Aplico Road Show -treenipakulla liikunnan iloa läpi Lohjan!

Nyt on tulossa hauska juttu ja pakettiauton täydeltä liikunnan iloa! Aplico Road Show ja Aplicon treenipaku starttaa liikenteeseen lauantaina 23.4 Lohjan Autokeskukselta. Auto kurvaa 10 pysähdyksen taktiikalla Aplicon perinteisille Kevätmarkkinoille Helatorstaina 26.5. Hyppää kyytiin ja nauti liikunnallisesta matkasta.

Keväiset treenit tuodaan nyt sinun kotisi lähelle ja liikkuminen kanssamme onnistuu ympäri Lohjaa. Treenipakun kyydissä paikalle saapuu ohjaajat, musiikki ja tarvittavat välineet. Liikkuminen kanssamme ei ole ikinä ollut näin helppoa! Tapahtuma on maksuton kaikille Lohjalaisille ja Road Show liikuttaa koko perhettä vauvasta isovanhempiin. Tulossa on siis hyviä treenejä, koko perheen jumppaa ja jokunen tietoisku hyvinvointiin liittyen matkan varrella. Aplicon kevät markkinoilla meitä liikuttaa mm. Tanssi tähtien kanssa -tähti Kia Lehmuskoski!

Osallistu Facebookissa Aplico RoadShow -tapahtumaan niin saat sieltä lisää ajankohtaista infoa kaikista pysäkeistä, treeneistä ja ohjaajista. Tästä tulee hauska yhteinen matka jälleen. Tästä pääset suoraan Facebook -tapahtumaamme: https://urly.fi/2zDe

 

LÄHDE FANIKSI JA VOITA! Kierrä mukanamme 5 eri paikkaa ja olet mukana liikuntalahjakorttien ja tuotepalkintojen arvonnassa. Arvonta suoritetaan 26.5 Aplicon Kevätmarkkinoilla. Oman Aplico Road Show -leimapassin saat miltä tahansa pisteeltä. Hyppäät mukaan, milloin vaan ja alat kerätä leimoja.

 

BONGAA PAKU! -KILPAILU: Bongaa Aplico Road Show -paku ja tägää kuva pakusta #aplicoroadshow #bongaapaku. Jokainen bongaus ja tägäys on uusi arpa. Palkintona 3x treeni Aplicon Personal Trainerin kanssa sekä tuotepalkintoja Lohjan Autokeskukselta. Tämäkin arvonta suoritetaan Aplicon Kevätmarkkinoilla, eli helatorstaihin asti on aikaa.

Tästä Aplico Road Show pysäkit ja treenipäivät kalenteriin:

LA 23.4 Lohjan Autokeskus, Maksjoentie 9, 08700 Lohja. KLO 14.30-16.30.

 • 14.45 Zumba® – Lattari-rytmejä ja tanssin iloa
 • 15.45 Tabata – Lihaskuntotreeni, joka tehdään aikaa vastaan
 • Lopan P10- joukkue paikalla pitämässä Buffaa ja varmistamassa että energia riittää jumppaamiseen. Lapsille myös oma leikkipiste ja temppurata sekä ilmapalloja.

Sponsorina Lohjan Autokeskus Oy

 

MA 2.5 K-Supermarket Lempola, Lehmijärventie 2, 08500 Lohja. KLO 16.30-18.00.

 • 16.30 Lavatanssijumppa – Lavatanssimusiikkia ja tanssin riemua.
 • 17.30 Reisi-Vatsa-Pakara – SUMMER TWERK EDITION 2022

Sponsorina Apteekki Lohjanharju

 

TO 5.5 Moision kenttä, Talpelankatu 2, 08100 Lohja. KLO 17.00-18.30.

 • 17.00 Taikametsän perhejumppa SUSANNA
 • 17.45 Äitien Kuntotreeni -treenivälineenä lastenvaunut

Sponsorina Runaway Plan

 

TI 10.5 Lohjan Tori, Kalevankatu 3, 08100 Lohja. KLO 16.15-19.00.

 • 16.15 Renkaanpyöritys starttaa
 • 17.00 Kuntojumppa + Terveselkä – Helppoa ja hauskaa jumppaa, joka kohottaa kuntoa ja parantaa selän hyvinvointia.
 • 18.00 Les Mills Sh´bam – kiehtova yhdistelmä helppoja ja hauskoja tanssiaskeleita musiikkityylistä toiseen.

Lohjan torin pysäkillä jumppien lisäksi voi osallistua renkaan pyörityskilpailuun 16.15 alk. Nopeimmalla ajalla voittaa ryhmälle ohjatun omavalintaisen liikunnan, saunavuoron ja pientä evästä. Ilmoita sinä oma joukkueesi (2–8 hlöä) pyörittämään rengasta 40 m matka jussi.huttunen@aplico.fi

Torilla on myös arvonta meidän Personal Trainereiden järjestämänä, kannattaa siis tulla paikan päälle! Voit voittaa kasan ilmaisia treenjä, vain saapumalla paikalle.

Sponsorina Intersport Lohja

 

TO 12.5 Roution koulun kenttä, Havumetsäntie 4, 08350 Lohja. KLO 17.30-19.00.

 • 17.30 Les Mills BodyAttack® – Energinen juoksuintervalli -treeni
 • 18.30 Koko perheen kehonhuolto

Sponsorina Fysios Aplico Lohja

 

MA 16.5 Metsolan koulun kenttä, Gunnarlankatu 1, 08150 LOHJA KLO 17.30-18.30

 • 17.30 Reisi-Vatsa-Pakara -jumppa – Alavartalon ja keskivartalon lihaskuntoharjoitus.

Sponsorina So Hair

 

TO 19.5 Santamontun kenttä, Lähdehaantie 4, 08700 Lohja. KLO 18.00-19.00.

 • 18.00 HIIT – hikeä ja poltetta  -Monipuolinen ja tehokas treeni, joka parantaa lihaskuntoa ja kestävyyttä.

Sponsorina Eliot Siivouspalvelu

 

LA 21.5 Aurlahti RantaKafe, Rantapuisto 2, 08100 Lohja. KLO 14.00-15.30

 • 14.00 Kunnon 15 min luento
 • 14.30 RantaZumba® – Lattari-rytmejä ja tanssin iloa
 • 14.30 Lapsille temppurata

Sponsorina Aurlahti RantaKafe

 

MA 23.5 K-Citymarket, Ojamonharjuntie 61, 08200 Lohja KLO 17.00-19.00.

 • 17.15 Salsaton – Salsa + Reggaeton  tanssitunti
 • 18.00 Lihaskunto – oman kehon painolla lihaskuntotreeniä
 • Lapsille pomppulinna

Sponsorina K-Citymarket, Ojamo

 

TO 26.5 Aplicon kevätmarkkinat, Ratakatu 24, 08150 Lohja. KLO 9-14.

 • Road Show loppuhuipennus Aplicolla. Luvassa liikuntaa ja riemua koko perheelle!
 • Ohjaamassa mm. Tanssi tähtien kanssa tähtiopettaja Kia Lehmuskoski ja LUU:n Kevätviuhahdus, Koko perhettä viihdyttävä taikuri ja paljon muuta.

Sponsorina Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico

 

Tässä tapahtuman esitteet:

Tulosta tästä ohjelma ja haasta vaikka koko työporukka liikkumaan!

Aplico Road Show:n aikana on kasa hyviä tarjouksia!

 

KAIPAATKO VALMENTAJAN APUA OMAN TAVOITTEESI SAAVUTTAMISEEN?

Personal training on yksilövalmennusta, jolloin kaiken tekemisen lähtökohtana on juuri sinun yksilölliset tavoitteesi. Tavoitteen saavuttamista seurataan valmennussuhteen aikana säännöllisesti, jotta suunta kohti tavoitteen toteutumista säilyy. Yksilöllisesti suunnitellussa ja toteutetussa valmennuksessa pystytään huomioimaan erilaiset rajoitteet ja siten varmistamaan harjoittelun turvallisuus tehokkuudesta tinkimättä. Yksilövalmennus sopii kaikille, jotka haluavat investoida omaan hyvinvointiin ja terveyteen. Valmennus voidaan maksaa erissä ja kk-erä sovitetaan valmennuksen tavoitteen ja keston mukaan. Kuten valmennuskin, niin myös maksusuunnitelma tehdään yksilöllisesti ja sovitaan yhdessä valmentajan kanssa.

PERSONAL TRAINING 12 x & 24 x PAKETIT -15 % KOKO APLICO ROADSHOW:N AJAN

 

Tapahtumakuukauden ajan 23.4.–26.5. on voimassa tämä huikea tarjous personal training -paketteihin. Lisätietoja paketeista saat tästä klikkaamalla tästä PT 12 kertaa ja tästä PT 24 kertaa tai info@aplico.fi tai suoraan viestiä voi laittaa meidän valmentajiltamme: etunimi.sukunimi@aplico.fi

 • Petra Lindberg
 • Sari hankimo
 • Jenny Saarni
 • Risto Viranen
 • Christian Söderholm
 • Miikka Vuorinen
 • Jussi Huttunen

 

VIIKON TREENIT KYMPILLÄ!

Haluatko tulla tutustumaan Aplicoon? Aplico RoadShow:n ajan sinulla on mahdollisuus ostaa viikon treenikortti meille 10,00 eurolla. Viikkokortilla pääset viikon ajan rajattomasti kuntosalille ja ryhmäliikuntaan aukioloaikoinamme. Tule tutustumaan lähes 100 tunnin viikkotarjontaan ja 700 m2 kuntosaliimme viikoksi.

 

Tarjouskortin voit ostaa tapahtumakuukauden ajan eli 23.4.-26.5. välisen ajan verkkokaupastamme, vastaanotostamme sekä jokaiselta Aplico RoadShow -pysäkiltä. Aplicon vastaanotossa voit hyödyntää kaikki liikuntasetelit ja liikuntaedut. Pysäkeillä pankkikortti tai käteismaksu. Kympin viikkokortteja on 1 tarjouskortti/asiakas. Aplicon vastaanotto palvelee ma-to 9-21, pe 9-20, la 9-12 ja su 16-20. Verkkokauppamme palvelee osoitteessa kellon ympäri. Hyppää tästä viikkokortin tarjoukseen!

 

ALOITETAAN YHDESSÄ SÄÄNNÖLLINEN LIIKUNTA!

Haluatko liittyä Aplicon jäseneksi? Meillä on sinulle yksi huikea tarjous ja yhden päivän ajan RoadShow:n päätepysäkillä. Liity Aplicon kevätmarkkinoilla 26.5. ja säästät alkuun jopa 170,00 €. Aloittamalla helatorstaina 26.5. saat 8 viikkoa alkuun velotuksetta ja liityt ilman 40,00 € aloitusmaksua. Lisäksi markkinahumussa tarjotaan vielä 20 ensimmäiselle yllätys lahja kaupan päälle. Yllätyslahja on tuotelahja. Tiesithän, että perheestäsi jo toinen jäsen liikkuu alennetulla perhehinnalla. Tällä haluamme kannustaa perheet yhdessä liikkumaan. Kysy lisää tai varaa aika tutustumiseen myynti@aplico.fi

 

Tämä yhden päivän jäsentarjous on voimassa vain 26.5. päivän ajan ja ostettavissa Aplicon pihalta kevätmarkkinoilta ja vastaanotosta. Tuote löytyy ko. päivänä myös Aplicon verkkokaupasta osoitteessa www.aplico.fi/kauppa .

 

Liikunnallisia elämyksiä arkeen Aplicosta!

 

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: