Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Helmikuun JÄSENKIRJE ja JÄSENETUJA 2/2024

Arvoisa asiakas, tässä sinulle helmikuun infoa klubilta. Poimi uutisten lisäksi jäsenten aktiviteeteista omasi liikunnan iloksi. Tapaamisiin ystäväviikolla ja yhteisillä treeneillä!

 

LAAJENNAMME TENNARIN UUTEEN KIINTEISTÖÖN – TULOSSA APLICO SPORT

Meillä on ilo ilmoittaa, että Aplicon toiminta laajenee entisestään. Olimme mukana hakemassa Lohjan kaupungin kilpailutuksessa yrittäjän paikkaa uuteen Tennarin kiinteistöön. Saimme kilpailutuksessa parhaat pisteet ja tulimme valituksi tilan yrittäjäksi. Syksyllä 2024 toimintamme kasvaa ja rakennamme toisen kuntosalin ko. tilaan. Toimintamalli on erilainen, kun Aplicossa Ratakadulla ja paikan nimeksi tuleekin Aplico Sport. Miten kaikki jatkossa toimii, tiedotamme kevään aikana, kun malli valmistuu. Otamme ilolla tämän uuden mahdollisuuden vastaan. Tällä mallilla voimme liikuttaa vielä enemmän lohjalaisia.

 

Aplico Ratakatu uudistuu juhlavuotemme aikana. 4.0 kehityshanke, joka aloitettiin tätä uudistumista valmistelemaan alkaa olla valmis. Jäsenistämme koostunut asiakastyöryhmä tapasi vielä kaksi viikkoa sitten. Olemme yhdessä miettineet eri toiveiden tärkeyttä ja millä tavoin Aplico Ratakadun toimitiloja ja palveluita tulisi kehittää. Nämä asiat tulevat vielä koko jäsenistön nähtäväksi ja sparrattavaksi maaliskuun alussa. Tilojen ja palveluiden uudistukset alkavatkin heti tänä keväänä ja huipentuu 20 v. synttärikuukauteen syyskuussa.

 

KIINTEISTÖN HUOLTO TOIMIA – LISÄÄ LÄMMINTÄ VETTÄ TULOSSA

Uusi VILP järjestelmämme ja lämmin vesi on ollut joinain iltoina koetuksella kovilla pakkasilla. Jotta voimme taata lämpimän veden myös ruuhkahuipuissa illoissa teemme tällä viikolla vielä muutamia huolto ja asennustöitä uudessa lämmitysjärjestelmässämme. Tämä ei aiheuta sähkö- tai vesikatkoja talossa. Tämä vain tiedoksi, että asiaan on reagoitu ja investoimme lisää palvelun parantamiseksi.

 

Helmikuun lopussa tehdään saunojen huoltoja ja samalla lauteet öljytään. Tämän takia saunat ovat poissa käytössä yhden vuorokauden, mutta suihkut ovat käytössä koko ajan. Haluamme pitää tilat ensiluokkaisessa kunnossa ja se vaatii säännölliset huollot pinnoille. Tiedotamme ajankohdan suihkuhuoneen ovessa huoltoviikolla.

 

TAPAHTUMAKALENTERISSA AVANTOUINTIA JA TULOSSA VINYASA YOGA FLOWTA

Sunnuntai aamuissa on jo tovin ollut jäsenetuna avantouinti ja sauna klo 11-12:00 välillä.

Nyt sunnuntait 25.2., 3.3. ja 24.3. klo 10.00–11.15 saadaan vielä Vinyasa Yoga Flow-tunnit Tiia Norppa-Ruotsalon ohjaamana tapahtumakalenteriin. Löydät tunnit varausjärjestelmästä vaaleanpunaisella värillä sekä lisätietoja tästä palauttavasta ja vahvistavasta Vinyasa Yogasta.

 

KAIPAATKO LISÄÄ PUHTIA KUNTOSALILLE?

Uutuutena keväässä on meillä personal trainer kuntosalilla jäsenyyteen kuuluvana joka tiistai aamu ja torstai iltana. Voit varata paikkasi varausjärjestelmästä tai kurvata vain paikalle. Tunnilla pääset treenaamaan aina kuukauden treenit kuntosalilla Jussin ja Riston ohjauksessa. Tule vaikka joka kuukausi hakemaan uusi ohjelma ja tekemään se ohjaajan opissa ko. tunneilla.

 

YSTÄVÄVIIKKO APLICOLLA 12.2.-18.2.2024

Aplicolla on perinteisesti ollut ystäväviikolla erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja. Jälleen on aika nauttia liikunnasta ystävänpäivän kunniaksi ja motivoida samalla läheiset liikkeelle. Liikunta on kivaa ja vielä kivampaa kaverin kanssa jaettuna. Tuntikalenterista löydät pinkillä värillä tunteja, joissa jotakin ystäväviikon extraa. Keskiviikon yogassa on mahdollisuus tehdä liikkeitä parin kanssa ja sali on koristeltu kynttilöin. Zumbassa pukeudumme pinkkiin ja kuntosalilla voit harjoitella ”kaverin kanssa” – treeniohjelmalla, jonka oma PT Jussi on suunnitellut. Ohjeet treeniin löydät kuntosalilta. Torstai illan keskiraskaalla sisäpyöräilytunnilla soitetaan rakkaudesta kertovia lauluja. Tule vaikka yhdessä puolison kanssa treffeille sisäpyöräilysaliin. Äitien kuntotreenissä voit ottaa mukaan vauvalle ja sinulle tärkeän ihmisen. Treenataan yhdessä ja saadaan tärkeitä kohtaamisia arkeen treenin ohella. Nämä ja kaikki muut extrat näet tuntikalenteristamme ja löydät ne pinkillä värillä.

 

BE MY VALENTINE – SINKUILLE KIVAA TEKEMISTÄ YSTÄVÄVIIKOLLA

Mikäli olet sinkku ja haluat kertoa sen kanssa treenaajille ystäväviikolla voit ottaa aulan korista pinkin rannekkeen itsellesi. Tätä on toivottu ja nyt ystäväviikolla haluamme tämän mahdollisuuden tarjota. Tavoitteena on tuoda kohtaamisia ja keskusteluja treenin oheen sitä etsiville.

 

KAVERI KAINALOON JA TREENEILLE

Yksi parhaista motivaation tuottajista säännölliseen liikkumiseen on treenikaveri. Varaa vain kaksi paikkaa itsellesi niin teille molemmille on paikka valitsemallesi tunnille. Kaveri pääsee mukaan kuntosalille ja ryhmäliikuntaan 2,00 € kertamaksulla. Kuntosalille voitte saapua aina vastaanoton aukioloaikoina ja kirjaamme kaverin osallistuneeksi vastaanotossa.

 

YSTÄVÄVIIKOLLA SINULLE JA KAVERILLE 50,00 € LIIKUNTARAHAA

Yhdessä on kaksin verroin kivampaa! Kun ystäväviikolla 12.2.-18.2.2024 tuot läheisesi jäseneksi, saatte molemmat 50,00 € lahjakortit! Lahjakortin voi käyttää oman tarpeen mukaan Aplicon liikuntapalveluihin (esim. jäsenmaksuun, konsepti-sarjakorttiin, valmennusryhmiin tai PT-palveluihin). Nyt on siis mahdollista laittaa hyvä olo kiertämään ja ansaita itselle liikuntarahaa, 3 kaveria = 150,00 euroa!

 

EDUT TALTEEN JOULUKIRJEESTÄ – YKSI MAKSUTON KONSEPTITUNTI KÄYTÖSSÄSI

Helmikuussa on viimeinen mahdollisuus käyttää oma lahja joulukirjeestämme. Pääset hyödyntämään oman 15,00 € lahjakortin FLOW Laitepilatekseen tai RUSH-treeniin tämän linkin kautta tai kertomalla siitä vastaanotossamme tuntia varatessa. Mikäli et ole kokeillut vielä konsepteja suosittelemme varaamaan intro + treeni yhdistelmän: https://aplico.fi/aplicon-jasenten-joulukirje-2023/

 

ÄITIEN KAHVIHETKI 21.2.2024

MAKSUTON TAPAHTUMA ÄIDEILLE! Tule yhdessä vauvan kanssa kahville Aplicoon. Keskustelemme eri aiheista ja sinulla on mahdollisuus kysyä äitiysliikuntavalmentajalta. Seuraava kahvihetki järjestetään ke 21.2.2024 klo 11.15–12.15 ja aiheena on “keskivartalon palautuminen synnytyksen jälkeen”. Tämä on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma. Aplico tarjoaa kahvit.

 

IKIMUISTOISET SYNTTÄRIT LAPSILLE APLICOSSA

Synttäripakettiin kuuluu 2 h tilan käyttö (Klubitila Huvitus tai lapsiparkki Omppula) sekä 45min ohjattu liikunta-/tanssituokio. Liikuntatuokion teemoja voivat olla esim. supersankarit, temppurata, leikkivarjoleikit, tanssi kuin tähti, akrobatia tai mitä tahansa toiveidenne mukaan. Voit tuoda juhliin omat tarjoilut tai tilata ne helposti kauttamme. Synttäreitä järjestämme perjantaisin ja lauantaisin iltapäivällä. Kysy tarjous: emma.linden@aplico.fi

 

LIIKUNTAA MYÖS YRITYKSILLE!

Me Aplicolla liikutamme myös yrityksiä, tiimejä ja työntekijöitä. Säännöllisellä liikunnalla saamme työyhteisöön lisää energiaa ja työntekoon lisää tuottavuutta. Sairauspoissaolot vähenevät ja henkilöstö voi paremmin. Paljon istumatyötä tekevä hyötyy istumisen tauottamisesta ja tuki- ja liikuntaelimistön vahvistamisesta. Fyysisesti raskaassa työssä moni luulee liikkuvansa riittävästi, mutta työpäivän aikainen liikkuminen ei välttämättä vahvista kehoa monipuolisesti. Stressi ja henkinen pahoinvointi ovat merkittäviä sairauspoissaolojen ja heikentyneen työssä selviytymisen riskitekijöitä. Liikunta tukee henkistä hyvinvointia ja on keskeinen osa myös muiden riskitekijöiden hallintaa. Liikunta tukee työkyvyn säilymistä ja vähentää sairauspoissaoloja etenkin, kun liikunnan toteutuksessa otetaan huomioon työn ominaispiirteet. Aplicolla liikkumisen mahdollisuudet ovat monipuoliset. Autamme mielellämme löytämään juuri teille sopivan tavan liikkua.

Kysy mahdollisuuksista ja tarjous teidän yrityksellenne: emma.linden@aplico.fi

 

HUIPPUKUNTOON KEHONPAINOLLA

Nyt on aika kehittyä ja voida paremmin! Riston HUIPPUKUNTOON valmennusryhmä tukee kiinteytymistä, voimantuottoa ja liikkuvuutta! Tämä valmennus toteutetaan pääosin kehonpainoliikkeillä, jolloin treenaaminen on turvallista ja nimenomaan ongelma-alueita kehittävää. Valmennus ei ole kuitenkaan kevyimmästä päästä, vaikkei painoja juuri käytetä. Treenien tehokkuus perustuu kahteen asiaan: pitkiin työsarjoihin sekä haastaviin liikkeisiin. Ohjelmien rakenne sekä vaihtelevuus määräytyy ryhmän kautta, mutta noin 4 viikon välein ohjelmat päivitetään ryhmän tason mukaan. Valmennuksen rakenne koostuu kolmesta omatoimitreenistä sekä yhdestä viikoittaisesta yhteistreenistä. 3 treeniä toteutetaan lihaskunto edellä ja 1 treeneistä on aerobinen kevyt harjoite. Yhteistreenit ovat aina kuntosalilla tai ryhmäliikuntasalissa. Huom: tässä valmennuksessa ei seistä käsillä tai tehdä muutenkaan mitään mahdottomia liikkeitä, mutta haastetta on kyllä luvassa. Tämä ryhmä on sinulle, jos haluat: Kiinteytyä, olla energisempi, parantaa liikkuvuuttasi, kehittää voimatasojasi ja olla Huippukunnossa! Tämä valmennus kestää 16 viikkoa, ja alkaa ma 26.2.2024 klo 9:30.

Kysy lisää: risto.viranen@aplico.fi

 

UUTUUS! RUSH- Starttikurssi pe 1.3. klo 16:00

Starttikurssi tarjoaa mahdollisuuden tutustua tähän upeaan treeniin helposti ja ohjatusti. Kurssi on suunnattu lajia aloittavalle. 3 viikon aikana opit laitteiden käytön, sekä pääset treenien makuun. Näissä ohjatuissa treeneissä lähdetään pikkuhiljaa liikkeelle, ja keskitytään tekniikkaan. Näiden lisäksi sinulla on kurssin aikana mahdollisuus osallistua kolmelle Aplicon RUSH-tunnille. Kurssin hinta 69,90 €. Lue lisää konsepteista: https://aplico.fi/konseptit/

 

RUSHOUR FINISHER- HAASTE ON KOUKUTTANUT

Uuden konseptin treenihaaste on tuonut loistavia yhteisiä treenejä kuluneen viikon aikana. Jokainen on tehnyt treenejä omalla tasollaan. Yhdessä pienryhmässä tekeminen on ollut hauskaa ja motivoivaa. Keväällä on tulossa toinen treenihaaste, niin ehdit mukaan siinä, jos tämä RUSHOUR-haaste meni sinulta ohi.

 

MUISTATHAN VARATA OMAT TUNNIT – TREENIKASSIT KAAPPIIN TAI VARASTOIHIN

Nyt kun on taas liikunnallinen alkuvuosi, niin on hyvä palata jälleen varaamaan ennakkoon omat ryhmäliikuntatunnit. Se rytmittää mukavasti omankin viikkokalenterin, kun viikkoa vähän suunnittelee ennakkoon. Asiakkaiden toiveesta laitamme vielä tämänkin muistutuksen, että tulethan ajoissa tunnille. Näin kaikki saavat rauhallisen tunnin ja ohjaajakin ehtii sinua tarvittaessa opastamaan. Muistathan, että varaus vapautuu jonossa oleville 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Toinen toiveista oli se, että kassit jäisivät pukukaappeihin. Jos kuitenkin tarvitset repun mukaan ryhmäliikuntatilaan, niin jos reput laitettaisiin vaikka varastoon, ettei ne vie liikuntatilaa salista. Tämä on myös turvallisuus kysymys. Kiitos yhteistyöstä jo etukäteen kaikille!

 

APLICON BLOGI

Moni teistä on jo löytänyt meidän oman Podcastimme Spotifysta tai Acastista. Meidän oma blogimme löytyy www-sivuilta, joista löydät ajankohtaista tietoa terveydestä ja klubista. Blogissa uusimpana tekstinä on Aplicon vuoden 2023 – tarina: https://aplico.fi/blogi/aplicon-vuosi-2023/

 

JUHLAVUODEN PÄIVÄMÄÄRIÄ KALENTERIIN

Jos vielä et tammikuun kirjeestä laittanut näitä päiviä ylös niin tässä vielä kerran:

  • 23.9. Aplicon 20 v. juhlaviikko alkaa
  • 28.9. Aplicon 20 v. juhla jäsenillemme – save the date!

 

 

Terveyttä ja iloa helmikuun treeneille! Nähdään klubilla!

 

 

Treeni terveisin, Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

 

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi

www.facebook.com/AplicoLohja

@aplicolohja – Instagram ja TikTok 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: