Helatorstai Aplicolla

Helatorstaina Aplico palvelee vain omia jäseniään. Treenaamaan kuntosalille pääsee henkilökohtaisella avainkortilla 04:00-24:00. Vastaanottomme palvelee sinua jälleen perjantaina 14.5. klo 09:00-20:00.

Jäsenillä on madollisuus käyttää sali 3:n ja sisäpyöräilyn tilaa virtuaalituntien tekemiseen. Lukujärjestyksestämme löydät vihreällä värillä ajastetut virtuaalituntimme, joihin voit osallistua. Muina aikoina voit mennä tiloihin ja valita “on demand” oman haluamasi tunnin salissa olevalta pädiltä. Eli painat vain tunnin kuvaketta ja kaikki jatkuu siitä automaattisesti.

Muistathan kirjata käyntisi vastaanoton päätteellä kuntosalille tai virtuaalitunnille, jotta käyntikertasi rekisteröityy meidän järjestelmään.

Lisäksi sinulla on jäsenenä mahdollista katsoa livestriimiemme tallenteita. Sinulla on sähköpostissa maanantaina tullut meili osoitteesta info@aplico.fi, josta näet tallenteiden linkit. Näillä voit liikkua ajasta ja paikasta riippumatta!

Toimintamallimme on yhä käytössä tuttuun tapaan! Kertaathan vielä mallit tästä ja pidetään niistä yhdessä huolta! Klikkaa tästä toimintamalleihin klubilla ja viimeisimpään tiedotteeseemme!

Hyvää helatorstaita sinulle!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: