Liikutko terveytesi kannalta riittävästi?

Onko liikunnan aloittaminen ollut mielessä? Puuttuuko lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittelu omasta arjestasi? Kaipaatko apua ja motivointia sekä kaltaistesi seuraa, jotta saisit taas kuntoilusta kiinni?

Tiedätkö, sinulla ei ole mitään hätää. Me tiedämme, miltä sinusta tuntuu. Me myös tiedämme, miten sinua pitää auttaa. Meillä on auttamisesta, aktivoimisesta ja ihmisten liikuttamisesta pelkästään Aplicossa jo 17 vuoden kokemus. Terveyttä, iloa ja hyvää oloa pyrimme tuottamaan joka päivä!

Aloittaminen meidän kanssamme on helppoa – Autamme sinut alkuun

Tässä muutama vaihtoehto, miten pääset alkuun. Valitse niistä sopivin sinulle ja lähdetään yhdessä liikkeelle. Nämä kaikki kolme vaihtoehtoa voit ostaa omana irrallisena kokonaisuutena ja tulla tutustumaan meihin. Mikäli myöhemmin päätät ostaa jäsenyyden, on sinulla siihen kuuluvana oma henkilökohtainen Personal Trainer, joka auttaa sinua liikuntasuunnitelman tekemisessä ja päivittää sitä kanssasi vuoden aikana. Jäsenyyteen kuuluu kaksi (2) maksutonta PT-tapaamista joka vuosi. Lisäksi oma PT:lle voi soittaa tai kirjoittaa koska tahansa ja kysyä liikuntaneuvontaa. Mikäli keho tuo haasteita matkalla, kuuluu jäsenyyteesi myös 30 min konsultaation fysioterapeutille joka vuosi. Tavoitteenamme on olla liikunnallisen arkesi tukena, sen jokaisessa käänteessä.

Starttikurssit

Starttikurssilla pääset helposti ja ohjatusti liikkeelle. Kurssi on suunnattu liikuntaa aloittaville ja se kestää kolme (3) viikkoa. Starttikurssilta saat ohjauksen kuntosalilla ja sinulle sopivat muut liikuntaryhmät viikkojen ajalle. Tapaat liikunnanohjaajan ja ryhmäsi kerran viikossa klubilla, jolloin käydään läpi kuulumiset ja seuraavan viikon treenit sekä tekniikkaohjeet. Harjoitus tehdään silloin aina yhdessä kuntosalilla. Kurssin hinta on vain 29,90 €. Lue lisää starttikursseista tästä!

6x kokeilukortti

Onko Aplico jo tuttu ja kaipaat helppoa aloitusta liikkumiseen? Tule kokeilemaan palveluitamme 6x kortilla. Kortilla pääsee liikkumaan kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille. Kortti on voimassa kuukauden ostopäivästä. Kortin hinta on 48,00 € ja käyntikerran hinnaksi tulee vain 8,00 €. 6x kortin voit ostaa vastaanotostamme aukioloaikoina. Avainkortissa on 5,00 € pantti, jonka saat takaisin avainkortin palautuksen yhteydessä. Tervetuloa kokeilemaan!

12 kertaa Personal Trainerin kanssa

Kaipaatko tiiviimpää kannustusta ja valmennusta? Tällöin Personal Trainerin palkkaaminen voisi olla hyvä vaihtoehto. Syyskuun ajan tarjoamme 12x PT-paketin hyvällä alennuksella. 12 x Personal Trainerin kanssa nyt vain 1190,00 €. Aplicon jäsenille tarjoushinta on 990,00 €. Paketin voi maksaa erissä sopimuksen mukaan. Kokemuksesta tiedämme, että valmennuksessa pääset tavoitteisiisi! Nyt on hyvä aika tehdä sijoitus siihen tärkeimpään. Sinuun itseesi.
Mitä 12 x PT paketilla voisi esimerkiksi saavuttaa?
➡ pudottaa painoa tai kiinteytyä jonkin verran
➡ pystyä juoksemaan esimerkiksi 5 km
➡ saada lisää voimaa ja parantaa toimintakykyä
➡ vähentää selkä-, niska- ja hartiaoireita
➡ saada oma tavoite käyntiin tai päästä liikunnan kanssa turvallisesti hyvään rytmiin
Laita meille viestiä klikkaamalla tästä niin me palaamme mielellämme lisäkysymyksiisi. Autamme myös oikean Personal Trainerin valinnassa.

Liikunnallisia elämyksiä arkeen Aplicosta!

 

Haluatko tulla tutustumaan meihin ja tiloihimme? Tapaamme mielellämme sinut henkilökohtaisesti ja kerromme palveluista lisää ja vastaamme kysymyksiin. Varaa aika klikkaamalla tästä!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: