Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Vappu Aplicolla

Upeat pari päivää takana liikunnan iloa taas klubilla! Kiitos teistä jokaiselle täällä ja etänä kanssamme liikkuneille. Nyt on vapun aika ja tänään perjantaina vastaanottomme palvelee sinua klo 15.00 asti ja seuraavan kerran maanantaina klo 09.00-21.00.

Aplicon omat jäsenet liikkuvat avainkortilla joka päivä 04.00-24.00 välisenä aikaa kuntosalilla ja virtuaalitunneilla. Muistathan ilmoittautua ennakkoon kuntosalille pe ja su 16-20.00 välisenä aikana ja la aamusta 09-13.00. Näin voimme taata sopivan liikkujien määrän talossa ja turvavälit toteutuvat. Muina aikoin voit vain tulla, kun kävijämäärä on vähäisempi. Kaikki ohjeet löydät klubille saapuessasi. Klubilla on kamerravalvonta ympäri vuorokauden.

Talomme kaikki toimintamallit voit lukea tästä! Yhteinen malli toimia takaa meille kaikille mahdollisimman turvallisen liikuntaympäristön. Käsienpesu, etäisyydet ja laitteiden desinfiointi ovat ne kaikista tärkeimmät muistaa. Klikkaa tästä!

Meidän perjantain vappu-bileet klubilta on striimattu ja saat tänään pe tallenteen kotiin, niin voit liikkua sen kanssa ajasta ja paikasta riippumatta koko viikonlopun!

Ihanaa vappua juuri sinulle ja ei muuta kuin varaamaan ensi viikon tunteja sisällä ja ulkona! Eikä hätää, hybridit ja striimitkin jatkuvat edelleen!

T. Meidän Joukkue

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: