tulee vain myös asiakkaiden aina muistaa ja valita paikka parhaansa mukaan. Olemme ryhmäliikunnassa merkanneet paikat punaisilla tarroilla. Kuntosalilla arki-iltoina tulee varata paikka ennakkoon varausjärjestelmästä klo 16-20 välillä. Näin pystymme takaamaan sen, että asiakas määrä ei kasva liian suureksi suosituimpaan aikaan. Mikäli pääset treenaamaan aikaisin aamulla (04-09) tai keskellä päivää (12-15) niin silloin on aina rauhallisinta kuntosalilla.
  • Jos olet terve ja hyvinvoiva, tervetuloa treenaamaan klubille! Mikäli olet sairaana, tai ollut sairaana, pysythän kotona THL:n ohjeistuksen mukaisesti.
  • Matkustamisen jälkeen pidäthän karanteenia salilta THL:n voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti. Livestriimit ja etäpalvelut ovat tällöin liikuntasi tukena.

Kiitos yhteistyöstä jo etukäteen!

Me autamme mielellämme vaihtoehtojen kanssa, jos mietit korvaavia liikuntamuotoja. AplicOnline on hyvä vaihtoehto ja monet ulkotreenimme. Saat Oma PT tapaamisen, vaikka omalle kotipihalle. Vaihtoehtoja on lukuisia. Me kannustamme nyt omaan terveystekoon ja ylläpitämään liikuntaa tavalla tai toisella. Opitaan vaikka yhdessä uusia malleja arkeen.

Terveyttä, iloa ja hyvää oloa Aplicosta!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: