Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Toukokuun jäsentiedote ja jäsenetuja 5/2021

Arvoisa Aplicon asiakas! Aloitetaan jäsentiedote pitkästä aikaa klubimme tapahtumilla ja iloisilla liikuntaterveisillä. Meillä on ilo kertoa muutamasta uudesta palvelusta, jotka kuuluvat jäsenmaksuusi, sekä uudesta lisäpalvelusta. Tiedotteen lopussa on vielä muistin virkistykseksi tartuntalakiin liittyvät terveiset ja meidän yhteiset turvallisuus- ja toimintaohjeemme. Lukaisethan huolella loppuun asti. Nyt kuitenkin aloitetaan motivaattoreilla sinun liikuntasi tueksi.

 

OHJATTUA ULKOLIIKUNTAA JA KESÄN RANTAJUMPAT

Ohjaamme edelleen ryhmiä myös ulkona. Pukeudumme vain kelien mukaisesti ja nautimme raikkaasta ilmasta ja vaihtelevista treeneistä. Tällä hetkellä kalenterista löytyy seuraavat treenit:

 • Ma klo 18:00 Tabata
 • Ke klo 17:45 Kuntojumppa
 • Pe klo 17:00 Mäkitreeni
 • Su klo 12:00 Zumba®

Tulemme perinteisesti ohjaamaan myös Ranta Zumbaa ja Ranta Joogaa tulevana kesänä. Uutta hupia ja liikuntaa yhdessä on heinäkuussa tapahtuvat neljä viinijoogaa lauttaravintola Kaljaasissa! Nämä kaikki tunnit kuuluvat Aplicon jäsenyyteen, ja pääset jäsenenä Aplicon tunneille omalla leimatulla Travelpass -kortillasi. Sillä todennat ohjaajalle jäsenyytesi voimassaolon. Muut ovat tervetulleita 5 euron kertamaksulla kesän ulkojumppiin. Tulossa on myös mm. Lavista Aplicon pihalla iloksenne. Ulkotunnit ja rantatunnit ovat aina ulkona. Kovan sateen sattuessa tunteja ei ole, kun emme voi ko. massaa siirtää nyt sisätiloihin rajoitusten vuoksi.

 

RYHMÄLIIKUNTAA VIIKONLOPPUISIN

Saatuamme luvan avata klubin toukokuun alussa, lisäsimme suosituimmat ohjatut ryhmäliikuntatunnit myös sunnuntaille. Sekä lauantaina, että sunnuntaina tarjonnassa on nyt eniten toivottuja tunteja. Sisäpyöräilyä, tanssitunteja, kehonhuoltoa, BODYPUMP-tunteja yms. Tunnit vaihtelevat viikoittain, joten muistathan seurata tarjontaamme ja varata paikkasi omille suosikkitunneille: https://aplico.clubmanagement.fi/web/1/webPage.html

 

APLICONLINE

Olemme kehittäneet kuluneen vuoden aikana teille kuntokeskuksen ajasta ja paikasta riippumatta! Tällä palvelulla saatte meidät, koko Aplicon ohjaajineen, mukaasi missä ikinä vietät kesälomaa tai jatkossa matkustat. Ota vaikka AplicOnline-tunti etätyöpäivää tauottamaan. Pääsemme avaamaan ensimmäisen version tästä kehitystyöstä teille viikolla 22. Tämä on iso juttu ja kuuluu jäsenyyteesi!

 

TAPAHTUMAKALENTERISSA BODYCOMBAT-TUNTEJA

Toukokuussa olemme lisänneet kolmelle keskiviikolle ylimääräisen BODYCOMBAT-treenin. Tämä tunti on ainoastaan livenä, eli ei tule hybridinä kotiin asti. Tunti ohjataan vielä 19.5. ja 26.5. ke klo 17:00.

 

LAPSIPARKKI AVOINNA 17.5.2021 ALKAEN

Olemme saaneet avata Lapsiparkki Omppulan ma 17.5. alkaen. Ohjaaja on paikalla maanantaista torstaihin klo 16:45-19:15. Lapsille varataan paikka tuttuun tapaan varausjärjestelmästämme. Asiakaspaikkoja tilaan on varattavissa maksimissaan 10 kpl. Omppulaan saa tulla leikkimään ainoastaan terveenä, ja aina käsipesun kautta. On mahtavaa, että voimme asteittain palata myös tämän palvelumme pariin. Noudatetaan ohjeita, niin lapsetkin saavat leikkiä koko kesän ajan Omppulassa.

 

KAHVILA AVAA OVENSA 1.6.

Kahviomme aulassa on ollut suljettuna, jotta olemme voineet välttää ylimääräistä oleilua tiloissamme AVI:n mallin mukaisesti. Kahviosta saat edelleen take away-kahvin mukaasi ko. ajalla. Kesäkuun alusta tilamme ovat tältäkin osin taas käytössänne.

 

VALMENNUSPÄIVÄT- UUTUUS TARJONNASSAMME

Nyt on hyvä aika ottaa yksi päivä itsellesi ja hyvinvoinnillesi. Olemme luoneet kokonaan uuden lisäpalvelun käyttöösi. Tule hakemaan uutta VIREttä ja MOTIa touko-kesäkuussa meidän valmentajien matkassa. Saat valmennuksen lisäksi lounaan ja välipalan päivän aikana. Sinun tarvitsee nyt sanoa vain TAHDON!!

 • VIRE- valmennuspäivä Sarin kanssa lauantaina 29.5.
 • MOTI- valmennuspäivä Riston kanssa lauantaina 12.6.

Lue valmennuspäivistämme lisää ja ilmoittaudu: https://aplico.fi/valmennuspaivat/

 

SYKSYN 2021 VALMENNUSRYHMÄT SEKÄ X-METHOD GROUP-KURSSI

Tulevan syksyn Valmennusryhmät ja X-Method Group-kurssi tulevat myyntiin kesäkuussa 2021. Tarjonnassa tulee olemaan suositut KIINTEÄMPI- ja TERVEEMPI KIINTEÄMPI-ryhmät, sekä tänä keväänä lanseeratut KAHVAKUULAILLEN KUNTOON sekä KESÄKUNTOON- ryhmät. 12 viikon ryhmätreenit ovat nousseet vuosien varrella suureen suosioon. Viikoittaiset tapaamiset valmentajan kanssa pienryhmässä auttavat pääsemään tavoitteisiin ilon kautta. Valmennusryhmien lisäksi pääsemme vihdoin starttaamaan myös seuraavan X-Method Group-kurssin. Kurssin kesto on 8 viikkoa ja treenejä tehdään yhteensä 16.

 

KAIPAAKO JOKU PERHEESTÄSI LIIKUNNAN ALOITTAMISTA?

Muistathan, että samasta taloudesta jo toinen jäsenyys on edullisempi. Kun taloudessanne on yksi 66,90 euroa maksava, niin seuraavat maksavat jäsenyydestään vain 49,90 euroa. Voit ottaa perheenjäsenen mukaan liikkumaan kanssasi kerran veloituksetta jäsenyyteesi kuuluvana. Ilmoita vain kaksi kertaa itsesi esimerkiksi kuntosalille tai ryhmäliikuntaan. Treenikaveri on aina hyvä motivaattori myös sinun omaan liikuntaasi!

Hyvä startti on 3 viikon starttikurssi 29,90 €, josta pääsee ohjatusti liikkeelle. Lue lisää starttikurssista tästä: https://aplico.fi/yhteystiedot/ilmoittaudu-starttikurssille/

 

LAITEPILATES

Joko sinä olet kokeillut Laitepilatesta? Tämä lisäpalvelu ostettiin valikoimiimme vuosi sitten. Alkeistunnilta pääset liikkeelle ja ne ovat kestoltaan 75 min. Osallistuttuasi vähintään kerran alkeistunnille voit siirtyä viikkotunneille. Alkeistunnilla opastetaan laitteen käyttö, toimintaperiaatteet sekä opit ensimmäiset perusliikkeet. Alkeistuntien aikataulun löydät alta. Varaa paikkasi varausjärjestelmästämme tai vastaanotosta 019 312 880.

 • 31.5. Alkeistunti klo 17.40 – Christian Söderholm
 • 8.6. Alkeistunti klo 19.20 – Miikka Vuorinen
 • 14.6. Alkeistunti klo 18.40 – Miikka Vuorinen
 • 21.6. Alkeistunti klo 17.40 – Terhi Paananen

Hyödynnä tässä Aplicon jäsenten omat hinnat ja nauti pienryhmistä:

 • kertamaksu jäsenille 14,50 €, muille 27,50 €
 • 12 kerran sarjakortissa kertamaksu jäsenille12,00 € (yht. 144,00 €) ja muille 25,00 € (yht. 299,00 €)

 

RAJOITUKSET JA TOIMINTAMALLIT TILOISSAMME

Etelä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa 31.5.2021 asti koko toimialueellaan niin sanottua turvavälipäätöstä. Päätöksen mukaan tilojen käytöstä vastaavien toimijoiden pitää varmistaa, että asiakkailla on tosiasiallinen mahdollisuus välttää lähikontaktit toisiinsa. Määräys perustuu tartuntatautilain pykälään 58 d. Miten turvavälit voidaan säilyttää Aplicossa tiloja käytettäessä on luettavissa alta toimintamalleistamme. Näin takaamme mahdollisimman turvallisen liikunnan tiloissamme meille kaikille! Kiitos yhteistyötä jo etukäteen!

 

KUNTOSALI

 • Kuntosalilla maksimi liikkujamäärä on 20 henkilöä tilassa kerrallaan. Kuntosalilla meidän kahdessa tilassamme (700 m2), tämä takaa riittävän etäisyyden mahdollisuuden liikkujille. Muistetaan jokainen meistä valita paikat siten, että tämä toteutuu.
 • Kuntosalin aerobisista laitteista on käytössä vain joka toinen, jotta turvavälit toteutuvat.
 • Kuntosalimme käyttöaste on suurimmillaan seuraavina aikoina, ja jotta voimme seurata kävijämäärien pysymistä halutulla matalalla tasolla, tulee kuntosalille varata paikka: arkisin 16–20 ja la 9–13 sekä su 16–20. Muina aikoina kuntosalin käyttöaste pysyy tämän rajan alla. Vastaanottomme kertoo sinulle mielellään liikkujien määrän. Mikäli sinun on mahdollista treenata tuon ajan ulkopuolella toivomme, että tulet kuntosalille esimerkiksi keskellä päivää, tai aikaisin aamulla. Näin saadaan rytmitettyä kaikki liikkujat paremmin kuntosalille.
 • Huomioithan omassa harjoittelussasi avainkorttiajoilla myös muut tilassa liikkuvat. Odota kahviossa omaa vuoroasi, mikäli tilassa on jo 20 henkilöä liikkumassa.
 • Avainkortilla jäsenemme liikkuvat joka päivä 04:00-24:00 välisenä aikana. Tiloissamme on kamera valvonta ko. ajalla.
 • Mikäli sinulla ei ole tallessa omaa varaustunnusta varausjärjestelmäämme saat sen vastaanotosta tai Oma personal traineriltasi. Voit myös soittaa ja varata paikan vastaanotostamme 019 312 880.
 • Liikuntapalvelut saat myös etänä mm. Oma PT-tapaamisten merkeissä.

 

RYHMÄLIIKUNTA

 • Ryhmäliikuntatiloissa tuntien osallistujamäärät ovat normaaleista -50 % kussakin tilassa. Tällä pyrimme takaamaan riittävät turvavälit kaikille liikkujille. Merkkaamme paikat tiloihin, jotta paikan valinta on tiloissa sujuvaa.
 • Muistathan varata paikkasi ennakkoon, niin varmistat paikkasi tunneille. Muistathan myös perua tuntisi, jotta kaikki halukkaat saavat paikan. Kiitos.
 • Kotiin lähetämme edelleen hybridinä kaikki Sali 1:ssä tapahtuvat tunnit. Lisäksi livestriimejä lähetetään edelleen koteihin ja uusi AplicOnline-video kirjasto aukeaa viikolla 22.
 • Suosituksi tulleet ulkoliikunnat jatkuvat myös, ja nämä tunnit löydät pinkillä lukkarista.
 • Ryhmäliikunnan lukujärjestys on rakennettu siten, että tuntien välissä on riittävästi aikaa, jotta tuntien välissä vältämme kohtaamiset.

 

TOIMINTAOHJEET KLUBILLA ASIOIDESSA

 • Lohjan kaupungin toiminnassa noudatetaan edelleen kasvomaskisuositusta. Kasvomaskin käyttöä suositellaan, mikäli kasvomaskin käyttöön ei ole terveydellistä estettä. Käytäthän maskia tämän ohjeen mukaan klubille saapuessasi, pukutiloissa ja tuntia/treeniä odottaessasi.
 • Käsienpesu on kaikista tärkein asia mennen tullen. Olemme asentaneet myös Sali 1:n tilaan käsienpesupisteen, jotta niitä on tiloissamme riittävästi.
 • Kaikkien treenaajien tulee myös puhdistaa laitteet ja välineet käytön jälkeen.
 • Kengät on mahdollista jättää edelleen alakerran aulaan, jos saavut treenivaatteissa, ja haluat olla menemättä lainkaan pukutiloihin. Pukutiloissa toivomme teidän asioivan mahdollisimman lyhyesti. Maksimissaan 10 minuuttia kerrallaan.
 • Muistattehan kaikissa tiloissa antaa muille liikkujille tilaa, ja pidetään riittävät turvavälit.
 • Jos olet terve ja hyvinvoiva, tervetuloa treenaamaan klubille! Mikäli olet sairaana, tai ollut sairaana, pysythän kotona THL:n ohjeistuksen mukaisesti.
 • Matkustamisen jälkeen pidäthän karanteenia salilta THL:n voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti. Livestriimit ja etäpalvelut ovat tällöin liikuntasi tukena.

 

Mennään yhdessä kohti liikunnallista kesää! Kuntosali ja ryhmäliikunta ovat taas monipuolisesti käytössäsi Ratakadulla. Mikäli kotiliikunta tai ulkoliikunta ovat yhä sinun valintasi, ei huolta, kaikki nekin jatkuvat tarjonnassamme edelleen liikuntasi tueksi. Nyt on aika liikunnan!

 

Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi

www.facebook.com/AplicoLohja

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: