Kesäkuun jäsentiedote ja jäsenetuja 6/2022

Hei Aplicolaiset! Tässä kesänajalle infoa ja uutisia klubilta sekä etuja liikuntasi tueksi.

 

UUTTA: APLICON OMA AURINKOVOIMALA

Olemme investoineet kiinteistössä aurinkoenergiaan. Tämän ajattelemme olevan sijoitus tulevaisuuteen ja seuraava askel kohti vihreitä arvoja. Paneeleita katolla on nyt 160 ja viime perjantaina saimme oman pienen voimalamme käyttöön.

 

UUTTA: ULKONURMIALUEET TREENIPAIKKANA

Olemme asentaneet talon takapihalle, Aplico Outdoor-alueelle tekonurmen. Uutena juttuna meillä löytyy kelkka, levypainot ja vetoköydet takapihan treenivarastossa. Sieltä pienestä ulkovarastosta löytyy myös painoja ja kahvakuulia sekä mattoja. Käytämme näitä ohjatuissa treeneissä, mutta sinulla on myös mahdollisuus käyttää välineitä omaan treeniin. Saat vastaanoton aukioloaikoina avaimen varastoon pyytämällä sitä vastaanotosta.

 

Lisäksi teimme ulkotreenejä ja jumppia varten myös alueen talon aurinkoiselle etupihalle. Sieltä löytyy muutama lepolasse, joissa voit viivähtää vielä treenien päätteeksi, vaikka kahvikupin ääressä.

 

UUTTA: APLICON JÄRJESTELMÄN UUDISTUS

Viikolla 23 ja keskiviikkona 8.6. siirryimme uuteen aikaan Aplicolla. Uusi toiminnanohjausjärjestelmä CUBE-manager on otettu käyttöön ja on toiminnassa. Kaikki ryhmäliikuntavarukset tehdään nyt tämän uuden järjestelmän kautta. Uusi järjestelmä tuo tullessaan monia uusia hyviä toimintoja, joita tuomme harjoittelusi tueksi osissa. Mm. saat halutessasi kaikki treeniohjelmasi kännykkään ja paljon muuta. Laskutus siirtyy uuteen sitten 25.7. maanantaista alkaen. Olethan jo lukenut koko tiedotteen uudistuksista, että olet tietoinen uudesta eräpäivästä, joka on jatkossa aina maanantaisin sekä laskujen palvelumaksusta. Lue lisää ja koko tiedote järjestelmän uudistuksesta täältä: https://aplico.fi/aplicon-jarjestelmat-uusiutuvat-viikolla-23/

 

Nyt voit tuoda saldollesi taas liikuntaseteleitä ja tehdä ostoksia piikkiin, jolloin ne menevät laskutuksesi mukana maksuun.

 

KESÄTREENIT ULKONA

Muistathan valita kesällä kivaa vaihtelua treeneihin, ja tulla kaikkiin järjestämiimme ulko- ja puistotreeneihin. Liikumme Klubin pihalla sekä Aurlahdessa joka ke ja to. Aplicon pihalla on mm. Lihaskuntojumppaa, Lavista, mäkitreeniä ja Hiittiä ihan kaikille. Ja lisäksi mm. Porrastreeniä ja Outdoor-treeniä jäsenetuna. Rannassa jumpataan tuttujen ke klo 18:30 Zumba® ja to klo 09:30

Hauskaa hikoilua ja hupia on myös tänäkin kesänä pidettävät viinijoogat Lauttaravintola Kaljaasissa. Lue lisää kesän ulkotreeneistä tästä: https://aplico.fi/puistojumpat-lohjan-kesassa-2022/

 

TIMANTTITIIMIN KESÄKAHVIT

Perinteiset kesäkahvit nautiskellaan juhannusviikolla torstaina klo 10:30. Ensin jumpataan Päivin kanssa ja sen jälkeen on kahvin ja pullan vuoro. Muistathan että vaikka sinulla ei olisi torstaina jumppapäivä, niin kahville saa aina tulla mukaan ja juttelemaan mukavia.

 

PERHEFUTISTA VIELÄ KERRAN

Juhannusviikolla ei pelailla, mutta 30.6. pelataan vielä perhefutisa Muijalan kuplalla. Tämä on Aplicon jäsenten etu ja mukaan saa ottaa koko perheen pelailemaan. Rentoa kaiken ikäisten juttua nämä pelit.

 

VUOKRAPÖRSSI

Tiesithän että voit halutessasi vuokrata jäsenyytesi jonkun toisen aktiivisen liikkujan käyttöön. Tämä onnistuu nettisivuiltamme löytyvän Vuokrapörssin kautta. Kortin vuokra-aika on minimissään kaksi viikkoa. Jos tiedät jonkun kesää Lohjalla viettävän, niin kannattaa suositella hänelle tutustumista Vuokrapörssin tarjontaan. Tämä palvelu on toki käytössä ympäri vuoden, ei ainoastaan kesäisin. Vuokrapörssin löydät Aplicon www-sivujen etusivulta: https://market.dorent.fi/fi/aplico/offers

 

SYKSYN VALMENNUSRYHMÄT

Suositut valmennukset alkavat taas elo-syyskuussa 2022. Ryhmiä ohjataan sekä kuntosalilla, että sali 2 tilassa. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu heti, jos kaipaat apua omaan harjoitteluusi. Valmennusryhmien kesto on 8–16 viikkoa ryhmästä riippuen. Ryhmä tapaa viikoittain, ja saa tämän lisäksi omatoimisia harjoitteita. Viikoittaiset tapaamiset valmentajan kanssa pienryhmässä auttavat pääsemään tavoitteisiin ilon kautta.  Ryhmälle perustetaan myös oma Facebook-ryhmä, jossa valmentaja antaa lisäohjeita sekä vastaa kysymyksiin.

Syksyn ryhmät:

  • Ma klo 17:45 Core haltuun / Terhi&Linda
  • Ma klo 19:00 Parempi valinta / Petra L
  • Ti klo 9:30 Terveempi Kiinteämpi / Petra L
  • Ti klo 17:00 Bootycamp / UUTUUS / Jenny
  • Ti klo 18:00 Terveempi Kiinteämpi / Petra L ja Chrisu
  • Ke klo 16:15 Remppa vai leikkaus / Iiro
  • Ke klo 17:00 X-Method / Jussi
  • Ke klo 18:30 Terveempi Kiinteämpi / Petra L
  • To klo 17:00 X-Method / Jenny
  • To klo 17:45 HuippuKuntoon / Risto V

Tästä voit lukea lisää ryhmien sisällöstä, sekä ilmoittautua mukaan: https://aplico.fi/valmennusryhmat-2/

 

LAPSIPARKKI OMPPULA KESÄLLÄ

Lapsiparkki Omppulassa on alkukesän ajan ohjaaja myös aamupäivisin. Hoitoaika varataan etukäteen varausjärjestelmän kautta.

Ti, Ke ja To aamupäivät ajalla 14.6-23.6.22 sekä Ti ja Ke aamupäivät ajalla 28.6-14.7.22. Ilta-ajat ovat varattavissa viikoittain ma-to välillä.

 

FYSIOS LOHJA

Fysios Aplicon tiloissa kasvaa ja kehittyy entisestään. Aplico remontoi kaksi uutta hoitohuonetta lisää tiloihimme ja viime torstaina kaikki tuli valmiiksi. Lohjan Fysikaalinen hoitolaitos on nyt myös osa Fysiosta ja koko tiimi toimii nyt Aplicon tiloissa. Tervetuloa mukaan Jukka, Anne, Jari ja Leena. Fysios on nyt myös osa Mehiläistä ja siksi uudet tarrat löytyvät nyt toimitilojen ikkunoissa.

Muistathan, että sinulla on Aplicon jäsenenä mahdollisuus käyttää 30 min konsultaatio fysioterapeutin kanssa maksutta vuosittain. Hyödynnä tämä jäsenetusi oman terveytesi hyväksi ja varaa oma aikasi täältä: https://www.fysios.fi/toimipisteet/lohja-fysioterapia

 

JUHANNUKSEN AUKIOLOAJAT

Jäsenemme kuntoilevat aina omalla henkilökohtaisella avainkortilla 04-24 välisenä aikana arkena ja pyhinä. Vastaanottomme on avoinna juhannusviikolla vielä torstaina klo 09:00-20:00. Sen jälkeen meidän joukkue hiljenee juhannuksen viettoon ja pe-su vastaanotto on suljettu. Kuntosalilla ja virtuaalitunneilla käydään avainkorteilla klubin tiloissa. Juhannusviikon ryhmäliikuntakalenterin näet tästä: https://aplico.cubemanager.fi/calendar/client/

 

AplicOnline palvelee sinua myös juhannuspäivät ja kulkee mukanasi kätevästi mökille koko kesän! Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan joko suoria lähetyksiä klubilta tai tallenteita kirjastostamme. Kehonhuoltoa mökkilaiturilla tai pihanurtsilla lihaskuntoa on loistava vinkki kesän hyvinvointiin. Keho kiittää ja loma luistaa, kun ylläpidät edes pienen määrän liikuntaa ja liikkuvuutta loma-ajalla.

 

Hyvää juhannusta jo nyt kaikille! Nautitaan yhdessä liikunnallisesta kesästä!

 

 

 

 

 

 

Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

 

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi

www.facebook.com/AplicoLohja

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: