Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Kesäkuun jäsentiedote ja jäsenetuja 6/2021

Aplicon Lavis-porukan juhannustanssit tanssittiin viime viikolla, ja mahtava energia ja liikunnan ilo valtasivat klubin pihan. Huikea määrä pukeutunutta porukkaa oli mukana, torstai-illan tunnelmalla jaksaa taas pitkään. Liikunnan ilon tuomia hymyjä ja hetkiä on ollut ikävä. Tällä viikolla to aamun SHBAM-tunnille saa jälleen pukeutua kukkamekkoon tai kesälätsään, ja tulla vielä kertaalleen tanssimaan juhannusta meidän kanssamme. Tervetuloa hauskaan hikoiluun!

 

TOIMINTA KUNTOKESKUKSEMME TILOISSA

On mahtavaa nähdä, että Lohjallakin on kaikki kokoontumisrajoitukset nyt poissa. Parempaa kohden ollaan menossa. Aplicossa me jatkamme ryhmäliikunnassa ja kuntosalilla puolikkaalla kapasiteetilla elokuun loppuun asti. Haluamme taata teille turvallisen ympäristön jatkaa, tai aloittaa harjoittelua sisätiloissamme. Katsomme tilannetta sitten syyskauden alkaessa, mutta silloinkaan emme vielä täytä tiloja äärimmilleen. Kuntosalille varataan vielä arkisin ma-pe prime time aikaan 16–20 välillä paikat ennakkoon, jotta voimme taata sinulle riittävästi tilaa harjoitella. Te, ja terveytenne, kulkevat meillä etulinjassa. Tartuntalaki 58 c on yhä voimassa, eli jatkamme tiloissamme yhä käsienpesua mennen tullen, ja laitteiden desinfiointia käytön jälkeen. Pidetään myös kanssaliikkujiin etäisyyttä. Maski on yhä suositus tiloihin saavuttaessa. Treenatessa sitä ei tarvitse vieläkään käyttää. Kiitos, kun sinä hoidat oman osuutesi ja kunnioitat muita jäseniä.

 

JÄSENETU LOHJAN INTERSPORTIIN

Sinulla on nyt jatkuva etu Lohjan Intersportissa. Saat normaalihintaisista tuotteista, asut ja jalkineet, aina 5 % alennuksen. Edun saat Aplicon jäsenkortilla (punainen, hopea, kulta ja platina.) Toivomme paikallisesta yhteistyöstä olevan iloa sinulle.

 

APLICONLINE ON MUKANASI MISSÄ IKINÄ LIIKUTKIN

Olethan jo huomannut, että AplicOnline on NYT AUKI! Pääset tähän palveluun www.aplico.fi ja suoraan klikkaamalla tästä: https://aplico.fi/apliconline . Löydät AplicOnline sivulta:

 • Live- ja tuntitallenteet
 • Etävalmennukset ja haasteet
 • Ratkaisut- ja ideat harjoitteluusi
 • Muut hyvinvointivideot
 • Aplico viihdettä vielä lopuksi

Palvelu on kehityksen alla, ja uusia juttuja tulee koko ajan. Suurin juttu on nyt se, että pääset osiosta live- ja tuntitallenteet katsomaan suoraan kaikki sali ykkösen tuntimme livenä. Nämä sali ykkösen ns. hybridi- tunnit ohjataan lukujärjestyksen aikataulun mukaisesti. Tämän lisäksi olemme keränneet teille pian jo 100 tunnin tallennekirjaston, jonka kanssa voit liikkua juuri silloin, kun sinulle sopii. Voit hakukentästä hakea tunteja niiden nimellä, tai ohjaajan mukaan. Ratkaisuissa ja ideoissa harjoitteluusi on myös salasanalla suojattu osio, joka on vain teille jäsenille. Sieltä näet Oma personal trainereiden vinkkejä liikuntasi tueksi. Alkaviin etävalmennuksiin ja haasteisiin voit ilmoittautua, vaikka heti. Tämä osio kasvaa isosti ja kehittyy tekniikaltaan syksyn aikana.

 

Livestriimilinkkien lähettäminen on nyt historiaa, ja kaikki palvelut ovat sinulle yhdessä paikassa ja näiden salasanojen takana. Kuvaamme livestriimi-kirjastoa jatkuvasti lisää, ja jos haluat osallistua näille tunneille kotona tai mökillä livenä, niin pääset niihin klikkaamalla ”live-ja tuntitallenteet”-sivun alalaidasta linkkiä aikataulun mukaisesti, kuten aikaisemmin teit lähettämästämme sähköpostista. Jäsenet ovat saaneet tekstiviestillä ja sähköpostilla salasanan palvelun osioihin perjantaina 4.6. Nämä ovat vain teille jäsenille, ja maksullisia muille. Nämä kaikki kuuluvat sinun jäsenyyteesi.

 

KESÄTREENIT ULKONA

Muistathan valita kesällä kivaa vaihtelua treeneihin, ja tulla kaikkiin järjestämiimme ulko- ja puistotreeneihin. Liikumme Klubin pihalla sekä Aurlahdessa joka ke ja to. Hauskaa hikoilua ja hupia on myös tänä kesänä pidettävät viinijoogat Lauttaravintola Kaljaasissa. Lue lisää kesän ulkotreeneistä tästä: https://aplico.fi/puistojumpat-lohjan-kesassa-2021/

 

KOKO PERHE LIIKKEELLE

Nyt jos koskaan on hyvä aika lähteä pitämään kunnosta huolta koko perheen voimin. Kesällä on hyvää aikaa liikunnalle ja viileissä sisätiloissa se on meillä miellyttävää. Yhdessä tekeminen on aina kivaa ja motivoivaa. Mikäli joku perheestäsi miettii jäsenyyttä niin Sinä jäsenenä saat tuoda perheenjäsenen tai ystävän ensimmäisen kerran veloituksetta tutustumaan. Tämä on jäsensopimuksessasi oleva etu.

 

TIMANTTITIIMIN KESÄKAHVIT JA STARTTITREENI

Tänä vuonna juomme perinteiset kesäkahvit elokuussa. Samalla on Päivin ohjaama ulkoliikuntatuokio. Halusimme pitää kahvit vasta myöhemmin, sillä tuossa kohtaa varmasti lähes kaikki teistä ovat saaneet jo toisenkin rokotteen. Laitathan jo nyt kalenteriin tiistain 24.8. ja klo10:15. Yhteinen tapaaminen alkaa starttijumpalla ulkona ja jatkamme kahvien merkeissä syksyä suunnitellen. Sateen sattuessa liikumme Sali ykkösen tiloissa. Ilmoittautuminen varausjärjestelmästä tai Aplicon vastaanottoon 019 312 880, niin osaamme varautua oikealla määrällä evästä.

 

VUOKRAPÖRSSI

Tiesithän että voit halutessasi vuokrata jäsenyytesi jonkun toisen aktiivisen liikkujan käyttöön. Tämä onnistuu nettisivuiltamme löytyvän Vuokrapörssin kautta. Kortin vuokra-aika on minimissään kaksi viikkoa. Jos tiedät jonkun kesää Lohjalla viettävän, niin kannattaa suositella hänelle tutustumista Vuokrapörssin tarjontaan. Tämä palvelu on toki käytössä ympäri vuoden, ei ainoastaan kesäisin.

 

KURSSITARJONNASSA SYKSYLLÄ

Syksyllä päästään taas hikoilemaan X-Method Groupin parissa, rauhoittumaan Mindfulness-kurssill,a sekä oppimaan 9 Months-kurssilla mitä tulee ottaa huomioon liikkumisessa, kun on raskaana. X-Method Group startataan syyskuun ensimmäisellä viikolla. Tällä kurssilla pääset kehittämään kestävyyttä ja voimaa, tulostakuulla. Mindfulness-kurssista on todettu olevan lukuisia eri hyötyjä kuten stressin vähentyminen, fyysisen terveyden parantuminen, vastustuskyvyn lisääntyminen ja ihmissuhteiden laadun paraneminen. Tämä kurssi järjestetään syyskuun lopussa. 9 Months- kurssi odottaville äideille toteutuu lokakuussa, ja Äidit Kuntoon-päivä toteutuu heti syyskuun alussa. Jos nämä aiheet herättivät mielenkiintosi, seuraa jäsentiedotteita tai ole yhteydessä Oma Personal Traineriisi.

 

SYKSYN VALMENNUSRYHMÄT

Suositut valmennukset alkavat taas syyskuussa 2021. Ryhmiä ohjataan sekä kuntosalilla, että sali 2 & 3 tiloissa. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu heti, jos kaipaat apua omaan harjoitteluusi. Valmennusryhmien kesto on 12 viikkoa. Ryhmä tapaa viikoittain ja saa tämän lisäksi omatoimisia harjoitteita. Viikoittaiset tapaamiset valmentajan kanssa pienryhmässä auttavat pääsemään tavoitteisiin ilon kautta.  Ryhmälle perustetaan myös oma Facebook-ryhmä, jossa valmentaja antaa lisäohjeita sekä vastaa kysymyksiin.

Syksyn ryhmät:

 • Ma klo 18:45 Terveempi Kiinteämpi / Terhi&Linda
 • Ke klo 17:30 Kiinteämpi / Joakim
 • Ke klo 18:30 Terveempi Kiinteämpi / Petra L à 2 paikkaa vapaana
 • To klo 09:30 Terveempi Kiinteämpi / Petra L
 • To klo 18:00 Kahvakuulaillen kuntoon / Jussi
 • Pe klo 18:00 HuippuKuntoon / Risto V

Tästä voit lukea lisää ryhmien sisällöstä, sekä ilmoittautua mukaan: https://aplico.fi/valmennusryhmat-2/

 

VALMENNUSPÄIVÄT- UUTUUS TARJONNASSAMME

Nyt on hyvä aika ottaa yksi päivä itsellesi ja hyvinvoinnillesi. Olemme luoneet kokonaan uuden lisäpalvelun käyttöösi. Tule hakemaan uutta VIREttä Sarin matkassa. Riston kanssa pääset vastaavasti hakemaan motivaatiota treeneihin MOTI-valmennuspäivässä. Sinun tarvitsee sanoa enää vain TAHDON! Saat päivän valmennuksen lisäksi lounaan ja välipalan hintaan kuuluvana.

 • MOTI -valmennuspäivä Riston kanssa lauantaina 4.9.
 • VIRE- valmennuspäivä Sarin kanssa lauantaina 11.9.

Lue valmennuspäivistämme lisää ja ilmoittaudu: https://aplico.fi/valmennuspaivat/

 

LAITEPILATES JATKUU KESÄLLÄKIN

Joko sinä olet kokeillut Laitepilatesta? Laitepilateksen viikkotunneista osa jatkuu kesälläkin. Varaa oma paikkasi varausjärjestelmästämme, ja tule mukaan nauttimaan pienryhmäharjoittelusta. Lue lisää tästä lisäpalvelusta tästä: https://aplico.fi/laitepilates/

 

JUHANNUS APLICOLLA
Vastaanottomme palvelee tällä viikolla normaalisti torstaihin asti. Torstaina palvelemme vielä klo 9:00-17:00. Pe-su olemme avoinna avainkortilla vain jäsenille henkilökohtaisella avainkortilla klo 04:00-24:00 joka päivä! Virtuaalitreenit liikuttavat Sali 3:ssa ja sisäpyöräilysalissa, sekä koko AplicOnline-palvelu kulkee mukanasi kätevästi mökillekin.

 

Alla torstain live- ryhmäliikunnat klubilla. Huomaa illan tuntien alkuajat:

 • 09:15 Yoga Aurlahdessa
 • 09:30 Timanttitiimi-jumppa klubilla (Näet myös AplicOnlinesta)
 • 10:30 Juhannus- SHBAM, kukkamekoilla tanssien klubilla (Näet myös AplicOnlinesta)
 • 12:00 Nuortenkurssi kuntosalilla
 • 16:45 Cruiser -sisäpyöräily
 • 17:00 Bodycombat klubilla (Näet myös AplicOnlinesta)

 

Hyviä treenejä yhteisten treenien lisäksi nyt myös AplicOnlinessa! Täydennä sieltä oma liikuntaviikkosi makusi mukaan. Näin olemme matkassasi mukana missä ikinä menetkin! Ajasta ja paikasta riippumatta!

Hyvää oloa ja terveyttä sinun kesääsi toivottaen,

 

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

 

Jutta Österberg-Hurme, yhdessä koko henkilökunnan kanssa

info@aplico.fi

019 312 880

www.aplico.fi

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: