Huhtikuun jäsentiedote ja jäsenetuja 4/2022

Pääsiäinen on ovella. Tässä vielä aktiviteetteja pyhien ajaksi ja hutikuun tapahtumia klubilla, joista toivomme sinulle terveyttä, iloa ja hyvää oloa!

 

PÄÄSIÄISEN AIKATAULU KLUBILLA

Pitkäperjantaina avoinna avainkortilla klo 04:00-24:00

Lauantaina vastaanotto avoinna klo 9:00-14:00

Pääsiäispäivänä vastaanotto avoinna klo 16:00-20:00

2. Pääsiäispäivänä avoinna avainkortilla klo 04:00-24:00

Muistathan kurkata poikkeuksellisen ryhmäliikunta-aikataulun 14.–18.4.

tästä: https://aplico.clubmanagement.fi/web/1/webPage.html

 

KOKO PRHEELLE LIIKUNNALLISTA TEKEMISTÄ PÄÄSIÄISENÄ

Lauantaina 16.4 perheliikuntaa ulkona Pääsiäis-teemalla. Tämä on kaikille Aplicon jäsenille ja heidän perheilleen avoin tunti.  1–3 v klo 10.00 ja 4–6 v klo 10.55. Ilmoittaudu mukaan tuntikalenterissa. Ohjelmassa munien etsintää ja pihaleikkejä. Lämpimästi tervetuloa kaikki Aplicon perheet!

 

HALUATKO TAVATA FYSIOTERAPEUTIN KUNTOSALILLA?

Fysioksen fysioterapeutti on paikalla kuntosalilla tiistaisin ja torstaisin klo 10:00-11:00.

Tule tapaamaan mm. Iiro Leinosta ja saamaan vinkkejä, vaikka omiin tuki- ja liikuntaelin haasteisiin. Pidä pieni tauko etätöissä ja tule liikkumaan fysioterapeutin vinkkien kanssa. Tämä on jäsenetu sinulle.

 

HUHTIKUUN JÄSENTUNA CAFE CARNEVALEN SALAATIT

Näyttämällä jäsenkorttiasi Cafe Carnevalessa saat salaatin 10,00 € hintaan. Tämä jäsenetu toimii jäsenkortillasi huhtikuun loppuun asti. Hae lounaaksi, illalliseksi tai nauti paikan päällä.

 

APLICO ROADSHOW STARTTAA 23.4.

Nyt on tulossa hauska juttu ja pakettiauton täydeltä liikunnan iloa! Aplico Road Show ja Aplicon treenipaku starttaa liikenteeseen lauantaina 23.4 Lohjan Autokeskukselta. Auto kurvaa 10 pysähdyksen taktiikalla Aplicon perinteisille Kevätmarkkinoille Helatorstaina 26.5. Hyppää kyytiin ja nauti liikunnallisesta matkasta. Kevätmarkkinoilla meitä liikuttaa mm. Tanssii tähtien kanssa tähti Kia Lehmuskoski! Nyt pääset liikkumaan normaalin tarjonnan lisäksi kotisi lähellä monipuolisen ulkoliikunnan merkeissä. Liikkuminen kanssamme ei ole ikinä ollut näin helppoa! Tapahtuma on maksuton kaikille Lohjalaisille ja Road Show liikuttaa koko perhettä vauvasta isovanhempiin. Tulossa on siis hyviä treenejä, koko perheen jumppaa ja jokunen tietoisku hyvinvointiin liittyen matkan varrella.

 

📍Lohjan Autokeskus la 23.4 klo 14.30

📍Lempola ma 2.5 klo 16.30

📍Moisio to 5.5 klo 17.00

📍Lohjan Tori ti 10.5 klo 17.00

📍Roution Koulun kenttä to 12.5 klo 17.30

📍Metsolan Koulun kenttä ma 16.5 klo 17.30

📍Virkkala to 19.5 klo 18.00

📍Aurlahti RantaCafe la 21.5 klo 14.00

📍Ojamo ma 23.5 klo 17.00

📍Aplico to 26.5 KEVÄTMARKKINAT Aplicon pihalla Ratakadulla

Lue tarkemmin täältä ja katso ohjema: https://aplico.fi/aplico-road-show/

Klikkaa tästä itsesi mukaan Facebook -tapahtumaamme ja saat ajankohtaista infoa: https://urly.fi/2zDe

 

KEVÄÄN VIIMEISET VALMENNUSRYHMÄT STARTTAA HUHTIKUUSSA 

Remppa vai leikkaus

Toistuvaa tai pitkäaikaista selkäkipua? Aloitamme 27.4. ke ensimmäisen Valmennusryhmämme yhteistyössä Fysioksen kanssa. Valmennusryhmän nimi on Remppa vai leikkaus, ja tavoitteena on päästä selkäkivuista eroon. Kuntouttavan voimavalmennuksen avulla haastetaan kehoa oikealla tavalla, ja korjataan mahdolliset virheet harjoittelussa.

Ryhmän valmentajana toimii Fysioterapeutti ja Personal Trainer Iiro Leinonen Fysiokselta.

Ennen ryhmän starttia, jokainen tavataan henkilökohtaisesti ja kartoitetaan lähtötilanne.

Tämän jälkeen ryhmä tapaa vuoroviikoin kuntosalilla ja ryhmäliikuntasalissa keskiviikkoisin klo 16:15.

 

Kahdeksan viikon valmennuksen jäsenetuhinta on 2×129€, muut 2×219€.

Jos tästä ryhmästä olisi hyötyä sinun hyvinvointisi ja harjoittelusi edistämisessä, voit ilmoittautua tästä: https://aplico.fi/valmennusryhmat-2/ tai iiro.leinonen@fysios.fi

Tarvittaessa kysy lisää Oma personal traineriltasi.

 

X-Methodin oma valmennusryhmä

X-Method on tuttua teille kurssimuotoisena. Olemme jo usean vuoden ajan ohjanneet näitä kursseja ryhmäliikuntasalissa. Nyt tarjoamme mahdollisuuden osallistua ensimmäiseen X-Method- valmennusryhmään. Tämä valmennusryhmä kehittää kestävyyttä, voimaa ja kuntoa!

  • 3 treeniohjelmaa, joista 1 liikkuvuustreeni
  • 8 yhteistreeniä ryhmän kanssa
  • Valmentajan tuki kehittymisen takaamiseen

Yhteistreenit pidetään kuntosalilla. Ryhmän päätavoitteena on kehittyä, ja saavuttaa tuloksia. X-Method treeni takaa motivoituneille ja ohjelmaan sitoutuneille huikean kehityksen – tulostakuulla! Treenikortteihin merkitään suoritukset ja valmentaja on yhteydessä ryhmän jäseniin AplicOnline-apin kautta. Treenit ovat intensiivisiä ja tehokkaita. Kesä tulee, ja tämä ryhmä tulee olemaan valmis!

 

Jäsenetuhinta 2×98€, muut 2×129€

Valmennusryhmän startti:

ti 26.4.2022, ryhmän treeniaika on klo 18:10

ke 27.4.2022, ryhmän treeniaika on klo 16:30.

Ilmoittaudu mukaan: https://aplico.fi/valmennusryhmat-2/ tai jenny.saarni@aplico.fi jussi.huttunen@aplico.fi

 

Bootylicious -valmennusryhmä -UUTTA

Bootylicious- valmennusryhmä tarjoaa sinulle vaihtelua perus punttitreeniin ja ryhmäliikuntatunteihin. Treenit vedetään hauskalla tavalla, ja hyvässä hengessä kuten twerkatessa aina. Jenny tanssittaa ryhmää joka toinen viikko, ja joka toisella viikolla pääset haastamaan itseäsi kuntosalilla. Christian opastaa sinut kuntosalitreenin pariin, ja huolehtii että pakaroihin tulee myös voimaa. Ohjattujen treenien lisäksi, teet omatoimitreenejä kuntosalilla, sekä saat kotitehtäviä twerkkaukseen. Tämä 8 viikon valmennusryhmä tuo kesän ja hyvän mielen, unohtamatta ikimuistoisia pakaratreenejä.

 

Jäsenetuhinta 2×98€, muut 2×129€

Valmennusryhmän startti:

ti 26.4.2022, ryhmän treeniaika on klo 17:00

Jos haluat tulla testaamaan tuntia ja kysymään valmentajilta treeneistä lisää, voit osallistua ti 19.4. klo 17-17:30 demo- tunnille! 8 nopeinta mahtuu mukaan!

Ilmoittaudu mukaan: https://aplico.fi/valmennusryhmat-2/ tai jenny.saarni@aplico.fi christian.soderholm@aplico.fi

 

EXTRA AIKOJA LAPSIPARKKI OMPPULASSA

Omppulassa ohjaaja 5.5.22 asti myös aamupäivisin ti klo10–12.30 sekä to klo 9.45–12.15. Tunnit ovat varattavissa varausjärjestelmässä. Tervetuloa leikkimään!

 

APLICONLINE ON MUKANASI JOKA PÄIVÄ

Muistathan, että voit treenata kanssamme myös ajasta ja paikasta riippumatta, kun sinulle sopii. Valitse sinua kiinnostava aihe valikosta ja sukella verkkotreenien ihmeelliseen maailmaan. Olemme kuvanneet kirjastoon lisää tunteja toiveidenne mukaan. Tallenteissa on nyt myös uusin Yogavenyttely ja paljon muuta. Suorat lähetykset klubilta tuovat sinut suoraan klubin tunnelmaan ja treenaat tuttujen ohjaajien kanssa, vaikka omassa olohuoneessa. Pääisäisen pyhinä, lomalla ja työmatkoilla kuljemme nyt kätevästi mukana, vaikka kännykän välityksellä.

 

SEURAAVA 65+ EU-HANKE KÄYNNISTYYY TOUKOKUUSSA

Kaipaatko joku lähelläsi sosiaalista ympäristöä? Nyt on jälleen mahdollisuus 25–30 lohjalaiselle tehdä aktiivisemman arjen päätös ja tehdä se yhdessä motivoivan hankkeen parissa! Seuraava ryhmä ja samalla koko hankkeen toinen ryhmä Suomessa käynnistyy Lohjalla 2.5. Kohderyhmänä on 65+! Projektin tavoitteena on löytää malleja aktiivisemman ikääntymisen teemalla ja todentaa liikunnan vaikuttavuutta tässä ikäryhmässä sekä auttaa osallistujia omaksumaan terveyttä edistävät elintavat. Onko joku läheisistäsi yksi heistä?

Lue lisää ja ilmoittaudu: https://aplico.fi/eu-hanke-saa-jatkoa-active-ageing-communities/

 

TREENIKAVERI MUKAAN

Muistathan, että Aplicon jäsenenä sinulla on mahdollisuus tulla kaverin kanssa treenaamaan ja tuoda ystävän/perheenjäsenen tutustumaan Aplicoon kerran veloituksetta. Tämä on jäsenetusi. Vieraan voi ottaa mukaan Aplicon aukioloaikoina. Treenikaveri on hyvä motivaattori myös sinulle! Tämän linkin takaa voi myös valita apuja liikunnan aloittamiseen: https://aplico.fi/nain-aloitat/

Oman liikunnan kanssa te jäsenet voitte ottaa aina yhteyttä omaan personal traineriin, jos tarvitsette apuja. Ohjaaja on myös jäsenetusi meidän asiakkaanamme.

 

PÄÄSIÄISEN MUNAJAHTI

Ehditkö sinä mukaan meidän munajahtiimme? Jos et vielä tiedä mistä on kyse niin katso tästä meidän viime viikon YOUTUBE-video https://urly.fi/2zDg Lämmin kiitos kaikille osallistuneille ja munia etsineille. Retkelle voi yhä lähteä, kun kaikista munista ei ole ilmoitusta vielä tullut. Aina voi ottaa oman pääsiäisherkun mukaan, jotta retkeltä ei tarvitse lähteä tyhjin käsin.

 

Hyvää pääsiäistä ja liikunnan täyteistä huhtikuuta teille jokaiselle. Laitetaan Aplico Roadshow kalenteriin ja hullutellaan liikunnan iloa yhdessä myös siellä!

 

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

 

Jutta Österberg-Hurme, yhdessä koko henkilökunnan kanssa

info@aplico.fi

019 312 880

www.aplico.fi

 

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: