12 tunnin PT paketilla kuntoon

Miltä kuulostaisi, jos treenaisit ympäri vuoden Oma Personal trainerisi kanssa? Tai onko sinulla jokin tavoite, jonka haluat nopeasti saavuttaa? Personal Trainerin kanssa pääset todennäköisimmin tavoitteeseesi. Molemmissa malleissa on omat hyvät puolensa. Meillä on näihin projekteihin hyvä tarjous syyskuun ajan:

  • 12 h jäsenille 990,00 €
  • 12 h muut 1190,00 €

Mikäli projektin sijaan kaipaat tapaamisia harvemmin, mutta säännöllisesti, voit tavata pt:si myös vaikka kerran kuussa. Tavatessanne kerran kuussa, trainerisi pysyy ajan tasalla kehityksestäsi, ja sinä saat joka kuukausi palautteen missä mennään, ja miten jatketaan. Tällöin PT palvelun kk-hintakin jää hyvin pieneksi. Meidän jäsenille kuuluu kaksi maksutonta tapaamista Oma personal trainerin kanssa, joka vuosi. 12 h paketti siihen kaveriksi on loistava ratkaisu oman kunnon kehityksen tueksi. Kysy lisää ja me autamme mielellämme ideoinnissa! Klikkaa tästä!

 

Valitse tästä oma valmentajasi!

Ostoksille pääset tästä ja tutustumaan valmennus paketteihin!

 

”Chrisu pitää huolen, että teen liikkeet puhtaasti. Selkä-, niska- ja hartiakivuista ei tarvitse murehtia, koska niitä ei enää ole”

-Osmi-

 

”Miikan kanssa reenattu eri tavoin yhdessä 6-7 vuotta. Arvostan Miikassa kokonaisvaltaista ihmisen ymmärrystä, ei pelkästään sopivan treenin tekemistä. Koen yhteisen tekemisen voimaannuttavana. Kiitos!”

-Sanna-

 

”Sarin avulla olen löytänyt liikunnan ilon ja saanut lisää energiaa. Sari ymmärsi ongelmani ja niitä lähdimme yhdessä ratkomaan. Samalla löytyi liikunnan ilo ja sain lisää energiaa arkeen”

-Päivi-

 

”Se tunne, kun laitat testimielessä hameen ylle, joka viimeksi mahtunut n.5 vuotta sitten. Menee päälle kevyesti. Vyötärö on pienentynyt koosta 48, kokoon 42, vaikka paino ei ole pudonnut. Joakim on tehnyt kyllä paljon töitä kanssani. Ja kiltisti kuunnellut ärinääni.”

-Eeva-

 

”Salitreenini on nyt loistava, siitä kiitos Jussille, joka on jaksanut joka kerta paneutua tekemään monipuolisen sekä haastavan ohjelman. Arvostan Jussin rauhallisuutta, ammattitaitoa ja keskittymistä asiakkaaseen, jonka kanssa työskentelee.”

-Tarja-

 

”Heti ensimmäisestä tunnista alkaen pidin Petra sinun tavastasi kohdata asiakas, eli minut. Olet hyvin empaattinen ja lämmin ihminen. Neuvot liikkeet hyvin ja myös tarkkailet hyvin, miten teen liikkeitä.”

-Anita-

 

”Risto on ohjaajana rautainen ammattilainen. Hän ottaa huomioon sekä liikunnalliset että terveydelliset asiat treenejä suunnitellessa.”

-Anu-

 

Tervetuloa kohti tavoitteellista harjoittelua meidän valmentajien kanssa!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: