Puistojumpat Lohjan kesässä 2022

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplicon puistojumpat ohjataan ajalla 1.6. – 11.8.2022.

Aurlahden rannan jumppatarjonnasta vastaa tänä kesänä pääasiallisesti lohjalainen Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico.  Lohjan Liikuntakeskuksen jumpat ovat tänäkin kesänä Haikarissa. Liikutamme näin yhdessä lohjalaisia ja tuomme liikunnan iloa kesään! Tässä alla on luettavissa Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplicon tarjonta kesän puistojumpissa.

 

Kesän puistojumpat Aplicosta:

Alkukesän tiistait klo 18.30–19.15 RantaJumppa / Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico

Toteutamme asiakastoiveen ja rantaan tuodaan nyt myös perusjumppaa. RantaJumppa on helppoa ja tehokasta askeltamista ilman suuria koreogarfioita. Puolessa välissä tuntia siirrymme lihaskuntoliikkeisiin. Luvassa on koko kehon treeni ja tämä tunti sopii kaikille liikkujille kuntotasoon katsomatta. Tälle tunnille suosittelemme ottamaan mukaan oman pienen patjan tai pyyhkeen lihaskuntoliikkeitä varten. Tunti ohjataan 7.6.–5.7. välillä.

 

Keskiviikkoisin klo 18.30–19.30 Ranta Zumba® / Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico

Kesän Zumba® yhdistää latinorytmit ja kuumimmat tanssityylit ja hitit. Rytmikäs tanssitunti, jossa tulee hiki vastustamattoman mukaansa tempaavalla tavalla. Zumba on liikuntamuoto, joka on sekä hauskaa että tehokasta! Sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Tunti ohjataan 1.6.–10.8. välillä.

 

Torstaisin klo 9.30–10.15 RantaYoga / Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico

Mielen ja kehon yhteistyötä korostava ja kehon voimaa ja hallintaa lisäävä harjoitus. Aurinkotervehdykset ja Yoga flow -sarja nyt aamun auringon alla Lohjan järven rannalla. Hyvä tapa aloittaa lomapäivä tai jatkaa reippaana työn pariin. Tälle tunnille suosittelemme ottamaan oman alustan mukaan tai viltin tai pyyhkeen, sillä tunti tehdään alustalla seisten/istuen/maaten.

Tunti ohjataan 2.6.–11.8. välillä.

 

Mitä mukaan tunneille:

Varusteiksi kaikille tunneille kannattaa ottaa juomapullo. Kuumina kesäpäivinä päähine ja aurinkolasit ovat hyvä lisä Ranta Zumbassa. Joogaan mukaan oma jumppa-alusta tai viltti.

 

Puistojumppien maksaminen:

Tunneille on 5,00 € kertamaksu, joka maksetaan rannassa tasarahalla tai pankkikortilla lähimaksulla. Maksun voi maksaa rannassa myös paperisilla liikuntaseteleillä. Aplicon puistojumpat kuuluvat jäsenyyden vuosimaksuun. Meidän jäsenet liikkuvat alla olevilla tunneilla veloituksetta jäsenyyteen kuuluvana, voimassa olevalla Travel Pass-kortilla. Muihin kortteihin ei ilmais etu kuulu esimerkiksi kuukausi-kortti ja kokeilukortit.

Lisäksi ohjaamme muutamia suosittuja tunteja kesällä oheisen lukujärjestyksen mukaan:

  • Päivitämme tähän lukujärjestyksen sen valmistuttua
  • Tulossa Aplico Outdoor -Aplicon pihassa
  • Porrastreenit
  • Lavis- Lavatanssijumppaa Aplicon pihalla
  • Kahvakuula-treeniä Aplicon pihalla

 

Lisäinfoa viinijoogasta: Lauttaravintola Kaljaasissa järjestettäviin viinijoogiin tarjotaan kuljetus veneellä veloituksetta Lasitehtaanrannasta. Huomaathan, että puistojumpan maksuun viini ei sisälly, vaan se ostetaan ravintolasta. Anniskelualueella omat eväät eivät ole sallittuja. Viinijoogan voit joogata virvoitusjuomilla, oluella tai nimensä mukaan viinillä oman valintasi mukaan.

 

Puistojumppien Facebook-sivulla on kaikki ajankohtainen tieto kaikkiin Lohjan puistojumppiin sekä ilmoitukset koskien kesän puistojumppia. Pyrimme kesän keleissä ohjaamaan kaikki tunnit rannassa, joten pukeudutaan vain sään mukaan. Kovan sateen sattuessa emme siirry sisätiloihin minkään tunnin kohdalla.

 

Lisätiedot kesän aikana: Aplicon vastaanotosta 019 312 880 ja www.facebook.com/LohjanPuistojumpat

Tapaamisiin kesän puistojumpilla!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

© Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: