Tervetuloa taas liikkumaan Aplicon tiloihin Ratakadulle 29.4.

Meillä on suuri ilo kertoa, että AVi:n päätöksen mukaisesti liikkuminen sisätiloissa on taas sallittua 29.4.2021 alkaen. Kuntosali ja ryhmäliikunta on taas käytössäsi torstaista alkaen Ratakadulla. Mikäli kotiliikunta tai ulkoliikunta ovat yhä sinun valintasi, ei huolta, kaikki nekin jatkuvat tarjonnassamme edelleen liikuntasi tueksi.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa 16.5.2021 asti koko toimialueellaan niin sanottua turvavälipäätöstä. Päätöksen mukaan tilojen käytöstä vastaavien toimijoiden pitää varmistaa, että asiakkailla on tosiasiallinen mahdollisuus välttää lähikontaktit toisiinsa. Määräys perustuu tartuntatautilain pykälään 58 d. Miten turvavälit voidaan säilyttää Aplicossa tiloja käytettäessä on luettavissa alta toimintamalleistamme. Näin takaamme mahdollisimman turvallisen liikunnan tiloissamme meille kaikille! Kiitos yhteistyötä jo etukäteen!

 

KUNTOSALI

 • Kuntosalilla maksimi liikkujamäärä on 20 henkilöä tilassa kerrallaan. Kuntosalilla meidän kahdessa tilassamme (700 m2), tämä takaa riittävän etäisyyden mahdollisuuden liikkujille. Muistetaan jokainen meistä valita paikat siten, että tämä toteutuu.
 • Kuntosalin aerobisista laitteista on käytössä vain joka toinen, jotta turvavälit toteutuvat.
 • Kuntosalimme käyttöaste on suurimmillaan seuraavina aikoina, ja jotta voimme seurata kävijämäärien pysymistä halutulla matalalla tasolla, tulee kuntosalille varata paikka: arkisin 16–20 ja la 9–13 sekä su 16–20. Muina aikoina kuntosalin käyttöaste pysyy tämän rajan alla. Vastaanottomme kertoo sinulle mielellään liikkujien määrän. Mikäli sinun on mahdollista treenata tuon ajan ulkopuolella toivomme, että tulet kuntosalille esimerkiksi keskellä päivää, tai aikaisin aamulla. Näin saadaan rytmitettyä kaikki liikkujat paremmin kuntosalille.
 • Huomioithan omassa harjoittelussasi avainkorttiajoilla myös muut tilassa liikkuvat. Odota kahviossa omaa vuoroasi, mikäli tilassa on jo 20 henkilöä liikkumassa.
 • Avainkortilla jäsenemme liikkuvat joka päivä 04:00-24:00 välisenä aikana. Tiloissamme on kamera valvonta ko. ajalla.
 • Mikäli sinulla ei ole tallessa omaa varaustunnusta varausjärjestelmäämme saat sen vastaanotosta tai Oma personal traineriltasi. Voit myös soittaa ja varata paikan vastaanotostamme 019 312 880.
 • Liikuntapalvelut saat myös etänä mm. Oma PT-tapaamisten merkeissä.

 

RYHMÄLIIKUNTA

 • Ryhmäliikuntatiloissa tuntien osallistujamäärät ovat normaaleista -50 % kussakin tilassa. Tällä pyrimme takaamaan riittävät turvavälit kaikille liikkujille. Merkkaamme paikat tiloihin, jotta paikan valinta on tiloissa sujuvaa.
 • Muistathan varata paikkasi ennakkoon, niin varmistat paikkasi tunneille. Muistathan myös perua tuntisi, jotta kaikki halukkaat saavat paikan. Kiitos.
 • Kotiin lähetämme edelleen hybridinä kaikki Sali 1:ssä tapahtuvat tunnit. Lisäksi livestriimejä lähetetään edelleen koteihin ja uusi AplicOnline-video kirjasto aukeaa toukokuun aikana.
 • Suosituksi tulleet ulkoliikunnat jatkuvat myös, ja nämä tunnit löydät pinkillä lukkarista.
 • Ryhmäliikunnan lukujärjestys on rakennettu siten, että tuntien välissä on riittävästi aikaa, jotta tuntien välissä vältämme kohtaamiset.

 

KAHVILA JA LAPSIPARKKI SULJETTUNA 16.5 ASTI

Jotta voimme välttää ylimääräistä oleilua tiloissamme AVI:n mallin mukaisesti, niin kahvila ja lapsiparkki avaavat ovensa vasta 17.5.2021 alkaen.

 • Lapsiparkki Omppulan vuorot ovat varattavissa ko. ajankohdasta eteenpäin varausjärjestelmästämme. Odotamme lapsiparkissa asioivilta erityistä huomiota, että nuhaiset lapset jäävät kotiin, ja vanhemmat valvovat omien lasten käsien pesun mennen tullen Omppula- käynnin yhteydessä.
 • Kahviosta saat edelleen take away-kahvin mukaasi ko. ajalla.

 

LISÄPALVELUT TILOISSAMME

 • Laitepilates-tunnit jatkuvat lukujärjestyksen mukaisesti ensi viikosta alkaen.
 • Kurssitarjonta käynnistyy toukokuun puolella mm. nuortenkurssi.

 

TOIMINTAOHJEET KLUBILLA ASIOIDESSA

 • Lohjan kaupungin toiminnassa noudatetaan edelleen kasvomaskisuositusta. Kasvomaskin käyttöä suositellaan, mikäli kasvomaskin käyttöön ei ole terveydellistä estettä. Käytäthän maskia tämän ohjeen mukaan klubille saapuessasi, pukutiloissa ja tuntia/treeniä odottaessasi.
 • Käsienpesu on kaikista tärkein asia mennen tullen. Olemme asentaneet myös Sali 1:n tilaan käsienpesupisteen, jotta niitä on tiloissamme riittävästi.
 • Kaikkien treenaajien tulee myös puhdistaa laitteet ja välineet käytön jälkeen.
 • Kengät on mahdollista jättää edelleen alakerran aulaan, jos saavut treenivaatteissa, ja haluat olla menemättä lainkaan pukutiloihin. Pukutiloissa toivomme teidän asioivan mahdollisimman lyhyesti. Maksimissaan 10 minuuttia kerrallaan.
 • Muistattehan kaikissa tiloissa antaa muille liikkujille tilaa, ja pidetään riittävät turvavälit.
 • Jos olet terve ja hyvinvoiva, tervetuloa treenaamaan klubille! Mikäli olet sairaana, tai ollut sairaana, pysythän kotona THL:n ohjeistuksen mukaisesti.
 • Matkustamisen jälkeen pidäthän karanteenia salilta THL:n voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti. Livestriimit ja etäpalvelut ovat tällöin liikuntasi tukena.

 

PUUTTUUKO JOKU TUNTI TAI OHJAAJA LUKUJÄRJESTYKSESTÄ

Olemme joutuneet järjestelemään töitä hieman uudelleen, jotta kokopäiväisesti työnsä meillä tekevät saavat jatkaa töissä ilman lomautuksia. Tuntiohjaajamme ovat halunneet tukea meidän täysipäiväisten töiden jatkumista, siirtymällä hetkeksi liikkumaan striimiruutujen ääreen kotiin. Jos kaipaat jotain tiettyä tuntia tai ohjaajaa, niin lupaamme, että mahdollisimman pian tapaat taas kaikki meidän joukkueesta! Tämä järjestely on tilanteen vaatima, ja vain väliaikainen. Meidän joukkue pitää yhtä. Kiitos kun ymmärrät!

 

ODOTETTU PERSONAL TRAINING TARJOUS ON VOIMASSA TÄMÄN VIIKON

Tarvitsetko pienen tai isommankin tsempin päästäksesi taas liikkeelle, tai lisäpotkua nykyiseen? Nappaa tästä 6 x PT-paketti huikealla tarjouksella itsellesi, ja lähde matkalle kohti hyvää oloa! Hinta nyt 499 € (norm. 690 €). Kysy Oma personal traineriltasi lisää. Tarjous on ostettavissa PT:ltä tai verkkokaupasta 2.5.2021 asti.

Tästä kauppaan: https://aplico.fi/tuote/personal-training-6/

 

KIITOS SINULLE APLICON JÄSEN

Reilut 1200 teistä on kulkenut tämän kuluneen vuoden matkassamme maksaen palveluidemme olemassaolosta. Liikkuen etänä, ulkona ja monilla luomillamme malleilla jatkuvasti muuttuneiden tilanteiden keskellä. Me olemme tehneet kaikkemme, että turvallinen liikunta on ollut tavalla tai toisella mahdollista. Kiitos, kun olet valinnut meidät liikuntasi tueksi. Teille ”support Aplico”- ryhmälle on tulossa omat juhlat alkusyksystä, kun kokoontuminen on taas sallittua. Siellä saamme kiittää ja tarjota lahjamme sinulle kiitokseksi siitä, että olet pysynyt asiakkaanamme läpi tämän erikoisen ajanjakson. Sinä olet tukenut paikallista yritystä. Sinä olet antanut meille työtä. Sinä olet se, joka saa meidät taas avaaman ovemme ja tarjoamaan uusia elämyksiä lohjalaisten arkeen! Tähän palaamme kesän jälkeen ja saat henkilökohtaisen kutsun tähän tilaisuuteen!

 

Mutta nyt! Nyt on taas aika monipuolisen liikunnan! Lämpimästi tervetuloa liikkumaan kanssamme Aplicoon! Mennään yhdessä kohti liikunnallista kesää!

 

Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi

www.facebook.com/AplicoLohja

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: