Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Ystäväviikko Aplicolla 12.2.-18.2.- Paljon kivaa liikunnan iloa!

Aplicolla on perinteisesti ollut ystäväviikolla erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja. Jälleen on aika nauttia liikunnasta ystävänpäivän kunniaksi ja motivoida samalla läheiset liikkeelle. Liikunta on kivaa ja vielä kivampaa kaverin kanssa jaettuna. Tuntikalenterista löydät pinkillä värillä tunteja, joissa jotakin ystäväviikon extraa. Keskiviikon yogassa on mahdollisuus tehdä liikkeitä parin kanssa ja sali on koristeltu kynttilöin. Zumbassa pukeudumme pinkkiin.

Kuntosalilla voit harjoitella ”kaverin kanssa” – treeniohjelmalla, jonka oma PT Jussi on suunnitellut. Ohjeet treeniin löydät kuntosalilta. Torstai illan keskiraskaalla sisäpyöräilytunnilla soitetaan rakkaudesta kertovia lauluja. Tule vaikka yhdessä puolison kanssa treffeille sisäpyöräilysaliin. Äitien kuntotreenissä voit ottaa mukaan vauvalle ja sinulle tärkeän ihmisen. Treenataan yhdessä ja saadaan tärkeitä kohtaamisia arkeen treenin ohella. Nämä ja kaikki muut extrat näet tuntikalenteristamme ja löydät ne pinkillä värillä.

 

BE MY VALENTINE – SINKUILLE KIVAA TEKEMISTÄ YSTÄVÄVIIKOLLA

Mikäli olet sinkku ja haluat kertoa sen kanssa treenaajille ystäväviikolla voit ottaa aulan korista pinkin rannekkeen itsellesi. Tätä on toivottu ja nyt ystäväviikolla haluamme tämän mahdollisuuden tarjota. Tavoitteena on tuoda kohtaamisia ja keskusteluja treenin oheen sitä etsiville.

 

KAVERI KAINALOON JA TREENEILLE

Yksi parhaista motivaation tuottajista säännölliseen liikkumiseen on treenikaveri. Varaa vain kaksi paikkaa itsellesi niin teille molemmille on paikka valitsemallesi tunnille. Kaveri pääsee mukaan kuntosalille ja ryhmäliikuntaan 2,00 € kertamaksulla. Kuntosalille voitte saapua aina vastaanoton aukioloaikoina ja kirjaamme kaverin osallistuneeksi vastaanotossa.

 

YSTÄVÄVIIKOLLA SINULLE JA KAVERILLE 50,00 € LIIKUNTARAHAA

Yhdessä on kaksin verroin kivampaa! Kun ystäväviikolla 12.2.-18.2.2024 tuot läheisesi jäseneksi, saatte molemmat 50,00 euroa liikuntarahaa! Lahjakortin voi käyttää oman tarpeen mukaan Aplicon liikuntapalveluihin (esim. jäsenmaksuun, konsepti-sarjakorttiin, valmennusryhmiin tai PT-palveluihin). Nyt on siis mahdollista laittaa hyvä olo kiertämään ja ansaita itselle liikuntarahaa, 3 kaveria = 150,00 euroa jne.

 

YSTÄVÄVIIKON TEEMA – TUNNIT

Ma klo 19:15 Zumba – pukeudutaan pinkkiin

Ke klo 10:15 Äitien kuntotreeni, ota läheinen mukaan treeniin & ystävänpäiväkahvit

Ke klo 10:30 Lavis in the Air – Lavatanssijumppa

Ke klo 18.15 Zumba – pukeudutaan pinkkiin

Ke klo 20:10 Yoga Flow kynttilänvalossa – Joogaa yksin tai parin kanssa

To klo 18:50 Keskiraskas sisäpyöräily – soittolistalla rakkauslaulut

To klo 19:00 Lavis in the Air – Lavatanssijumppa

Pe klo 17.00 Ystäväviikon Teema – sisäpyöräily

Nähdään ystäväviikolla Aplicossa!

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: