#treenikaveri- hyväntekeväisyyskampanja liikkumattomuuden ehkäisyyn

Liikkumattomuus maksaa Suomelle vähintään 3 miljardia euroa vuodessa. UKK-instituutin koordinoiman selvityksen mukaan vähäinen fyysinen aktiivisuus, runsas istuminen ja huono kunto luovat nämä kustannukset yhteiskunnalle. Liikkumattomuus tuo terveysvaikutusten lisäksi syrjäytymistä ja lisää mielen harmaantumista. Kulunut Koronavuosi on vain lisännyt monella liikkumattomuutta ja vointi monella tapaa heikentynyt. Me olemme huomanneet, että aktiiviset liikkujat ovat löytäneet monia korvaavia tapoja liikkua turvallisesti, kun taas ennestäänkin passiiviset liikkujat ovat vähentäneet tai lopettaneet liikunnan kokonaan. Monella liikunta on vaihtunut pelkkään ulkoiluun. Ulkoilu itsessään on monella tapaa terveyden kannalta hyödyllinen laji ja sitä kannattaa jatkaa, mutta sen lisäksi terve keho tarvitsee sen kaveriksi myös lihaskunnon harjoittamista ja liikehallintaa. Me olemme jo vuosia tehneet hyväntekeväisyystempauksia joulun aikaan ja nyt kun emme voi mennä esimerkiksi liikuttamaan vanhuksia palvelutaloihin haluamme lahjoittaa osaamistamme liikkumattomuuden ehkäisyyn. Tästä syntyi ajatus #treenikaveri. Näin ihmiset, jotka jo muutenkin arjessa kohtaavat voivat myös liikkua nyt yhdessä.

Onko sinulla liikunnan ilo ja keinot olemassa? Onkos sinulla Lohjalla joku tai joitain läheisiä, jotka haluaisit saada aktivoitumaan ja piristymään kotona? Haluatko sinä tehdä hyvää liikkumalla itsekin? Jos vastasit kyllä lähde mukaan #treenikaveri –hyväntekeväisyyskampanjaamme. Me autamme sinua luomalla omat treenit kotiharjoitteluun ja motivoimme sinut viemään terveyttä, iloa ja hyvää oloa läheisellesi.

Mikä on hyväntekeväisyyskampanjan tavoite?

  • Tavoitteenamme on saada 100 #treenikaveria kasaan lohjalaisista 15.1.2021 mennessä!
  • Näin ollen 100 #treenikaveria liikuttaa ja aktivoi ainakin 100 muuta lohjalaista kevään aikana.

Miten tämä tapahtuu?

  • Kaikki vapaaehtoiseksi treenikaveriksi ilmoittautuvat saavat käyttöönsä Aplicon tätä hanketta varten tuottamat treenivideot ja ohjeet. Nämä ovat suunnattuja passiivisille työikäisille liikkujille ja ikäihmisille.
  • Treenikaveri opastaa niiden käyttämisen ja käy jumppaamassa mukana tai vie muuten liikkumaan kerran viikossa.
  • Treenikaverina sinä tarkistat, että treenit vaikka livestriimeistä ovat tehty 2-3 kertaa viikossa 8 viikon ajan. Jos et aina ehdi liikkumaan mukaan niin soitto tai viesti varmasti auttavat madaltamaan aloittamisen kynnystä.
  • Ilmoittauduttuasi mukaan saat 18.1.2021 sähköpostiisi materiaalit omalle treenikaverillesi toimitettavaksi ja siitä teidän 8 viikon yhteinen matka alkaa. Toki videoita voit käyttää myös itse!
  • Materiaalit ovat käytössä 15.3.2021 saakka.

Miten pääset mukaan #treenikaveriksi?

  • Vapaaehtoiseksi treenikaveriksi saa ilmoittautua Aplicon Facebook-tapahtumassa #treenikaveri tai www-sivuillamme, tässä alla olevalla yhteydenotto lomakkeella. Kirjoita tietojesi lisäksi viestikenttään meille merkki #treenikaveri.
  • Treeniaveriksi saa lähteä kuka tahansa lohjalainen.

Kiitos, kun olet mukana liikuttamassa kanssamme lohjalaisia! Toivotamme terveyttä, iloa ja hyvää oloa vuoteen 2021!

Tästä yhteydenotto-lomakkeeseen, josta voit lähteä mukaan treenikaveriksi.

Lue lisää viitaamaamme UKK-Instituutin valtioneuvostolle tekemästä tutkimuksesta klikkaamalla tästä!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: