Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

AplicOnline on mukanasi ajasta ja paikasta riippumatta!

Olethan jo huomannut, että AplicOnline on NYT AUKI! Pääset tähän palveluun www.aplico.fi ja suoraan klikkaamalla tästä: https://aplico.fi/apliconline . Löydät AplicOnline sivulta:

 

  • Live- ja tuntitallenteet
  • Etävalmennukset ja haasteet
  • Ratkaisut- ja ideat harjoitteluusi
  • Muut hyvinvointivideot
  • Aplico viihdettä vielä lopuksi

 

Palvelu on kehityksen alla ja uusia juttuja tulee kokoajan. Suurin juttu on nyt se, että pääset osiosta live- ja tuntitallenteet katsomaan suoraan kaikki sali ykkösen tuntimme livenä. Nämä sali ykkösen ns. hybridi-tunnit ohjataan lukujärjestyksen aikataulun mukaisesti. Tämän lisäksi olemme keränneet teille yli 80 tunnin tallennekirjaston, joiden kanssa voit liikkua juuri silloin, kun sinulle sopii. Voit hakukentästä hakea tunteja niiden nimellä tai ohjaajan mukaan. Ratkaisuissa ja ideoissa harjoitteluusi on myös salasanalla suojattu osio, joka on vain teille jäsenille. Sieltä näet Oma personal trainereiden vinkkejä liikuntasi tueksi. Alkaviin etävalmennuksiin ja haasteisiin voit ilmoittautua, vaikka heti. Tämä osio kasvaa isosti ja kehittyy tekniikaltaan syksyn aikana.

 

Livestriimilinkkien lähettäminen on nyt historiaa ja kaikki palvelut ovat sinulle yhdessä paikassa ja näiden salasanojen takana. Kuvaamme livestriimi-kirjastoa jatkuvasti lisää ja jos haluat osallistua näille tunneille kotona tai mökillä livenä niin pääset niihin klikkaamalla ”live-ja tuntitallenteet”-sivun alalaidasta linkkiä aikataulun mukaisesti, kuten aikaisemmin teit lähettämästämme sähköpostista. Jäsenet ovat saaneet tekstiviestillä ja sähköpostilla salasanan palvelun osioihin perjantaina 4.6, jotka ovat vain teille jäsenille ja maksullisia muille. Nämä kaikki kuuluvat sinun jäsenyyteesi

 

Hyviä treenejä yhteisten treenien lisäksi nyt myös AplicOnlinessa! Täydennä sieltä oma liikuntaviikkosi makusi mukaan. Näin olemme matkassasi mukana missä ikinä menetkin!

 

Ajasta ja paikasta riippumatta!

Klikkaa tästä itsesi AplicOnlineen!

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: