UUTUUS lisäpalvelujemme tarjonnassa -Valmennuspäivät

Nyt on hyvä aika ottaa yksi päivä sinulle ja hyvinvoinnillesi. Olemme luoneet kokonaan uuden lisäpalvelun käyttöösi. Tule hakemaan uutta VIRETTÄ tai MOTIA touko-kesäkuussa meidän valmentajien matkassa. Saat valmennuksen lisäksi lounaan ja välipalan päivän aikana. Sinun tarvitsee nyt sanoa vain tahdon!

Valmennuspäivä

Valmennuspäivästä saat intoa, virtaa, voimaa ja sisua arkeesi. Inspiroidu hyvinvoinnista ja opi treenaamaan tavoitteellisesti, hallitsemaan stressin kokonaiskuormaa, syömään paremmin ja huolehtimaan omasta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi.Valmennuspäivä on inspiroiva kokonaisuus treeniä ja luentoja, joiden kautta saat konkreettisia työkaluja hyvinvointiin ja treeniin. Hyvinvointia ei rakenneta hetkessä, mutta parhaimmillaan valmennuspäivä sytyttää mielenkiinnon omaa hyvinvointia kohtaan ja antaa keinot ja työkalut tehdä muutoksia. Pienetkin muutokset antavat isoja tuloksia pitkällä aikavälillä. Valmennuspäivän opit antavat intoa ja virtaa pitkään. Sijoita siis itseesi ja ota päivä aikaa omalle hyvinvoinnille. Tämä on askel kohti terveyttä, iloa ja hyvää oloa!

Ole nopea, sillä paikkoja on varattavissa vain rajoitetusti!

 

VIRE valmennuspäivä Sarin kanssa on 29.5.

MOTI valmennuspäivä Riston kanssa on  12.6.

 

Lue lisää valmennuspäivistä ohjelmineen ja ilmoittaudu mukaan klikkaamalla tästä!
Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: