Lastenliikunta

Aplicon lastenliikuntatunnit liikuttavat lapsia ja koko perhettä monipuolisesti. Meille on tärkeää opettaa lapselle liikkumisen malli jo pienestä pitäen. Tunneillamme kokeneet lastenliikunnanohjaajat ottavat lapset huomioon yksilöinä ja leikin ohella harjoittelemme perusliikuntataitoja sekä ryhmässä toimimista.

 

Perheliikunta

Perheliikuntatunneilla liikutaan yhdessä aikuisen kanssa. Aikuinen voi olla vanhempi, isovanhempi, täti, setä tai vaikka kummi. Tunneilla opitaan ikätason mukaisia liikuntataitoja. Teema vaihtelee viikoittain ja myös erilaiset välineet, kuten pallot ja vanteet tulevat tutuksi. Tärkeitä osa-alueita ovat vuorovaikutus aikuisen kanssa ja ryhmässä toimimisen taidot. Näitä kaikkia harjoitellaan leikkien, laulujen ja lorujen lomassa hikeä ja hellyyttä unohtamatta. Ryhmät: 1-3v. ja 4-6v. Tunnille mukaan tossut, sisäkengät tai paljaat varpaat sekä juomapullo.

Perheliikunnan kevätkausi alkaa lauantaina 28.1.2023.

1-3-vuotiaat jumppaavat klo 10:15-11:00 ja 4-6-vuotiaat klo 11:00-11:45. Aplicon jäsenille perheliikunnat ovat jäsenetu, muille hinta on 129€/kausi. Hiihtolomalla (vko 8) ja Pääsiäisenä 8.4. ei ole jumppaa. Viimeinen jumppakerta on 22.4.2023.

HUOM JÄSEN! Voit itse varata paikan perheliikuntaan omilla varaustunnuksillasi tuntikalenterin kautta. 

 

 

AKRO-LIIKKARI 5-6v.

Akro-liikkarissa leikitään ja liikutaan tarjoten lapsille ikätason mukaisia liikuntaleikkejä ja harjoitteita, sekä harjoitellaan akrobatiatemppuja ryhmän yksilöllisyys ja lapsilähtöisesti ryhmän toiveet huomioiden. Kurssin aikana lapsen tuttu aikuinen; äiti, isä, kummi, mummi tai vaari yms. osallistuu kahdelle tunnille yhdessä lapsen kanssa. Näillä tunneilla päästään yhdessä leikkimään liikuntaleikkejä ja harjoittelemaan akrobatiatehtäviä turvallisesti oman aikuisen kanssa.

AKRO-LIIKKARI on:

  • jännityksen tunnetta ja vauhdikasta menoa hippaleikeissä
  • sääntöjen omaksumisen harjoittelua sekä ikätasoista kiehtovaa toimintaa sääntöleikkien avulla
  • Voittamisen riemua sekä pettymyksen tunteen käsittelyä ja harjoittelua hauskojen joukkuekilpailujen myötä
  • Uuden oppimista ja oivaltamista akrobatiatehtävien avulla

Liikunnasta on siis moneen, ei vain liikunnallisen taitojen kehittymisen tukemiseen. Tervetuloa mukaan!

Kurssin hinta: Aplicon jäsenille 79,00€, muut 89,00€.

 

Tanssi kuin tähti! 7-12v.

Tanssitunti, joka sopii kaikille tanssista innostuneille lapsille. Tunneilla harjoitellaan ryhmän tason mukaan erilaisia koreografioita ja tyylilajeja. Myös trendikkäät TIKTOK -tanssisarjat tulevat tutuksi tällä tunnilla.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta osallistuaksesi. Mukaan tossut/sisäkengät ja juomapullo.

Kurssi ohjataan ajalla: 28.1.-25.3.23

Lauantaisin klo 11.30-12.15 7-9v.

Kurssin hinta: Aplicon jäsenille 79,00€ muut 89,00€

 

Ilmoittaudu mukaan

 
 
 

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: