Toukokuun jäsentiedote ja jäsenetuja 5/2022

Tervetuloa tapahtumarikas toukokuu! Juhlitaan kevään juhlia sekä kotona että Aplicolla, ja liikutaan ympäri Lohjaa Aplico Road Shown parissa. Aplicon Ratakadun tilat täyttävät 15.5.2022 jo 13 vuotta.

 

MASKISUOSITUS PÄÄTTYY MYÖS APLICOSSA 2.5. ALKAEN

Terveyden- ja hyvinvoinninlaitos THL poisti kasvomaskisuosituksen 14.4.2022. Aplico seuraa nyt tätä valtakunnallista ohjeistusta, ja maskinkäyttö vapautuu 2.5.2022 alkaen. THL:n mallin mukaan toki toimimme jatkossakin Aplicossa, ja jätämme kasvomaskin käytön kaikkien omaksi valinnaksi.

Milloin maskia vielä tulisi käyttää? Näin THL ohjeistaa:

Kasvomaski estää pisaroiden leviämistä ympäristöön. Kun käytät kasvomaskia, suojaat muita tartunnalta. Suosittelemme, että käytät maskia edelleen julkisissa sisätiloissa ja liikennevälineissä, jos

 • hakeudut koronaepäilyn vuoksi hoitoon tai testiin
 • sinulla on hengitystieinfektion oireita, mutta sinun on välttämätöntä liikkua kodin ulkopuolella
 • tiedät altistuneesi koronavirukselle, esimerkiksi perheessäsi on todettu tartunta, mutta et voi välttää kodin ulkopuolisia lähikontakteja.

Maski suojaa maskityypistä riippuen jonkin verran myös kantajaansa. Vaikka rokotukset suojaavat erinomaisesti vakavalta taudilta, voit yhä saada tartunnan.

Treenaamaan tullaan edelleen vain terveenä, ja käsienpesu pidetään mukana tärkeänä yhteisenä toimintamallina. Pesethän kätesi siis aina klubille saavuttuasi ennen treenin aloittamista, sekä sen päättyessä. Välineiden desinfiointi pysyy vielä matkassa, sekä muistathan ryhmäliikuntatiloissa käyttää merkattuja paikkoja. Tiloissa on tilaa riittävästi kaikille liikkujille.

 

ÄIDILLE LAHJAT APLICOSTA

Tarjoamme äidille ja mummille terveyttä, iloa ja hyvää oloa lahjapakettiin. Voit ostaa lahjakortin valitsemallesi summalle esimerkiksi 30,00 €, 50,00 € tai 100,00 €. Lahjan saaja voi itse päättää mitä sillä haluaa ostaa. Lahjakortilla voi maksaa myös esimerkiksi olemassa olevan jäsenyyden, tai PT-paketin maksuja. Tarjouksessa on äitienpäivään asti myös kuukausikortti hintaan 69,00 €. Lahjat saat Aplicon vastaanotosta tai verkkokaupasta: https://aplico.fi/kauppa/

 

APLICO ROAD SHOW

Aplico Road Show ja treenipaku starttasi liikenteeseen la 23.4. Auto kurvaa kaikkiaan 10 pysähdyksen taktiikalla Aplicon perinteisille Kevätmarkkinoille helatorstaina 26.5. Vielä ehdit alla olevan ohjelmaan mukaan seitsemälle pysäkille. 10.5. ollaan Lohjan torilla, ja siellä pääset pyörittämään, vaikka rengasta klo 16.15 alkaen. Hyppää kyytiin ja nauti liikunnallisesta matkasta!

MA 2.5 K-Supermarket Lempola, Lehmijärventie 2, 08500 Lohja. KLO 16.30–18.00.

 • 16.30 Lavatanssijumppa – Lavatanssimusiikkia ja tanssin riemua
 • 17.30 Reisi-Vatsa-Pakara – SUMMER TWERK EDITION 2022

Sponsorina Apteekki Lohjanharju

TO 5.5 Moision kenttä, Talpelankatu 2, 08100 Lohja. KLO 17.00–18.30.

 • 17.00 Taikametsän perhejumppa Susannan kanssa
 • 17.45 Äitien Kuntotreeni -treenivälineenä lastenvaunut

Sponsorina Runaway Plan

Lue lisää tapahtumasta ja tsekkaa kaikki pysäkit, joilla nähdään: https://aplico.fi/aplico-road-show/

 

TARJOUKSET TAPAHTUMAKUUKAUDEN AIKANA

 • Viikkokortti 10,00 € koko tapahtuman ajan
 • PT-paketit 12x ja 24x ovat -15 % alennuksessa

Myös nämä toimivat vinkkinä äitienpäiväksi.

 

UNELMIEN LIIKUNTAPÄIVÄ -HAASTE ON OSA APLICO ROAD SHOW:TA

Haastamme teidät osallistumaan renkaan pyörityskilpailuun Lohja torilla 10.5.2022.

Kilpailu suoritetaan nopeuskisana. Nopeiten 40 metrin matkan traktorinrengasta (paino n. 50 kg) pyörittänyt joukkue voittaa kisan. Pääpalkintona on Aplicon tarjoama hyvinvointipäivä joukkueellesi. Päivä sisältää liikuntatunnin, saunan, virvokkeita ja välipalan. Joukkueen koko voi olla 2–8 henkilöä.

Ilmoita alla olevan linkin kautta joukkueesi varaamalla suoritusajankohta ja antamalla joukkueesi yhteyshenkilön tiedot.

ttps://docs.google.com/spreadsheets/d/1JIfPGoPKJgr7arAs3kDsS5YQyPZn1K7463g9Hatnpdc/edit?usp=sharing

 

TOUKOKUUN JÄSENETU

Aplicon jäsenkortilla sinulla on jatkuva -5 % alennus Lohjan Intersportista. Nyt sinulla on toukokuun ajan vielä extra etuna -20 % kaikki college paidat, takit ja housut. Tämän edun saat näyttämällä Aplicon jäsenkorttia kassalla.

 

APLICONLINE

On hienoa, että nykyään voit ottaa meidät kesän matkoille mukaan AplicOnlinen välityksellä. Suorat lähetykset klubilta tulevat joka päivä ja tallenteet treenaavat kanssasi juuri silloin, kun sinulle sopii. Mitä sinä kaipaat AplicOnline-tallenteeksi? Kerro meille mitä treeni sinulle kuvataan? Muutama kuvauspäivä on vielä edessä ennen kesää.

 

VUOKRAPÖRSSI

Tiesithän että voit halutessasi vuokrata jäsenyytesi jonkun toisen aktiivisen liikkujan käyttöön. Tämä onnistuu nettisivuiltamme löytyvän Vuokrapörssin kautta. Kortin vuokra-aika on minimissään kaksi viikkoa. Jos tiedät jonkun kesää Lohjalla viettävän, niin kannattaa suositella hänelle tutustumista Vuokrapörssin tarjontaan. Tämä palvelu on toki käytössä ympäri vuoden, ei ainoastaan kesäisin.

 

KIITOS UIMAREILLE KEVÄTKAUDESTA

Uintivuorot ja jumpat Neidonkeitaalla ja Haikarissa ovat päättynee tältä keväältä. Nämä palvelut palaavat sitten taas syksyn lukkarissa ohjelmistoon ja avanto tapahtumakalenteriimme.

 

MAMACORELLA KESKIVARTALO KUNTOON

Vauvan kanssa tai raskaana oleville. Tunnilla opit oikean ryhdin, parannat tasapainoa sekä kehon yleistä hallintaa. Tällä tunnilla vahvistetaan keskivartalon lihaksia monipuolisesti lantionpohjaa unohtamatta. Tunti sopii loistavasti myös erkaumasta kärsiville, ja palauttavaksi harjoitukseksi synnytyksen jälkeen. Harjoitteet sopivat myös raskaana oleville ja vahvistavat kehoa lempeästi. Kurssit kuuluvat Aplicon jäsenyyteen. Kurssille voi osallistua myös kurssimaksulla: 6x kurssi 59,90 €. Kurssi on ajalla: 5.5.-16.6.2022 TO klo 10:00 (helatorstaina ei tuntia)

 

NUORTEN KESÄKURSSIT: Ajalla 7.6-23.6.2022

11–12 v. TI, KE ja TO klo 12:00 – 12:45

Nuorten kesäkurssilla liikutaan vaihtuvin teemoin ja tutustutaan kuntosaliin. Ohjaajan opastuksella kokeillaan erilaisia lihaskuntoharjoituksia sekä kehonhuolto-lajeja.

Kuntosalilla tutustutaan laitteisiin, liikkeisiin ja pelataan Iwall- treenipeliä. Tällä kurssilla opetellaan harjoittelua turvallisesti ja rennossa ilmapiirissä.

 

13–15 v. TI, KE ja TO klo 13:00 – 13:45

Nuorten kurssilla opitaan kuntosaliharjoittelun salat turvallisesti ja rennossa ilmapiirissä. Ohjaajan opastuksella harjoitellaan käyttämään laitteita ja sopivia painoja. Kurssilta saat myös oman kuntosaliohjelman. Kuntosalin lisäksi tutustutaan kehonhuoltoon ja ryhmäliikuntaan ryhmän toiveiden mukaan. Tiistai ja torstai ovat kuntosalipäiviä ja keskiviikkona liikutaan ryhmäliikunnan parissa. Nuorten kurssin jälkeen saat liittyä Aplicon jäseneksi jo 13-vuotiaasta alkaen ja käyttää palveluja omatoimisesti.

Aplicon jäsenetuhinta Nuorten kesäkurssille on 79,90 € ja muille hinta on 119,90 €.

 

OPTISHAKE-JUOMAPALVELU LÖYTYY NYT APLICON AULASTA

Optishake pähkinänkuoressa:

 • Kuukausihintainen juomapalvelu, jolla jäsenet voivat nauttia haluamansa määrän erilaisia urheilu- ja palautusjuomia. Valikoimassa on tällä hetkellä Puhdistamon Athletics-sarjan tuotteita.
 • Kuukausihinta 24,90 € laskutetaan sinulta sähköpostiin tulevalla laskulla.
 • Palvelua käyttääksesi saat vastaanotostamme shakerin, jonka RFID-tunnisteella saat ostettua juomia automaatista. Palvelun käyttö onnistuu myös vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella.
 • Reilun laskutuksen periaate: asiakkaat voivat päättää tilauksensa aina kuluvan kalenterikuukauden loppuun.
 • Tyytyväisyystakuu 7pv: mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen palveluun, voit peruuttaa sen helposti 7 päivän sisällä käytön aloittamisesta.

 

KAIPAAKO JOKU PERHEESTÄSI LIIKUNNAN ALOITTAMISTA?

Muistathan, että samasta taloudesta jo toinen jäsenyys on edullisempi. Kun taloudessanne on yksi 66,90 euroa maksava, niin seuraavat maksavat jäsenyydestään vain 49,90 euroa. Voit ottaa perheenjäsenen mukaan liikkumaan kanssasi kerran veloituksetta jäsenyyteesi kuuluvana. Ilmoita vain kaksi kertaa itsesi esimerkiksi kuntosalille tai ryhmäliikuntaan. Treenikaveri on aina hyvä motivaattori myös sinun omaan liikuntaasi!

Hyvä startti on 3 viikon starttikurssi 29,90 €, josta pääsee ohjatusti liikkeelle. Lue lisää starttikurssista tästä: https://aplico.fi/yhteystiedot/ilmoittaudu-starttikurssille/

 

JÄSENTUTKIMUS STARTTAAMASSA

Toukokuussa tulet saamaan sähköpostiisi linkin, jolla pääset vastaamaan laadunseurantatutkimukseen. Tutkimus auttaa meitä kehittämään palveluitamme. Jokaisesta tutkimuksesta valitsemme aina 1–3 eniten toivottua asiaa toteutukseen. Eli kannattaa aina vastata. Me olemme täällä teitä varten ja kiitos jo etukäteen, jos vastaat tutkimukseen!

 

Tapahtumakalenterissa on nyt CMS Core perjantaisin 6.–27.5. klo 9:30-10:00 liikunta-alan opiskelijan Essin ohjaamana!

 

TULOSSA: OHJATTUA ULKOLIIKUNTAA JA KESÄN RANTAJUMPAT

Kesän ulkotreenit ovat ovella. Aurlahdessa käynnistyvät 1.6. alkaen seuraavat tunnit:

 • Ti klo 18:30 Rantajumppa kesäkuun ajan
 • Ke klo 18:30 Zumba® koko kesän
 • To klo 09:30 Kesäjooga koko kesän

Viime kesänä suosion saanut hupi viinijooga saa jatkoa Lauttaravintola Kaljaasissa. Uutuutena myös Twerkkiä Kaljaasissa Jennyn kanssa. Nämä kaikki tunnit kuuluvat Aplicon jäsenyyteen, ja pääset jäsenenä Aplicon tunneille omalla leimatulla Travelpass -kortillasi. Sillä todennat ohjaajalle jäsenyytesi voimassaolon. Muut ovat tervetulleita 5 euron kertamaksulla kesän ulkojumppiin. Tulossa on myös mm. Aplico Outdoor-treenejä klubinpihalla iloksenne ja paljon muuta. Ulkotunnit ja rantatunnit ovat aina ulkona. Tunneissa on säävaraus.

 

Mennään yhdessä kohti liikunnallista kesää! Aplicolaiset ovat kunnossa kaikki kesät!

 

Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi

www.facebook.com/AplicoLohja

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: