Aloita jäsenyys Aplicon Kevätmarkkinoilla ja säästät jopa 170,00 €

Nyt on hyvä aika aloittaa jäsenyys ja säännöllinen liikunta. Kesä on loistavaa aikaa, kun on aikaa uudelle harrastukselle. Aplicon ulkotreeneissä yhdistyy kesäinen liikunta ja AplicOnline -palvelu kulkee mukanasi kesämökille ja matkoille, jos joka viikko et pääse klubille. Me pidämme sinun liikunnastasi huolta kaikissa olosuhteissa ja joka päivä. Markkinoiden YHDEN PÄIVÄN tarjous kannattaa nyt hyödyntää oman hyvinvoinnin tueksi. Lue lisää alta.

MARKKINOIDEN TARJOUKSET

ALOITETAAN YHDESSÄ SÄÄNNÖLLINEN LIIKUNTA!

Haluatko liittyä Aplicon jäseneksi? Meillä on sinulle yksi huikea tarjous ja yhden päivän ajan RoadShow:n päätepysäkillä. Liity Aplicon kevätmarkkinoilla 26.5. ja säästät alkuun jopa 170,00 €. Aloittamalla helatorstaina 26.5. saat 8 viikkoa alkuun velotuksetta ja liityt ilman 40,00 € aloitusmaksua. Lisäksi markkinahumussa tarjotaan vielä 20 ensimmäiselle yllätys lahja kaupan päälle. Yllätyslahja on tuotelahja. Tiesithän, että perheestäsi jo toinen jäsen liikkuu alennetulla perhehinnalla. Tällä haluamme kannustaa perheet yhdessä liikkumaan. Kysy lisää tai varaa aika tutustumiseen myynti@aplico.fi

Tämä yhden päivän jäsentarjous on voimassa vain 26.5. päivän ajan ja ostettavissa Aplicon pihalta kevätmarkkinoilta ja vastaanotosta. Tuote löytyy ko. päivänä myös Aplicon verkkokaupasta osoitteessa www.aplico.fi/kauppa .

 

KAIPAATKO VALMENTAJAN APUA OMAN TAVOITTEESI SAAVUTTAMISEEN?

Personal training on yksilövalmennusta, jolloin kaiken tekemisen lähtökohtana on juuri sinun yksilölliset tavoitteesi. Tavoitteen saavuttamista seurataan valmennussuhteen aikana säännöllisesti, jotta suunta kohti tavoitteen toteutumista säilyy. Yksilöllisesti suunnitellussa ja toteutetussa valmennuksessa pystytään huomioimaan erilaiset rajoitteet ja siten varmistamaan harjoittelun turvallisuus tehokkuudesta tinkimättä. Yksilövalmennus sopii kaikille, jotka haluavat investoida omaan hyvinvointiin ja terveyteen. Valmennus voidaan maksaa erissä ja kk-erä sovitetaan valmennuksen tavoitteen ja keston mukaan. Kuten valmennuskin, niin myös maksusuunnitelma tehdään yksilöllisesti ja sovitaan yhdessä valmentajan kanssa.

PERSONAL TRAINING 12 x & 24 x PAKETIT -15 % KOKO APLICO ROADSHOW:N AJAN

 

Tapahtumakuukauden ajan 23.4.–26.5. on voimassa tämä huikea tarjous personal training -paketteihin. Lisätietoja paketeista saat tästä klikkaamalla tästä PT 12 kertaa ja tästä PT 24 kertaa tai info@aplico.fi tai suoraan viestiä voi laittaa meidän valmentajiltamme: etunimi.sukunimi@aplico.fi

  • Petra Lindberg
  • Sari hankimo
  • Jenny Saarni
  • Risto Viranen
  • Christian Söderholm
  • Miikka Vuorinen
  • Jussi Huttunen

 

VIIKON TREENIT KYMPILLÄ!

Haluatko tulla tutustumaan Aplicoon? Aplico RoadShow:n ajan sinulla on mahdollisuus ostaa viikon treenikortti meille 10,00 eurolla. Viikkokortilla pääset viikon ajan rajattomasti kuntosalille ja ryhmäliikuntaan aukioloaikoinamme. Tule tutustumaan lähes 100 tunnin viikkotarjontaan ja 700 m2 kuntosaliimme viikoksi.

 

Tarjouskortin voit ostaa tapahtumakuukauden ajan eli 23.4.-26.5. välisen ajan verkkokaupastamme, vastaanotostamme sekä jokaiselta Aplico RoadShow -pysäkiltä. Aplicon vastaanotossa voit hyödyntää kaikki liikuntasetelit ja liikuntaedut. Pysäkeillä pankkikortti tai käteismaksu. Kympin viikkokortteja on 1 tarjouskortti/asiakas. Aplicon vastaanotto palvelee ma-to 9-21, pe 9-20, la 9-12 ja su 16-20. Verkkokauppamme palvelee osoitteessa kellon ympäri. Hyppää tästä viikkokortin tarjoukseen!

 

Nähdään Aplicon Kevätmarkkinoilla!
Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: