Kesällä liikkumaan ja nauttimaan hyvinvoinnista!

Oletko käymässä Lohjalla kesää tai onko mielessä ollut liikunnan aloittaminen? Tässä muutamia vinkkejä miten Aplicon joukkueen kanssa pääsee liikkumaan kesälläkin. Voit tulla ulkotreeneille jäsenenä tai vieraana. Voit vuokrata jäsenyyden vuokrapörssissä tai hankkia ihan omankin jäsenyyden. Lue lisää ja valitse alta oma tapasi liikkua Aplicon kanssa! Kesä on upeaa aikaa liikunnalle!

 

Kesän puistojumpat ja ulkotreenit

Ohjaamme huikean määrän ulkotreenejä ja puistojumppia Lohjan kesässä. Tarjonnassa on joogaa, lihaskuntoa, mäkiteeniä, Zumbaa, Lavatansseja ja aina Viinijoogaan asti. Tunneille on 5,00 € kertamaksu, joka maksetaan rannassa tai Aplicon pihalla tasarahalla tai pankkikortilla lähimaksulla. Maksun voi maksaa rannassa myös paperisilla liikuntaseteleillä. Aplicon puistojumpat kuuluvat jäsenyyden vuosimaksuun. Meidän jäsenet liikkuvat näillä tunneilla veloituksetta jäsenyyteen kuuluvana, voimassa olevalla Travel Pass-kortilla. Muihin kortteihin ei ilmais etu kuulu esimerkiksi kuukausi-kortti ja kokeilukortit. Kesän ulkotreenit ovat ihan mahtava juttu ja ne pitää kokea itse.

Lue lisää kaikista tunneista ja katso ajankohat täältä: https://aplico.fi/puistojumpat-lohjan-kesassa-2022/

Vuokrapörssistä oma jäsenyys kesäksi

Jos olet vain kesää Lohjalla niin voit vuokrata jäsenyyden kesän ajalle vuokrapörssistämme. Siellä on tarjolla 2 viikosta muutamaan kuukauden mittaisiin jäsenyyksiin. Tämä on myös hyvä vaihtoehto, jos haluat tulla tutustumaan palveluihimme.

Lue lisää ja katso vuokrattavana olevia jäsenyyksiä: https://market.dorent.fi/fi/aplico/offers

 

Aloitetaan säännöllinen liikkuminen ja jäsenyys

Kesällä on hyvää aikaa aloittaa jäsenyys ja säännöllinen liikunta! Aloittamalla jäsenyyden kesällä saat 6 viikkoa alkuun veloituksetta ja liityt ilman 40,00€ aloitusmaksua. Jäseneksi voit liittyä paikan päällä tai ostamalla jäsenyyden verkkokaupasta. Tarjous koskee 12kk jäsenyyksiä, ja on voimassa 31.7.2022 asti.

Olipa tavoitteesi terveytesi ja hyvinvointisi ylläpito, yleisesti liikunnan harrastaminen tai muu tavoitteellinen harjoittelu, tiedämme kokemuksesta, että onnistumisesi kannalta tärkeintä on säännöllisyys ja juuri sinulle sopiva monipuolinen liikkuminen.

Lue lisää täältä: https://aplico.fi/kampanja/

 

Kolmen viikon starttikurssilta liikkeelle

Starttikurssilla pääset helposti ja ohjatusti liikkeelle. Kurssi on suunnattu liikuntaa aloittaville. Starttikurssilta saat ohjauksen kuntosalilla ja sinulle sopivat muut liikuntaryhmät. Tapaat liikunnanohjaajan ja ryhmäsi kerran viikossa klubilla, jolloin käymme läpi kuulumiset ja seuraavan viikon treenit sekä tekniikkaohjeet. Nyt on aika ottaa ensimmäinen askel kohti terveellisempää arkea osallistumalla starttikurssille.

Lue lisää ja ilmoittaudu täältä: https://aplico.fi/yhteystiedot/ilmoittaudu-starttikurssille/

 

Ihanaa ja liikunnallista kesää!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: