Helmikuun jäsentiedote ja jäsenetuja 2/2021

Tässä sinulle helmikuun uutiset, jäsenetuja sekä toimintamalimme klubilla. Tiedote on myös luettuna ”uutislähetyksenä” Facebook-sivuillamme, jos haluat kuunnella ja katsoa nämä asiat lukemisen sijaan. Muistathan jäsen hyödyntää myös 20 € lahjakortin lisäpalveluihin, jonka sait meiltä joululahjaksi. Se on voimassa vielä helmikuun loppuun asti. Kokeile vaikka Laitepilatesta tai hyppää hiihdon tekniikkakursseille lahjakortillasi.

 

Sali 1 ja livestriimit uudistuvat

Aloitamme tällä viikolla (vko 6) pienen remontin isossa ryhmäliikuntatilassamme. Uudistamme samalla salin valaistusta, kun luomme kokonaan uuden mallin tuntien livestriimaukseen. Tämän uudistuksen jälkeen voit tehdä monia tunteja kanssamme suoraan Sali 1:n tunnilta omassa olohuoneessasi. Tästä saadaan hieno lisä myös kesäloman treenejä mökillä ajatellen. Remontin takia osa loppuviikon aamun ja päivän tunneista ohjataan yläkerrassa. Näistä saat tiedon vastaanotossa kirjautuessasi.

 

Kiinteämpi- ja Kahvakuulaillen kuntoon- valmennusryhmät (6–8 henkilön ryhmät)

Nämä valmennusryhmät starttaavat viikolla 7. Ryhmä tapaa viikoittain 12 viikon ajan. Tämän lisäksi valmentaja antaa omatoimiset treenit, joita tehdään itselle sopivalla rytmillä. Ryhmälle perustetaan myös oma Facebook-ryhmä, jossa valmentaja antaa lisäohjeita sekä vastaa kysymyksiin. Lähde mukaan kevään mittaiselle matkalle kohti parempaa kuntoa ja energisempää oloa.

 • Kiinteämpi ke 17.2. alkaen klo 17:30 (ohjaajana Joakim)
 • Kahvakuulaillen kuntoon to 18.2. alkaen klo 18:00 (ohjaajana Jussi)

 

Tule mukaan maksuttomiin kokeilutreeneihin tällä viikolla:

 • 2. klo 17:30 Kiinteämpi-kokeilutreeni Joakimin kanssa
 • to 11.2. klo 18:00 Kahvakuulaillen kuntoon-kokeilutreeni Jussin kanssa

Ilmoittautua näihin voit suoraan varausjärjestelmästä tai vastaanotosta.

Lue lisää valmennusryhmistä ja ilmoittaudu mukaan tästä: https://aplico.fi/valmennusryhmat-2/

 

Hiihdon tekniikkaa helmikuussa Jussi ”Aplicon Mietaa” Huttusen opastuksessa

Talvi 2021 suosii talviliikuntalajien harrastajia ja on saanut monet vähemmänkin harrastaneet innostumaan hiihtämisestä. Hiihdon ollessa vahvasti tekniikkalaji järjestämme hiihdon tekniikka- opastukset 13. ja 20.2. klo 11:00-12:30. 13. pvä Jussi opettaa perinteisen hiihdon tekniikkaa. Tasatyöntö, vuorohiihto ja yksipotkuinen tasatyöntö tulevat sinulle tutuksi ja opit näiden tekniikoiden perusteet. 20.2. vuorossa on vapaan hiihtotyylin tekniikat: Kuokka, Mogren ja Wassberg. Kun oppii oikean tavan käyttää kehoa, tulee hiihtämisestä vaivattomampaa. Jäsenetuhinta 9,50 €, muut 16,00 €.

Ilmoittautuminen: https://aplico.clubmanagement.fi/web/1/webPage.html

 

YOUTUBE-kanavaltamme vinkkejä omaan harjoitteluun

Petralta hyvät vinkit seuraavalle hiihtoreissulle! Käyhän katsomassa uusin video meidän kanavallamme. Kun tilaat kanavan itsellesi, saat aina ilmoituksen uudesta videosta. Tilaaminen ei maksa mitään ja näin saat säännöllisesti liikuntavinkit omaan sähköpostiisi.

https://youtu.be/PsCQXBmZs9Q

 

Toivottu ystäväkampanja on alkanut!

Vuoden odotetuin kampanja on täällä! Aplicon jäsen: ystävänpäivän kunniaksi nettoat kaverin liittymisestä yhden liikuntajakson ilmaiseksi itsellesi. Ystäväsi tai perheenjäsenesi liittyessä, sinä saat siis 4 viikkoa liikuntaa veloituksetta. Muistathan, että perheestä jo toinen liikkuu alennettuun perhehintaan 49,90 €. Perheenjäseneksi lasketaan henkilö, joka asuu samassa taloudessa, jolloin olette oikeutettuja alennukseen.

Ystäväsi, tai perheenjäsen aloittaa myös 4 viikon veloituksettomalla jaksolla oman 12 kk jäsenyyden meillä. Tulkaa vain yhdessä vastaanottoon tai varatkaa aika tapaamiseen myynti@aplico.fi niin saatte edut itsellenne!

Mikäli ystäväsi ei ole käynyt meillä koskaan aikaisemmin ja haluaa tulla ensin tutustumaan, voi hän yhden kerran vierailla sinun kanssasi kuntosalilla tai ryhmäliikunnassa vastaanoton aukioloaikoina. Tullessaan treenaamaan kanssasi, hän täyttää vierailukortin. Ystävä-kampanja on voimassa ajalla 8.2.–28.2. Treenikaverista tulee sinulle varmasti lisää motivaatiota ja voimaa yhteisellä harjoittelulla!

 

Äidit Kuntoon-päivä sekä tuoreille, että kokeneemmille äideille 6.3. klo 13:00-14:30

Synnyttäneille naisille tarkoitettu päivä, jolloin äitiysliikuntaohjaajamme antavat vinkkejä synnytyksestä palautumiseen. Äideiltä testataan mm. vatsalihasten erkauma, kehonhallintaa, ryhtiä, ylä- ja alaraajojen liikkuvuutta, sekä voimantuottoa. Äidit kuntoon- päivä antaa äideille hyvän kuvan siitä, miten keho on synnytyksestä palautunut ja mikä on sopiva tapa aloittaa liikunta synnytyksen jälkeen. Äidit kuntoon-päivään voi osallistua, vaikka synnytyksestä olisi kulunut jo useampia vuosia. Vauva ja isommat sisarukset ovat myös tervetulleita mukaan. Tämä päivä kuuluu jäsenille, muille päivän hinta on 19,90 €. Lähde rohkeasti tutustumaan miten kehosi on palautunut.

Ilmoittautuminen: https://aplico.fi/aitiysliikunta/

 

Livestriimi-maraton 13.2. jäsenetuna

CMS Klubit ympäri Suomen järjestävät ystävänpäivän alla livestriimien maratonin. Kaikki jäsenet saavat linkit näihin kuuteen tuntiin perjantaina 12.2. Suurin osa tunneista jää vielä tallenteeksi ja voit hyödyntää niitä kotiliikuntasi tukena koko viikonlopun. Aplicon tuntina on 45 minuuttia kestävä Salsa Jutan ohjaamana.

 

Firstbeat on uutta lisäpalveluissamme maaliskuusta alkaen

Firstbeat hyvinvointianalyysi on mittaus, joka antaa kokonaisvaltaisen kuvan kehon ja mielen hyvinvoinnista. Hyvinvointianalyysi perustuu Firstbeatin kehittämään ainutlaatuiseen sykevälianalyysiin, joka tuottaa henkilökohtaista ja tarkkaa tietoa stressinhallinnasta ja palautumisesta sekä liikunnan vaikutuksista ja kuntotasosta. Mittauksesta saadun tiedon avulla opit hallitsemaan paremmin stressin kokonaiskuormaa ja pienillä muutoksilla arjessa pystyt vaikuttamaan merkittävästi omaan jaksamiseesi ja hyvinvointiisi.

Lue lisää tästä palvelusta: https://aplico.fi/firstbeat-hyvinvointianalyysi/

 

Rajoitukset toiminnassamme koronatilanteessa

Nykyisestä maailmantilanteesta johtuen, Aplicossa liikutaan etä- ja livepalveluilla jo tammikuussakin tutuksi tulleilla malleilla. Muistattehan, että nämä toimintamallit koskevat kaikkia meidän tiloissamme asioivia. Pidetään yhdessä huolta, että nämä mallit toteutuvat. Muistathan myös varata paikkasi ryhmäliikuntaan ja prime time-aikaan kuntosalille, jotta voimme hallinnoida asiakas määrää talossa. Tässä lyhyt kertaus toimintamalleista:

 • Jos olet terve ja hyvinvoiva, tervetuloa treenaamaan klubille! Mikäli olet sairaana tai ollut sairaana pysythän kotona THL:n ohjeistuksen mukaisesti.
 • Lohjan kaupungin toiminnassa noudatetaan edelleen kasvomaskisuositusta. Kasvomaskin käyttöä suositellaan, mikäli kasvomaskin käyttöön ei ole terveydellistä estettä. Käytäthän maskia tämän ohjeen mukaan klubille saapuessa, pukutiloissa ja tuntia/treeniä odottaessasi.
 • Käsienpesu mennen tullen on kaikista tärkein asia.
 • Kaikkien treenaajien tulee myös puhdistaa laitteet ja välineet käytön jälkeen. Olemme lisänneet puhdistuspisteitä koko taloon reilusti, jotta tämä on sujuvaa.
 • Kengät on mahdollista jättää edelleen alakerran aulaan, jos saavut treenivaatteissa, ja haluat olla menemättä lainkaan pukutiloihin.
 • Muistattehan kaikissa tiloissa antaa muille liikkujille tilaa, ja pidetään riittävät turvavälit.
 • Matkustamisen jälkeen pidäthän karanteenia salilta THL:n voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti. Livestriimit ja etäpalvelut ovat tällöin liikuntasi tukenasi.

Klikkaa itsesi vielä tästä lukemaan kaikki toimintamallit ja toimenpiteemme, joita teemme niin ne ovat varmasti hyvässä muistissa. Kiitos jo etukäteen yhteistyöstä. https://aplico.fi/toimintamallit-ja-rajoitukset-kuntokeskuksessamme-helmikuussa/

 

Hyvää ja liikunnallista helmikuuta. Nähdään klubilla ja livestriimeissä!

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Jutta Österberg-Hurme, yhdessä koko henkilökunnan kanssa

info@aplico.fi

019 312 880

www.aplico.fi

 

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: