Toimintamallit ja rajoitukset kuntokeskuksessamme tammikuussa!

Maailmantilanteesta johtuen kuntokeskuksessamme on voimassa oheiset toimintamallit. Voit liikkua kuntokeskuksessamme Ratakadulla rajoitusten mukaisesti, tai monilla etäpalveluillamme kotona. Luethan huolella nämä kuntokeskuksessamme noudatettavat toimintamallit. Kaikki, jotka sitoutuvat niitä noudattamaan, ovat lämpimästi tervetulleita tiloihimme. Lue lisää etäpalveluistamme tästä!

TOIMENPITEET JA TOIMINTAMALLIMME KORONA TILANTEESSA

Nämä toimintamallit pohjautuvat Lohjan kaupungin toiminnanharjoittajille suunnattuihin ohjeisiin. Nämä lisätoimenpiteet jatkuvat tiloissamme tämänhetkisen tiedon mukaan tammikuun loppuun saakka. Odotamme jokaisen meidän jäsenemme, ja meillä vierailevien, noudattavan näitä talomme toimintamalleja. Se on meidän sisätiloissamme liikkumisen ehto. Tämä on meidän kaikkien yhteinen vastuu tässä koronatilanteessa. Kiitos yhteistyöstäsi jo etukäteen. Tässä vielä kertauksena toimintamallimme.

 

RYHMÄLIIKUNTA

 • Ryhmäliikuntatiloissa tuntien osallistujamäärät ovat normaaleista -50 % kussakin tilassa. Tämä tarkoittaa n. 10–25 henkilöä tilan koon mukaan. Tämä asiakasmäärä takaa esimerkiksi Sali 1: tilassa 5-7 m2 oman tilan jokaiselle liikkujalle.
 • Muistathan varata paikkasi ennakkoon, niin varmistat paikkasi tunneille. Muistathan myös perua tuntisi, jotta kaikki halukkaat saavat paikan. Kiitos.
 • Kaupungin uimahalli Neidonkeitaan ollessa suljettuna, lukujärjestyksemme aamu-uintia ja vesijumppaa ei järjestetä. Tämänhetkisen tiedon mukaan näin mennään tammikuu 2021.
 • Kotiin lähetämme edelleen livestriimejä joka arkipäivä. Muistathan myös hyödyntää niiden tallenteet oman etäliikuntasi tukena. Saat linkit ohjattuihin treeneihin ja jumppiin joka maanantai, joista näet myös viikon tarjonnan. Tunnit näet myös varausjärjestelmässämme.

 

KUNTOSALI

 • Kuntosalilla maksimi liikkujamäärä on 20 henkilöä tilassa kerrallaan. Kuntosalilla meidän kahdessa laajassa tilassamme, tämä takaa riittävän etäisyyden mahdollisuuden liikkujille. Muistattehan vain itsekin valita paikat siten, että tämä toteutuu.
 • Kuntosalimme käyttöaste on suurimmillaan seuraavina aikoina, ja jotta voimme seurata kävijämäärien pysymistä halutulla matalalla tasolla, tulee kuntosalille varata paikka näinä aikoina: arkisin 16–20 ja la 9–13 sekä su 16–20. Muina aikoina kuntosalin käyttöaste pysyy tämän rajan alla. Vastaanottomme kertoo sinulle mielellään liikkujien määrän. Mikäli sinun on mahdollista treenata tuon ajan ulkopuolella toivomme, että tulet kuntosalille esimerkiksi keskellä päivää, tai aikaisin aamulla. Näin saadaan rytmitettyä kaikki liikkujat paremmin kuntosalille.
 • Huomioithan omassa harjoittelussasi avainkorttiajoilla myös muut tilassa liikkuvat. Odota kahviossa omaa vuoroasi, mikäli tilassa on jo 20 henkilöä liikkumassa.
 • Mikäli sinulla ei ole tallessa omaa varaustunnusta varausjärjestelmäämme saat sen vastaanotosta tai Oma personal traineriltasi. Voit myös soittaa ja varata paikan vastaanotostamme 019 312 880.
 • Liikuntapalvelut saat myös etänä mm. Oma PT-tapaamisten merkeissä.

 

MUUTA TOIMINNASSAMME

 • Lastenliikuntatunnit ja nuorten liikunta jatkuu normaalisti ja lukkarin mukaisesti tammikuun lopulla.
 • Lapsiparkki Omppulan toiminta jatkuu normaalisti 10 henkilön maksimi asiakasmäärällä. Odotamme erityistä huomiota myös lasten vanhemmilta, että nuhaiset lapset jäävät kotiin ja vanhemmat valvovat omien lasten käsien pesun mennen tullen Omppula- käynnin yhteydessä.

 

TOIMINTAOHJEET KLUBILLA ASIOIDESSA

 • Lohjan kaupungin toiminnassa noudatetaan edelleen kasvomaskisuositusta. Kasvomaskin käyttöä suositellaan, mikäli kasvomaskin käyttöön ei ole terveydellistä estettä. Käytäthän maskia tämän ohjeen mukaan klubille saapuessa, pukutiloissa ja tuntia/treeniä odottaessasi.
 • Käsienpesu mennen tullen on kaikista tärkein asia.
 • Kaikkien treenaajien tulee myös puhdistaa laitteet ja välineet käytön jälkeen. Olemme lisänneet puhdistuspisteitä koko taloon reilusti, jotta tämä on sujuvaa.
 • Kengät on mahdollista jättää edelleen alakerran aulaan, jos saavut treenivaatteissa, ja haluat olla menemättä lainkaan pukutiloihin.
 • Muistattehan kaikissa tiloissa antaa muille liikkujille tilaa, ja pidetään riittävät turvavälit.
 • Jos olet terve ja hyvinvoiva, tervetuloa treenaamaan klubille! Mikäli olet sairaana tai ollut sairaana pysythän kotona THL:n ohjeistuksen mukaisesti.
 • Matkustamisen jälkeen pidäthän karanteenia salilta THL:n voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti. Livestriimit ja etäpalvelut ovat tällöin liikuntasi tukenasi.

 

VARAUKSET JA PELISÄÄNNÖT

Yhteiset pelisäännöt ovat tässä hetkessä erityisen tärkeitä. Kun toimitaan kaikki niiden mukaan, treenaaminen on vaivatonta ja miellyttävää. Tulet sitten tekemään treenisi kuntosalille tai ryhmäliikuntaan, niin muista varata paikkasi ajoissa. Näin me tiedämme täällä, kuinka paljon liikkujia on taloon tulossa milloinkin. Jos et pääsekään paikalle, muistathan peruuttaa varauksesi ajoissa netin kautta, tai soittamalla vastaanottoon. Innokkaita liikkujia on paljon, ja varasijalta tulee mielellään joku tilallesi. Varausten perusteella me osaamme myös täällä tarvittaessa lisätä tunteja ryhmäliikuntaan.

 

Lämmin kiitos sinulle yhteistyöstäsi jo etukäteen! Pysytään terveenä yhteistyöllä!

 

Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

 

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi

www.facebook.com/AplicoLohja

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: