Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Yritys -muista työntekijöitäsi unelmien liikuntapäivänä 10.5.

Kulunut vuosi on ollut meille kaikille haastava ja pieni liikunnan ilo voisi olla paikallaan. Me tarjoamme teille muutaman helpon ratkaisun, jolla voit maanantaina 10.5., eli Unelmien liikuntapäivänä ilahduttaa työntekijöitäsi. Tervetuloa hakemaan kanssamme terveyttä, iloa ja hyvää oloa livetsriimien avulla tai paikan päälle Laitepilateksen pariin!

  • Livestriimi tallenteet 4 kpl yrityksenne työntekijöille toimitettuna 190,00 € + alv.
  • Laitepilates -pienryhmä Aplicolla 2-12 henkilölle 250,00 € + alv.

Livestriimeistä voitte valita teidän toimintaan sopivat ja teitä kiinnostavat aiheet. Materiaalia on yhteensä 4 eri kokonaisuutta ja 120 minuuttia tekemistä. Livestriimeillä kaikki vovat liikkua esimerkiksi kotona ja ajasta ajasta ja paikasta riippumatta. Tallenteet ovat käytössä heinäkuun loppuun.

Laitepilates on elämys, jonka voitte tulla kokemaan toimitiloihimme yhdessä. Voit ostaa tämän tarjouksen nyt ja hyödyntää sen vaikka tulevana kesänä tai ensi syksynä. Unelmien liikuntapäivänä vain tieto tästä hienosta liikunnallisesta lahjasta ja voimme sopia ajankohdan, kun se on paikallaan. Lue lisää laitepilateksesta tästä: https://aplico.fi/laitepilates/

Varaa oma tarjouspakettisi: sari.hankimo@aplico.fi tai 050 5001131

Mikä on Unelmien liikuntapäivä? Unelmien liikuntapäivä on 10.5. kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä. 

Unelmien liikuntapäivä rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen. Normaalisti Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua ja järjestää tapahtumia. Vuonna 2021 Unelmien liikuntapäivä toteutetaan sosiaalisessa mediassa, vastuullisesti kotioloissa ja ulkoillen. Kannustetaan muita, jaetaan hyväksi koettuja tapoja liikkua poikkeusoloissa ja haastetaan yhdessä koko Suomi liikkumaan!

Unelmien liikuntapäivää on toteuttamassa suuri joukko eri toimijoita yhdessä. Kokonaisuutta koordinoi ja tapahtumasivustoa ylläpitää Suomen Olympiakomitea. Jokaisen omalla vastuulla on liikkua turvallisesti ja viranomaisten ohjeet huomioiden. Lue lisää Olympiakomitean sivuilta.

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: