Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Aplicon juhlavuosi alkaa ma 8.1.2024

Lohjalaisen Aplicon juhlavuosi starttaa ma 8.1.2024! Me täytämme 20 vuotta ja ihan huikea vuosi tulossa monella tavalla. Aplicon 4.0-hanke tuo mukanaan monia uudistuksia klubille ja meidän palveluihimme. Kevät kautemme starttaa lukujärjestyksellä, jossa on yli 80 tuntia ohjattua liikuntaa JOKA VIIKKO! Kuntosalilla on 700 m2 tilaa ja sauna on aina lämpimänä treenin päätteeksi. Konseptisaleissa alkaa uudet ohjelmat FLOW-Laitepilateksessa ja RUSH-Treenissä. Meillä on mahtava joukkue liikunnan ja asiakaspalvelun ammattilaisia, jotka auttavat ja tuovat lisää draivia omaan tekemiseen. Meiltä saat palvelua ihmiseltä ihmiselle. Liikunnallisia elämyksiä arkeen!
 
📷 Kuvassa me skoolattiin porukalla uudelle vuodelle ja juhlavuodelle kolutuspäivän päätteeksi. Me ollaan täällä valmiina. Aplicon jäsen, joko sinä katsoit omat treenisi liikuntakalenterista? Tai koska sinäkin liityt mukaan meidän mahtavaan joukkueeseeen? Tule jäseneksi, tule toistaiseksi tai tule sarjakortilla. Sinä päätät miten liikut ja me liikutamme!
 
 
 
▶  Liity Aplicon jäseneksi nyt ja saat mm. InBody-mittauksen kaupan päälle. Lue lisää tästä!
 

Tervetuloa mukaan hauskaan hikoiluun ja Aplicon juhlavuoteen!

 
Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: