Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Tammikuun jäsentiedote ja jäsenetujasi 1/2021

Aplicon 17. kevätkausi käynnistyy tänään 11.1. jo tutuksi tulleilla toimintamalleilla. Kaudella voi liikkua kuntokeskuksessamme Ratakadulla rajoitusten mukaisesti, tai monilla etäpalveluillamme kotona. Livestriimipalveluissa on tulossa huikea lisäys, kun pian liikut myös normaaleilla livetunneillamme suoraan omassa olohuoneessasi. Kehitystyö on jo loppusuoralla. Liikkumaan pääsee siis monella tavalla, joten valitse vain sinun tapasi. Uutta kevään tarjonnassa on myös Laitepilates lisäpalveluissamme. Lapset ja nuoret liikkuvat tuttujen ryhmien lisäksi uusilla TikTok- ja Just Dance-tanssikursseilla.

 

Luethan huolella myös kuntokeskuksessamme noudatettavat toimintamallit tiedotteen lopusta. Kaikki, jotka sitoutuvat niitä noudattamaan, ovat lämpimästi tervetulleita tiloihimme.

 

LIVESTRIIMI JA ETÄPALVELUT UUDISTUVAT

Olemme viime syksyn ajan kehittäneet uusia malleja, joilla voimme jatkossakin palvella teitä monipuolisesti. Livestriimijumpissa tullaan helmikuun aikana pääsemään ihan uusiin upeuksiin, kun vielä nykyisten livejumppien lähetykset alkavat koteihin. Tallennekirjastot tullaan avaamaan treenienne tueksi näiden lisäksi. Tätä uudistusta varten tammikuun lopulla Sali 1 tila on meillä kaksi päivää pois käytöstä isomman remontin vuoksi. Ilmoitamme päivän lähemmin, ja missä tiloissa korvaavat tunnit järjestetään. Kiitos kaikille livestriimi-kyselyyn osallistuneille. Te olette olleet mukana vahvasti tämän palvelun kehityksessä.

 

KEVÄÄN VALMENNUSRYHMIEN VIIMEISET PAIKAT

Suositut valmennuksemme alkavat tammi-helmikuussa 2021. Nämä ryhmät ovat vain 6–8 henkilölle, eli pääset treemaan turvallisesti pienessä porukassa. Ryhmät julkaistiin viime vuoden puolella, ja osaan mahtuu vielä mukaan. Valmennusryhmät ohjataan sekä kuntosalilla että sali 2 tilassa. Valmennusryhmien kesto on 12 viikkoa. Ryhmä tapaa viikoittain ja saa tämän lisäksi omatoimisia harjoitteita. Ryhmälle perustetaan myös oma Facebook-ryhmä, jossa valmentaja antaa lisäohjeita sekä vastaa kysymyksiin. Seuraaviin ryhmiin mahdut vielä mukaan:

 • Terveempi Kiinteämpi ma 25.1. alkaen klo 18:45 (ohjaajina Linda ja Terhi)
 • Terveempi Kiinteämpi ti 2.2. alkaen klo 18:15 (ohjaajana Christian)
 • Kahvakuulaillen kuntoon to 4.2. alkaen klo 18:00 (ohjaajana Jussi)
 • Kiinteämpi ke 3.2. alkaen klo 17:30 (ohjaajana Joakim)
 • Kesäkuntoon 2021 pe 29.1. alkaen klo 18:00 (ohjaajana Risto)

 

Lue lisää valmennusryhmistä ja ilmoittaudu mukaan tästä: https://aplico.fi/valmennusryhmat-2/

 

LAITEPILATES, UUTTA LISÄPALVELUISSA

Hyödynnä tämän tuotteen kokeiluun oma 20 euron joululahjasi. Tarjoamme nyt tammikuussa kaksi ensimmäistä tuntiasi 10 €/tunti. Lahjallasi liikut kaksi ohjattua pienryhmätreeniä laitteilla. Jos laji on uusi, varaa itsellesi alkeistunti, ja jos olet jo kokeillut laitteita, voit varata paikan suoraan viikkotunnille. Varaa tuntisi varausjärjestelmästä ja lue lisää Laitepilateksesta tästä: https://aplico.fi/laitepilates/

 

TAPAHTUMAKALENTERISSA TAMMIKUUSSA (jäsenetuja)

Olemme lisänneet muutamia ohjattuja pienryhmätreenejä sekä ohjattuja ryhmäliikuntatunteja ryhmäliikuntakalenterimme oheen tähän vuoden alkuun. Seuraathan tuntivarausjärjestelmäämme, ja varaat ajoissa paikkasi tunneille, jotka sopisivat sinulle:

https://aplico.clubmanagement.fi/web/1/webPage.html

 • Kehonhuoltoa pienryhmässä (Christian) ti 19.1.-2.2. klo 12:00 (max 10 hlöä)
 • Peruskestävyys- kävelylenkki (Petra L) ke 20.1.-3.2. klo 11:15
 • Tekniikan viilausta kuntosalilla / Kyykky (Joakim) ke 20.1. klo 16:15 (max 6 hlöä)
 • Tekniikan viilausta kuntosalilla / Maastaveto (Joakim) 27.1. klo 16:15 (max 6 hlöä)
 • Tekniikan viilausta kuntosalilla / Rinnalleveto (Joakim) 3.2. klo 16:15 (max 6 hlöä)
 • Teema- sisäpyöräily (Miikka) ke 20.1. klo 9:15, to 28.1. klo 14:00 ja to 4.2. klo 11:30
 • Groove- kevyt sisäpyöräily (Jussi) ma 18.1. klo 9:40

Lisäämme ryhmäliikuntatunteja lukkariin nyt viikoittain, aina tarpeen mukaan! Löydät ne pinkillä värillä lukkaristamme.

 

ETÄVALMENNUSRYHMIÄ LIIKUNNAN TUEKSI (jäsenetuja)

Viime keväästä asti olemme tuottaneet ohjattuja liikuntapalveluita monipuolisesti myös etänä. Etävalmennusryhmät ovat osoittautuneet hyväksi tueksi omaan harjoitteluun, ja moni on saanut ylläpidettyä terveyttä ja hyvää oloa näiden avulla. Tammikuussa starttaa 2 ryhmää:

 • Etävalmennusryhmä Kannustuksella kuntoon / Risto, Live Facebookissa maanantaisin 25.1. alkaen klo 12:00. Ilmoittautuminen: risto.viranen@aplico.fi
 • Etävalmennusryhmä Tabata-treenit / Jussi, Live Facebookissa tiistaisin 26.1. alkaen klo 19:15. Ilmoittautuminen: jussi.huttunen@aplico.fi

Etävalmennusryhmään voi osallistua, vaikka et joka viikko pääsisi osallistumaan live-tapaamiseen. Ohjeet harjoittelulle annetaan viikoittain myös suljetussa Facebook-ryhmässä. Ryhmässä valmentaja vastaa kysymyksiisi ja tsemppaa treeneissä eteenpäin. Etävalmennukset kuuluvat jäsenyyteesi.

 

OMA PERSONAL TRAINER LIIKUNTASI TUKENA

Muistathan että Oma Personal Trainerisi tukee sinua liikkumisessasi ympäri vuoden, livenä ja etänä. Jos koet että haluat liikkua tällä hetkellä mieluiten ulkona ja kotona, Trainerisi voi ohjata sinulle treenin etänä, ja antaa liikuntasuunnitelman, jota toteuttaa juuri nyt. Tarvitessasi päivitystä kuntosaliohjelmaan, tai varmistusta esim. kyykyn oikeaan suoritustekniikkaan voitte sopia tapaamisen ja huolehtia että liikuntasi etenee oikeassa tahdissa. Joskus et tarvitse uutta ohjelmaa, mutta säännöllisen muistutuksen liikkeellelähdöstä. Tämänkin te voitte yhdessä sopia. Muista siis kertoa mihin apua tarvitset, niin Oma Personal Trainerisi osaa auttaa juuri sinua. Oma PT palvelu kuuluu jäsenyyteesi ja saat kaksi maksutonta tapaamista joka vuosi. Käytäthän tämän hyödyksesi, sillä yhteistyössä on voimaa.

 

#TREENIKAVERI-KAMPANJA, LÄHDE SINÄKIN TEKEMÄÄN HYVÄÄ LÄHEISILLESI

Otetaan yhdessä haaste vähentää liikkumattomuutta ja sen aiheuttamia kustannuksia Lohjalla. Kulunut Koronavuosi on vain lisännyt monella liikkumattomuutta, ja vointi on monella tapaa heikentynyt. Me olemme jo vuosia tehneet hyväntekeväisyystempauksia joulun aikaan, ja nyt kun emme voi mennä esimerkiksi liikuttamaan vanhuksia palvelutaloihin haluamme lahjoittaa osaamistamme liikkumattomuuden ehkäisyyn. Tästä syntyi ajatus #treenikaveri.

 

Onko sinulla liikunnan ilo ja keinot olemassa? Onko sinulla Lohjalla joku, tai joitain läheisiä, jotka haluaisit saada aktivoitumaan ja piristymään kotona? Haluatko sinä tehdä hyvää liikkumalla itsekin? Jos vastasit kyllä, lähde mukaan #treenikaveri –hyväntekeväisyyskampanjaamme. Me autamme sinua luomalla omat treenit kotiharjoitteluun ja motivoimme sinut viemään terveyttä, iloa ja hyvää oloa läheisellesi. Ilmoittaudu vain mukaan, niin toimitamme materiaalit sinulle, ja sinä sitten välität ne läheisellesi.

Tavoitteenamme on saada 100 #treenikaveria kasaan lohjalaisista 15.1.2021 mennessä! Näin ollen 100 #treenikaveria liikuttaa ja aktivoi ainakin 100 muuta lohjalaista kevään aikana. Lue lisää ja ilmoittaudu sinäkin treenikaveriksi: https://aplico.fi/treenikaveri-hyvantekevaisyyskampanja-liikkumattomuuden-ehkaisyyn/

 

LASTEN JA NUORTEN LIIKUNTA SEKÄ PERHEJUMPAT

Aplicon lastenliikuntatunnit liikuttavat lapsia ja koko perhettä monipuolisesti. Perhejumpat kuuluvat jäsenyyteen ja lasten- ja nuorten ryhmissä on aina jäsenetuhinnat. Lue lisää tästä tarjonnasta ja kevään aikatauluista tästä: https://aplico.fi/lastenliikunta/

 

VARAUKSET JA PELISÄÄNNÖT

Yhteiset pelisäännöt ovat tässä hetkessä erityisen tärkeitä. Kun toimitaan kaikki niiden mukaan, treenaaminen on vaivatonta ja miellyttävää. Tulet sitten tekemään treenisi kuntosalille tai ryhmäliikuntaan, niin muista varata paikkasi ajoissa. Näin me tiedämme täällä, kuinka paljon liikkujia on taloon tulossa milloinkin. Jos et pääsekään paikalle, muistathan peruuttaa varauksesi ajoissa netin kautta, tai soittamalla vastaanottoon. Innokkaita liikkujia on paljon, ja varasijalta tulee mielellään joku tilallesi. Varausten perusteella me osaamme myös täällä tarvittaessa lisätä tunteja ryhmäliikuntaan.

 

TOIMENPITEET JA TOIMINTAMALLIMME KORONA TILANTEESSA

Nämä toimintamallit pohjautuvat Lohjan kaupungin toiminnanharjoittajille suunnattuihin ohjeisiin. Nämä lisätoimenpiteet jatkuvat tiloissamme tämänhetkisen tiedon mukaan tammikuun loppuun saakka. Odotamme jokaisen meidän jäsenemme, ja meillä vierailevien, noudattavan näitä talomme toimintamalleja. Se on meidän sisätiloissamme liikkumisen ehto. Tämä on meidän kaikkien yhteinen vastuu tässä koronatilanteessa. Kiitos yhteistyöstäsi jo etukäteen. Tässä vielä kertauksena toimintamallimme.

 

RYHMÄLIIKUNTA

 • Ryhmäliikuntatiloissa tuntien osallistujamäärät ovat normaaleista -50 % kussakin tilassa. Tämä tarkoittaa n. 10–25 henkilöä tilan koon mukaan. Tämä asiakasmäärä takaa esimerkiksi Sali 1: tilassa 5-7 m2 oman tilan jokaiselle liikkujalle.
 • Muistathan varata paikkasi ennakkoon, niin varmistat paikkasi tunneille. Muistathan myös perua tuntisi, jotta kaikki halukkaat saavat paikan. Kiitos.
 • Kaupungin uimahalli Neidonkeitaan ollessa suljettuna, lukujärjestyksemme aamu-uintia ja vesijumppaa ei järjestetä. Tämänhetkisen tiedon mukaan näin mennään tammikuu 2021.
 • Kotiin lähetämme edelleen livestriimejä joka arkipäivä. Muistathan myös hyödyntää niiden tallenteet oman etäliikuntasi tukena. Saat linkit ohjattuihin treeneihin ja jumppiin joka maanantai, joista näet myös viikon tarjonnan. Tunnit näet myös varausjärjestelmässämme.

 

KUNTOSALI

 • Kuntosalilla maksimi liikkujamäärä on 20 henkilöä tilassa kerrallaan. Kuntosalilla meidän kahdessa laajassa tilassamme, tämä takaa riittävän etäisyyden mahdollisuuden liikkujille. Muistattehan vain itsekin valita paikat siten, että tämä toteutuu.
 • Kuntosalimme käyttöaste on suurimmillaan seuraavina aikoina, ja jotta voimme seurata kävijämäärien pysymistä halutulla matalalla tasolla, tulee kuntosalille varata paikka näinä aikoina: arkisin 16–20 ja la 9–13 sekä su 16–20. Muina aikoina kuntosalin käyttöaste pysyy tämän rajan alla. Vastaanottomme kertoo sinulle mielellään liikkujien määrän. Mikäli sinun on mahdollista treenata tuon ajan ulkopuolella toivomme, että tulet kuntosalille esimerkiksi keskellä päivää, tai aikaisin aamulla. Näin saadaan rytmitettyä kaikki liikkujat paremmin kuntosalille.
 • Huomioithan omassa harjoittelussasi avainkorttiajoilla myös muut tilassa liikkuvat. Odota kahviossa omaa vuoroasi, mikäli tilassa on jo 20 henkilöä liikkumassa.
 • Mikäli sinulla ei ole tallessa omaa varaustunnusta varausjärjestelmäämme saat sen vastaanotosta tai Oma personal traineriltasi. Voit myös soittaa ja varata paikan vastaanotostamme 019 312 880.
 • Liikuntapalvelut saat myös etänä mm. Oma PT-tapaamisten merkeissä.

 

MUUTA TOIMINNASSAMME

 • Lastenliikuntatunnit ja nuorten liikunta jatkuu normaalisti ja lukkarin mukaisesti tammikuun lopulla.
 • Lapsiparkki Omppulan toiminta jatkuu normaalisti 10 henkilön maksimi asiakasmäärällä. Odotamme erityistä huomiota myös lasten vanhemmilta, että nuhaiset lapset jäävät kotiin ja vanhemmat valvovat omien lasten käsien pesun mennen tullen Omppula- käynnin yhteydessä.

 

TOIMINTAOHJEET KLUBILLA ASIOIDESSA

 • Lohjan kaupungin toiminnassa noudatetaan edelleen kasvomaskisuositusta. Kasvomaskin käyttöä suositellaan, mikäli kasvomaskin käyttöön ei ole terveydellistä estettä. Käytäthän maskia tämän ohjeen mukaan klubille saapuessa, pukutiloissa ja tuntia/treeniä odottaessasi.
 • Käsienpesu mennen tullen on kaikista tärkein asia.
 • Kaikkien treenaajien tulee myös puhdistaa laitteet ja välineet käytön jälkeen. Olemme lisänneet puhdistuspisteitä koko taloon reilusti, jotta tämä on sujuvaa.
 • Kengät on mahdollista jättää edelleen alakerran aulaan, jos saavut treenivaatteissa, ja haluat olla menemättä lainkaan pukutiloihin.
 • Muistattehan kaikissa tiloissa antaa muille liikkujille tilaa, ja pidetään riittävät turvavälit.
 • Jos olet terve ja hyvinvoiva, tervetuloa treenaamaan klubille! Mikäli olet sairaana tai ollut sairaana pysythän kotona THL:n ohjeistuksen mukaisesti.
 • Matkustamisen jälkeen pidäthän karanteenia salilta THL:n voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti. Livestriimit ja etäpalvelut ovat tällöin liikuntasi tukenati 23.5. klo 18:00.Ilmoittautuminen varausjärjestelmästä tai vastaanotosta. Luennot ovat klubitilassa ja jäsenillemme maksuttomat!

 

UUDET WWW-SIVUT

Olethan huomannut, että nettisivumme ovat uudistuneet? Nyt löydät helposti ryhmäliikunnan alta kaikki eri liikuntapalveluidemme esittelyt ja paljon muuta. Klikkaa itsesi www.aplico.fi osoitteeseen ja tutustu lisää kaikkeen mitä voit meillä tehdä. Livenä ja etänä.

 

Tehdään tästä yhdessä hyvä liikunta vuosi!

 

Hyvinvoinnin terveisin,

Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi

www.facebook.com/AplicoLohja

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: