Jäsenkirje ja jäsenetuja – tammikuu 2024

Arvoisa asiakas,

Aplicon juhlavuosi starttaa tänään, ma 8.1.2024! Me täytämme syyskuussa 20 vuotta ja ihan huikea vuosi tulossa monella tavalla. Aplicon 4.0-hanke tuo mukanaan monia uudistuksia klubille ja meidän palveluihimme. Kevät kautemme starttaa lukujärjestyksellä, jossa on yli 80 tuntia ohjattua liikuntaa joka viikkoa! Kuntosalilla saat ohjausta, vaikka viikoittain ja sauna on aina lämpimänä treenin päätteeksi. Konseptisaleissa alkaa uudet ohjelmat FLOW-Laitepilateksessa ja RUSH-Treenissä. Meillä on mahtava joukkue liikunnan ja asiakaspalvelun ammattilaisia, jotka auttavat klubilla ja tuovat lisää draivia omaan tekemiseesi.

 

EDUT TALTEEN JOULUKIRJEESTÄ

Hyvää alkanutta uutta vuotta. Mikäli joulun alla joulukirjeemme jäsenille on mennyt ohi, pääset hyödyntämään mm. oman 15,00 € lahjakortin tämän linkin kautta: https://aplico.fi/aplicon-jasenten-joulukirje-2023/

 

UUSI KAUSI ALKAA – LIIKUNTAKALENTERISSA JOPA 80 h VIIKOSSA!

 • Uusi Les Mills Dance- tunti saapuu klubille 9.1. SH’BAM-tunti vaihtaa nimeä ja on nyt uusi LES MILLS DANCE! Viikkotunnit ovat tiistaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. Tule mukaan kokemaan uusi moderni ja raikas tanssitunti! Lanseeraustunteja on tällä viikolla KOLME niin mahdut varmasti mukaan!
 • Lattarit-tunti torstai aamupäivässä sopii taas tanssiharrastusta aloittavalle ja latino musiikista syttyvälle. Tällä tunnilla harjoitellaan salsaa, cha cha:ta ja bachataa rauhassa askel kerrallaan.
 • Sisäpyöräily-tuntien tasot löydät helposti nyt värien avulla. Ruskeat ”kevyt sisäpyöräily” -tunnit ovat nimensä mukaisesti kevyempään harjoitteluun sopivia. Tällä tunnilla sykkeet pysyvät maltillisena. Menevä musiikki ja vaihtuva maasto tuo kuitenkin treeniin vaihtelua ja hiki tulee juuri sopivasti. Tämä tunti kehittää peruskestävyyttä. Keskiraskaat tunnit: Suomipop, Teema, Mäki ja keskiraskas sisäpyöräily löytyvät vihreällä värillä. Tämä tunti on selkeästi vauhdikkaampi. Tuntien kartta ja soittolista vaihtelee tunnin tyypin mukaan ja pääset polkemaan erilaisin tekniikoin hikistä treeniä. Nämä tunnit kehittävät pääsääntöisesti vauhtikestävyyttäsi. Raskaammat pyöräilytunnit löydät taas oranssilla värillä. 30min Hiit -tunnilla poltat tehokkaasti rasvaa ja kehität vauhtikestävyyden lisäksi maksimikestävyyttäsi. Nopea ja sähäkkä tunti sopii vauhdista pitäville. Rock / Heavy -tunnilla taas soittolista on raskaan musiikin ystäville.

Oma PT auttaa mielellään juuri sinua löytämään sopivat tunnit treeniviikkoosi. Pääset www-sivumme etusivulta lukujärjestykseen: https://aplico.fi/wp-content/uploads/Liikuntakalenteri_kevat_2024.pdf

 

MIETTIIKÖ KOTONA JOKU LIIKUNNAN ALOITTAMISTA?

Kauden starttiviikolla on mahdollista ostaa viikkokortti 20,00 eurolla. Tällä kortilla voit ottaa oman kaverin tai perheenjäsenen mukaan treeneille. Viikko alkaa ostohetkestä ja ostetaan vastaanotosta. Jos haluatte perhealennuksella lisää jäsenyyksiä, lue lisää: https://aplico.fi/kampanja/

 

OHJATTU TREENI KUNTOSALILLA – UUTTA KUNTOSALILLA

Tämä ohjattu treeni löytyy ryhmäliikuntakalenterista joka toinen viikko ti aamusta, ja joka toinen viikko to illasta. Treeni vaihtelee kuukausittain, eli saat uuden treenin itsellesi tunnilta, vaikka joka kuukausi. Tunti on tarkoitettu kaikille jäsenillemme, jotka kaipaavat apuja ja vaihtelua treeniin. Treenistä saa enemmän irti, kun on ohjaaja, joka sopivasti haastaa, mutta myös huolehtii, että tekniikat ovat liikkeessä kunnossa. Ilmoittaudu treeniin, vaikka joka viikko, niin huolehdit että oma lihaskunto kehittyy.

 

RUSH-TREENIN INTRO

Huomasithan että nyt myös RUSH-treeniin löytyy INTRO. Joka torstai klo 16:30 käydään läpi sen hetken treenien liikkeiden suoritustekniikoita, ja RUSH-treenin laitteiden käyttöä. Sinulla on myös mahdollisuus kysyä itseä askarruttavia kysymyksiä treenistä. Introssa ei hengästytä, vaan liikkeitä käydään läpi rauhalliseen tahtiin, oppien. Intro- tunnit RUSH ja FLOW-konsepteissa ovat paikka aloittaa harjoittelu tai tulla hakemaan varmuutta tekniikkaan.

 

PREMIUM JÄSENENÄ SAAT KÄYTTÖÖSI TECHNOGYMIN UUDET JUOKSUMATOT

Huomasithan, että PREMIUM-jäsenenä sinulla on mahdollisuus viedä talven juoksuharjoittelu toiselle tasolle ja hyödyntää Sali 3:n uusia juoksumattoja salin ollessa vapaana. Premium-jäsenyyteen kuuluukin nyt FLOW-Laitepilates, RUSH-Treenit, kurssitarjonta ja myös nämä omat treenit juoksumatoilla. Jos haluat vuoden kärkeen viedä oman harjoittelusi toiselle tasolle, niin vaihda oma jäsenyytesi Premiumiksi. Voit olla Premium kahdeksan viikkoa tai niin kauan, kuin haluat. Lue lisää ja tee jäsenyystyypin vaihto täällä: https://aplico.fi/premium-jasenyys/

 

VESILIIKUNTA NEIDONKEITAALLA

Aplico jatkaa jo pitkään jatkunutta yhteistyötä Neidonkeitaan kanssa jäsentemme eduksi. Aplicon jäsenillä on mahdollisuus aamu-uintiin ja vesijumppiin kaksi kertaa viikossa Neidonkeitaan tiloissa. Tämä etu on vain Aplicon jäsenille. Aikaisemmin vaadittua Travelpass-korttia ei enää tarvita, vaan riittää, että olet ilmoittautunut haluamallesi vesiliikuntatunnille etukäteen. Näin saat käyttöösi maksuttoman uinnin Aplicon jäsenetuna.

Ilmoittautumaan pääset tuntikalenterin kautta tästä: http://aplico.cubemanager.fi/client

Ilmoittautuminen tulee tehdä tiistain tunneille maanantaina klo 20.00 mennessä ja perjantain tunneille perjantaina klo 17.00 mennessä. Jos olet hukannut tunnuksen ja salasanan, voit tilata itsellesi uuden laittamalla viestiä: info@aplico.fi tai soittamalla 050-3563045.

Ilman ilmoittautumista pääset tunneille mukaan maksamalla uinti- ja vesijumppamaksun Neidonkeitaan vastaanottoon. Maksuton jäsenetu vaatii oheisen toimintamallin.

 

TAPAHTUMAKALENTERISSA AVANTOUINTIA

Avantouintivuorot jatkuvat läpi kevään. Aplicon jäsenten oma vuoro Haikarin saunalla on sunnuntaisin klo 11–12.00. Koodi pukuhuoneeseen löytyy tästä jäsenkirjeestä sähköpostistasi.

 

PERHEEN NUORET LIIKKELLE NUORTEN KURSSIN AVULLA

Nuorten kurssilla (13–15 v.) opitaan kuntosaliharjoittelun salat turvallisesti ja rennossa ilmapiirissä. Ohjaajan opastuksella harjoitellaan käyttämään laitteita ja sopivia painoja. Kurssilta saat myös oman kuntosaliohjelman. Kuntosalin lisäksi tutustutaan kehonhuoltoon ja sisäpyöräilyyn. Nuorten kurssin jälkeen saat liittyä Aplicon jäseneksi ja käyttää palveluja omatoimisesti. Nuorten kurssin harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa.

Kurssiin sisältyy 12 ohjattua harjoitusta. Ohjatut harjoitukset ovat maanantaisin ja torstaisin klo 16.00–16.45.  Aplicon jäsenetuhinta on 79,00 € ja perushinta on 119,00 €.

Seuraava kurssi alkaa 15.1.24. Ilmoittaudu mukaan: info@aplico.fi

 

PERHELIIKUNTA APLICOSSA

Perheliikuntatunneilla liikutaan yhdessä aikuisen kanssa. Aikuinen voi olla vanhempi, isovanhempi, täti, setä tai vaikka kummi. Tunneilla opitaan ikätason mukaisia liikuntataitoja. Teema vaihtelee viikoittain ja myös erilaiset välineet, kuten pallot ja vanteet tulevat tutuksi. Tärkeitä osa-alueita ovat vuorovaikutus aikuisen kanssa ja ryhmässä toimimisen taidot. Näitä kaikkia harjoitellaan leikkien, laulujen ja lorujen lomassa hikeä ja hellyyttä unohtamatta. Tunnille mukaan tossut, sisäkengät tai paljaat varpaat sekä juomapullo.

Perheliikunnan kevätkausi jumpataan ajalla 20.1.-13.4.2024.

1–3-vuotiaat jumppaavat klo 10:15 ja 4–6-vuotiaat klo 11:10. Aplicon jäsenille perheliikunnat ovat jäsenetu, muille hinta on 129,00 €/kausi.

HUOM JÄSEN! Voit itse varata paikan perheliikuntaan omilla varaustunnuksillasi tuntikalenterin kautta.

 

ÄITIEN KAHVIHETKI – LIIKUNNAN PARIIN PALAAVILLE

Tule yhdessä vauvan kanssa kahville Aplicoon. Keskustelemme eri aiheista ja sinulla on mahdollisuus kysyä äitiysliikuntavalmentajalta. Ensimmäisen kahvihetken aiheena ke 10.1.2024 klo 11.15–12.15 on liikunnan aloittaminen synnytyksen jälkeen. Tämä on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma. Aplico tarjoaa kahvit. Ilmoittaudu mukaan: emma.linden@aplico.fi  Kevään toinen Äitien kahvihetki: 21.2.2024

 

KEVÄÄN KURSSITARJONTA STARTTAA PILATES – KURSSILLA 1.2.2024

Pilates on Josef Pilateksen kehittämä kehonhallintamenetelmä. Pilates ohjaa ryhtiäsi oikeaan suuntaan, vahvistaa keskivartaloa ja saa olon kevyemmäksi. Hengityksen tahdissa tehdyt rauhalliset liikkeet vahvistavat syviä lihaksia ja kehittävät sekä voimaa että liikkuvuutta, jolloin saavutetaan tasapainoinen ja toimiva keho. Kurssilla syvennetään viikkotunneilla harjoiteltuja taitoja. Sopii myös lajia aloittelevalle.

Kurssia ohjaavat Päivi Rantamäki ja Petra Lindberg.

Kurssi on torstaisin ajalla 1.2.2024-16.5.2024, yhteensä 16 kertaa.

Kurssin perushinta on 304,00 €, Aplicon jäsenetuhinta 196,00 € (voi maksaa osissa 49,00 €/4 viikkoa), Aplicon Premium-jäsenelle 0,00 €.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: info@aplico.fi

 

LIIKUNNASTA HYVINVOINTIA MYÖS TYÖYHTEISÖILLE

Onko kevään tyhy-päivien sisältö vielä hakusessa? Meiltä voit varata tilat, luennot ja liikunnan. Tunteja voimme pitää Aplicon upeissa puitteissa tai teidän yrityksenne tiloissa. Voit jättää tarjouspyynnön: emma.linden@aplicofi.

 

JOULUKALENTERIN ARVONNAT TEHTIIN 3.1.

Lämmin kiitos kaikille Aplicon joulukalenteriin osallistuneille. Aplicon Omppua etsittiin ahkerasti ja meillä oli huikea määrä kommentteja Instagramissa ja Facebookissa. Kommentteja saatiin yli 3000 kpl. WOW! Voittajat on arvottu 3.1. ja tässä lista joulukalenterin voittajista: https://aplico.fi/joulukalenteri-2023/

 

TULOKSIA KUNTOSALIHARJOITTELUSTA – NYT MUKAAN KEVÄÄN VALMENNUKSIIN

Tuloksia saavuttaakseen, täytyy omaa harjoitteluaan välillä muuttaa, saada jotain uutta, ja päästä harjoittelemaan Oma Personal trainerin valvovan silmien alle joka viikko. Tulevan kevään 12 viikon valmennusryhmissä sinun on mahdollista kehittyä, ja päästä kohti omia tavoitteitasi. Ryhmiä ohjataan kuntosalilla, mutta esim. Terveempi Kiinteämpi-ryhmä harjoittelee joka toinen viikko myös sali 2 tilassa Laitepilatesta. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu heti, jos kaipaat apua omaan harjoitteluusi. Valmennusryhmien kesto on 12 viikkoa. Ryhmä tapaa viikoittain, ja saa tämän lisäksi omatoimisia harjoitteita. Viikoittaiset tapaamiset valmentajan kanssa pienryhmässä auttavat pääsemään tavoitteisiin ilon kautta.

Näissä ryhmissä on vielä tilaa:

 • Ma klo 10:30 Äidit kuntoon / Emma – startti ma 5.2.
 • To klo 09:30 Terveempi Kiinteämpi 50+/ Petra L – startti to 25.1.
 • Pe klo 11:00 Voimakkaampi / Christian – startti pe 2.2.
 • Pe klo 17:15 Terveempi Kiinteämpi / Petra L – startti pe 26.1.

Tästä voit lukea lisää ryhmien sisällöstä, sekä ilmoittautua mukaan: https://aplico.fi/valmennusryhmat-2/

 

VAUHDIKAS KAUDEN ALKU – MUISATHAN VARATA JA PERUA TUNTISI

Tunneille on nyt hyvä varata paikka niin samalla saat suunniteltua oman viikon liikunnat kalenteriin. Muistathan siis varata paikka tunneille mihin olet suunnitellut tulevasti, ja jos et pääsekään tulemaan, niin muista myös peruuttaa varauksesi, jotta joku toinen innokas pääsee liikkumaan tilallasi. Kysy lisää vastaanotostamme tai oma PT:ltäsi. Me autamme mielellämme ja olemme täällä sinua varten!

 

VUODEN TÄRKEITÄ PÄIVÄMÄÄRIÄ KALENTERIIN – LISÄINFOA TULOSSA!

 • 29.1. RusHour-treeniviikot alkavat. Tule ja haasta 5:llä RUSH-treenillä ja voita!
 • 12.2. Ystäväviikkojen erikoisohjelmaa – tulossa myös toivottuja sinkkutreenejä!
 • Aplicon markkinat Helatorstaina 9.5.
 • 23.9. Aplicon 20 v. juhlaviikko alkaa
 • 28.9. Aplicon 20 v. juhla – save the date!

 

APLICON JUHLAVUOSI

Aplicon 4.0-hanke on jo pitkällä. Aplicon asiakastyöryhmä kokoontuu tammikuussa kanssamme päättämään tehtävien uudistusten listaa. Monia makeita juttuja on edessä vuoden mittaan. Se voidaan sanoa jo nyt. Ensin nautitaan juhlavuoden alusta ja kesällä ja syksyllä päästään nauttimaan valituista uudistuksista niin palveluissa, kuin tiloissakin!

 

Tehdään tästä yhdessä hyvä hyvinvoinnin vuosi 2024 – Meidän juhlavuotemme!

 

Treeni terveisin,

 

Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi www.facebook.com/AplicoLohja

Instagram ja TikTok @aplicolohja

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: