Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Ystävä-kampanja 8.2.-28.2.

Vuoden odotetuin kampanja on täällä! Aplicon jäsen: ystävänpäivän kunniaksi nettoat kaverin liittymisestä yhden liikuntajakson ilmaiseksi itsellesi. Ystäväsi tai perheenjäsenen liittyessä sinä saat siis 4 viikkoa liikuntaa veloituksetta. Muistathan, että perheestä jo toinen liikkuu alennettuun perhehintaan 49,90 €. Perheenjäsen on henkilö, joka asuu samassa taloudessa ja olette näin oikeutettuja alennukseen.

Ystäväsi tai perheenjäsen aloittaa myös 4 viikon veloituksettomalla jaksolla oman 12 kk jäsenyyden meillä. Tulkaa vain yhdessä vastaanottoon tai varatkaa aika tapaamiseen myynti@aplico.fi niin saatte edut itsellenne!

Mikäli ystäväsi ei ole käynyt meillä koskaan aikaisemmin ja haluaa tulla ensin tutustumaan voi hän täyttää alla olevan lomakkeen niin toimitamme testikerrat perille henkilökohtaisessa esittelyssä.

Treenikaverista sinulle motivaatiota ja voimaa yhteisellä harjoittelulla!

Ystävä-kampanja on voimassa ajalla 8.2.-28.2.

Nykyisestä maailmantilanteesta johtuen Aplicossa liikutaan etä- ja livepalveluilla seuraavien toimintamallien mukaan! Klikkaa tästä!

Varaa aika henkilökohtaiseen tutustumiseen

Haluatko tulla tutustumaan Aplicoon? Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen startin kokeiluun ja esittelemme tilamme ja tuotteemme sinulle henkilökohtaisesti. Näin löydät yli sadan tunnin tarjonnasta omasi. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian. Tapaamisessa saat itsellesi kaksi (2) kokeilukertaa veloituksetta Aplicoon.

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: