Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Astutaan yhdessä kynnyksen yli!

Lihaskunto, kestävyys ja liikehallinta ovat kehomme terveyden kulmakiviä. Näitä me kehitämme kanssasi työksemme joka päivä. Lähde siis ohjatusti liikkumaan ja anna meidän auttaa matkalla. Liity jäseneksi nyt, sillä kesä on loistavaa aikaa liikkumiseen. Palveluillamme liikut ajasta ja paikasta riippumatta. Peusjäsenyytemme päivä hinta on 2,38 € ja saman talouden toisen jäsenen tai päiväjäsenen päiväkohtainen hinta on vain 1,78 €. Mieti mihin muuhun menee vastaava raha päivittäin? Voisiko tuo olla se summa, jonka sinä satsaat omaan hyvinvointiisi?

Jäsenenä pääset liikkumaan kuntokeskuksessamme Ratakadulla aina rajoitusten mukaisesti tai monilla etäpalveluillamme kotona. Livestriimipalveluissamme on huikea lisäys, kun liikut normaaleilla livetunneillamme suoraan omassa olohuoneessa. Liikkumaan pääsee siis monella tavalla, joten valitse vain sinun tapasi liikkua. Avuksesi saat oman personal trainerin jonka kanssa jäsenetuna saat 2 veloituksetonta PT tapaamista joka vuosi. Hän auttaa sinut alkuun tai lisää motivaatiota matkalla. Näin jokaisen meillä liikkuvan liikunta on aina ammattilaisen kanssa suunniteltua ja haluamme olla tukenasi.

 

Me uskomme palveluun, henkilökunna ja asiakkaiden kohtaamisiin, laadukkaisiin puitteisiin ja jatkuvaan kehitykseen. Meidän jäsenenä saat käyttöösi yhdellä kortilla kaikki palvelut. Olemme uusineet juuri myös sauna ja pesutilat, jotta myös kaikki liikunnan ympärillä olisi sinulle hetken irtiotto arjesta. Siinä me teemme parhaamme, joka päivä! Jäsenenämme sinulla on käytössäsi seuraavaa:

Avainkortti

 • Henkilökohtaisella avainkortilla kuntoilet aina ma-su klo 04-24.
 • Päiväjäsenyydellä kuntoilet aina ma-su klo 04-15.

Kuntosali

 • 700m2 täydenpalvelun kuntosali, joka sisältää kuntosali puolen ja toimintsalin.
 • Aplico Outdoor – toiminnallisen harjoittelun alue ulkona.

Ryhmäliikunta

 • Valittavanasi tällä hetkellä keskimäärin 70 erilaista liikunta-aktiviteettia viikoittain. Normaalioloissa tunteja on lähes 100 joka viikko.

Omapt -palvelu

 • Oma personal trainerisi on sinun yhteyshenkilö ja motivaattori klubilla.
 • Palvelu sisältää mm. henkilökohtaisen kuntosaliohjelman niin halutessasi ja tekniikkaopastuksen tarvittaessa, sekä tavoitteen mukaisen liikuntasuunnitelman.

Livestriimit ja Hybridit

 • Aplico livestriimaa ryhmäliikuntatunteja ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden osallistua monipuoliseen ohjattuun liikuntaan missä vain! Ohjaajina toimii Aplicon tutut liikunnanohjaajat ja myös lähetys toteutetaan itse. Tallenne kirjasto on aina käytössäsi. Loistava juttu vaikka kesämökillä ja matkoilla.
 • Kaikki sali 1 ohjattavat tunnit tulevat suorana lähetyksenä sinulle. Näin pääset klubin tunnelmaan ajasta ja paikasta riippumatta.

Tapahtumakalenteri

 • Aktiivinen tapahtumakalenteri tuo erilaisia liikuntahetkiä ja muita tapahtumia lisäämään sinun motivaatiotasi.

Virtuaalitunnit ja iWall

 • Virtuaalijumpat ovat hyvä lisä kalenteriin livetuntien lisäksi esimerkiksi pyhäpäivinä.
 • iWall peleillä lämmittelet ja venyttelet kuntosalilla.

CMS-Travelpass -kortti

 • Kortilla saat satoja CMS kuntokeskuksia käyttöösi matkaillessasi Suomessa ja ulkomailla.

Vesiliikunnat ja aamu-uinti

 • Travelpass-kortillasi liikut Lohjalla myös Neidonkeitaalla järjestettävissä vesiliikunnoissa ja aamu-uinneissa. (Huom: Tämä palaa ohjelmistoon jälleen rajoitusten poistuessa.)

Nettivaraustunnukset

 • Voit varata ryhmäliikuntatunnit ja lapsiparkin ennakkoon netistä.

Lapsiparkki

 • Ohjattua toimintaa perheen pienimmille 0,5 vuotiaista alkaen.
 • Hoitoajat voit varata ennakkoon nettivaraustunnuksilla tai soittamalla.

Aplicon jäsenten kanta-asiakkuus

 • Kanta-asiakasjärjestelmä palkitsee pitkistä asiakkuuksista.

5 % alennus personal training – paketeista

 • tavoitteesi ja PT auttaa sen toteutumisessa.

Jäsenetuhinnat Aplicon lisäpalveluihin

 • inBody 770, valmennusryhmät, lastenliikunta, nuortenliikunta ja solarium

Jäsenetuhinnat Aplicon talon yhteistyöyrityksiin

 • fysioterapia, hieronta, kampaamo, kauneushoitola ja Pilates – studio

Tarjoamme jäsenillemme laadukkaita liikuntapalveluita, monipuoliset ja viihtyisät puitteet hyvinvoinnin ylläpitoon rakennuttamissamme 2800 m2 tiloissa. Olipa tavoitteesi terveytesi ja hyvinvointisi ylläpito, yleisesti liikunnan harrastaminen, tai muu tavoitteellinen harjoittelu tiedämme kokemuksesta, että onnistumisesi kannalta tärkeintä on säännöllisyys ja juuri sinulle sopiva monipuolinen liikkuminen. Me Aplicolla sitoudumme sinun hyvinvointiisi ja panostamme palveluun iloisella ja osaavalla henkilökunnalla. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme pysyvää hyvinvointia ja siksi olemme valinneet kattavat jäsenpalvelut ja jäsenyyden yrityksemme päätuotteeksi. Tehdään yhdessä elämyksiä arkeen!

Tästä klikkaamalla pääset katsomaan lisää kuvia tiloistamme!

Haluatko tulla tutustumaan meihin? Klikkaa tästä lisää!

Tervetuloa hakemaan kanssamme liikunnallisia elämyksiä arkeen Ratakadulta, ulkoliikunnasta ja etäliikunnalla!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: