Onko sinun resilienssi kehittynyt?

Muistaako kukaan enää, miten uutta vuotta 2020 hehkutettiin joka paikassa ja miten uusi vuosikymmen alkaa ja tuo mukanaan upeita uusia asioita. Tehtiin monenlaisia ennustuksia parhaasta vuodesta ikinä ja kuinkas sitten kävikään. Vuosi sitten huhtikuussa kirjoitin alla olevan tekstin, joka edelleen pitää paikkaansa ja on tänään aiheena entistäkin tärkeämpi.

”Elämä on muuttanut muotoaan viime viikkoina ja jokaisen stressin sietokykyä koetellaan jollain tavalla. Pakoon ei pääse, eikä kieltää voi, on vain kohdattava. Minulla on kaikunut viime viikkoina päässä sana ”resilienssi”, joka minulle merkitsee kykyä joustaa ilman, että katkeaa. Kun elämässä sattuu ja tapahtuu, niin mitataan jokaisen kykyä joustaa, sopeutua ja antautua sekä samalla säilyttää kyky toimia ja ottaa vastuu omasta hyvinvoinnista aktiivisena toimijana.

Liikunta on täydellinen tapa vaikuttaa omaan hyvinvointiin, ankkuroitua nykyhetkeen ja tuottaa hyvänolon hormoneja. Kaikki tiedämme, miten hyvä olo on viimeistään treenin jälkeen. Liikunta antaa meille mahdollisuuden vaikuttaa, poikkeusolojenkin aikana, jopa täydellisessä eristyksessä, tulee tunne siitä, että voi itse vaikuttaa omaan hyvinvointiin.” (4/2020)

Viimeisen reilun vuoden aikana on todellakin tarvittu resilienssiä, kykyä joustaa ja kestää katkeamatta ja samalla on pitänyt kehittyä rajoituksista huolimatta. Aplicolla olemme jatkuvasti yrittäneet keksiä uutta ja uusia tapoja ihmisten liikuttamiseen etänä ja rajoitusten puitteissa. Säännöllinen liikkuminen, terveydestä ja itsestä huolehtiminen on se, mikä on antanut meille aplicolaisille voimaa ja vahvistanut resilienssiä näinä aikoina ja sitä haluamme tarjota myös jäsenillemme. Nyt, huomenna, maanantaina, kesällä, tammikuussa siis ympäri vuoden, koska tahansa, missä tahansa – ajasta ja paikasta riippumatta.

Erikoinen vuosi on onneksi tuonut myös paljon hyvää ja upeat etäpalvelut, livestriimatut ryhmäliikuntatunnit, PT valmennukset etänä ja etävalmennusryhmät ovat tulevaisuudessakin jäsentemme käytössä. Nyt kun rokotustenkin myötä tunnelin päässä näkyy jo valoa, niin en malttaisi enää odottaa, että pääsemme taas nauttimaan liikkumisesta myös paikan päällä täysillä ja jokaisella olisi oikeasti vapaus valita oma tapa ja paikka liikkua.

 

 

Kirjoittaja;

Sari Hankimo

Personal Trainer ja Kasvukoordinaattori

sari.hankimo@aplico.fi

www.aplico.fi

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico

 

 

Lue lisää meistä ja tule tutustumaan tästä!

Aloita liikunta kanssamme kolmen viikon starttikurssilta 29,90 €! Lue lisää tästä!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: