Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Jäsenmyyntipäivän huikea tarjous 20 nopeimmalle!

Tervetuloa liikkumaan kanssamme! JÄSENMYYNTIPÄIVÄT ovat 29.-30.1. Nyt on hyvä aika aloittaa liikunta ohjatusti. Meidän kanssa voit tehdä sen paikan päällä tai täysin etänä. Aplicon jäsenenä saat kaikki palvelumme käyttöön yhdellä kortilla. Puitteet Ratakadulta striimataan myös suoraan kotiisi. Kaikilla jäsenillämme on oma personal trainer, jonka tapaaminen kuuluu jäsenyyteesi kahdesti vuodessa. Hän auttaa sinut alkuun tai lisää motivaatioon liekkejä tarpeen mukaan. Nämäkin tapaamiset onnistuvat halutessasi etänä.

Jäsenmyyntipäivinä 29.-30.1. Tarjoamme jäsenyyden (12kk) ostaville aloitusmaksun 0€ (norm. 40€) ja ensimmäisen liikuntajakson (4 viikkoa) veloituksetta. HUOM: jäsenmyyntipäivillä vielä 20 ensimmäistä saa Firstbeat-hyvinvointianalyysin kaupan päälle (arvo 189€). Toimi nopeasti niin pääset loistavalla startilla ja tällä paketilla liikkeeseen! Osta pe-la verkkokaupasta tai klubiltamme Ratakadulta! Tervetuloa hakemaan liikunnallisia elämyksiä arkeesi, ajasta ja paikasta riippumatta!

Verkkokauppaan klikkaamalla tästä!

Lue lisää meistä tästä: www.aplico.fi

Meillä liikutaan aina voimassa olevien viranoimaismääräysten mukaisesti paikan päällä asioidessa. Tästä klikkaamalla näet toimintamallimme!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: