Ajatuksia oman toiminnan johtamiseen

Armollisuus ja oman kehon kuuntelu ovat mielestäni tärkeitä asioita. Me emme kuitenkaan voi verhoutua näiden asioiden taakse, varsinkin jos se tarkoittaa sitä, että en saa asioita aikaiseksi tai minun ei tule esimerkiksi liikuttua. Olemmeko valmiita nauttimaan lyhytaikaisesta mukavuudesta pidempiaikaisen hyödyn sijaan? Mikäli tähän pitäisi vastata vaan yhdellä tavalla niin mielestäni kyllä olemme! Pitäisikö meidän sietää lyhytaikaista ”epämukavuutta” pidempiaikaisen hyödyn vuoksi? Lyhyt vastaus: kyllä pitäisi!

Asetetaan tavoite ja tehdään suunnitelma, miten se täytetään. Meillä on välitavoitteet sekä suunnitelma sille kauan tavoitteen täyttyminen vie aikaa. Olemme tässä kohtaa ottaneet jo ensimmäisen ison askeleen onnistumista kohti. Tästä se työ toki vasta alkaa, mutta ainakin tiedämme mihin suuntaan olemme lähdössä. Millä takaamme sen, että tavoitteemme täyttyy?

Mielestäni ainakin nämä seuraavat asiat täytyy löytyä:

  1. Ympäröi itsesi ihmisillä, jotka tukevat tavoitettasi (tämä ei tarkoita sitä, että he ovat joka asiasta kanssasi samaa mieltä), se tarkoittaa ihmisiä, joista saat energiaa sen sijaan, että he pelkästään vievät sitä.
  2. Ajattele positiivisesti, positiivinen ajattelu ruokkii positiivisia asioita elämääsi.
  3. Ole valmis tekemään asioita tavoitteesi eteen, älä etsi syitä miksi et voi tehdä.
  4. Ole iloinen myös pienistä onnistumisista ja teoista arjessa.
  5. Listaa ne asiat mitkä auttavat sinua tavoitteessasi.
  6. Listaa ne asiat mitkä haittaavat tavoitteesi täyttymistä.
  7. Ajattele positiivisesti, tiedän, tämä oli jo kerran kohdassa 2.

 

Kun kello herättää aamulla, nouse ylös, älä torkuta. Tee asioita, ole valmis! Petaa sänky, ehkä venyttelet tai jumppaat, syöt aamupalaa, unelmoit. Missään kohtaa ei mainittu, että avaa puhelin ja katso sähköpostit tai sosiaalinen media, ihan tarkoituksella. Sähköpostien aika on töissä, sosiaalisen mediankin varmasti jossain kohtaa, mutta ei silloin kun heräät. Miksi? Ehkä kärjistän hieman mutta sosiaalisessa mediassa kaikki ei ole totta, eikä kaikki ole positiivista ja sinun piti ajatella positiivisesti. Tämä ei tarkoita, että piiloudumme tosiasioilta ja huonoiltakin uutisilta, mutta niillä ei ole sijaan sinun aamussasi. Miten päiväsi käynnistyy, määrittelee pitkälle, millainen päivästäsi tulee. Jos et pääse sängystä ylös aamulla, etkä saa peittoa suoristettua, niin millä saat isommat tavoitteet täyttymään? Jälleen kerran, tee asioita, toimi, ole valmis. SINÄ saat muutoksen aikaan, en epäile sitä hetkeäkään, älä sinäkään. Pala kerrallaan!

 

 

Kirjoittaja:

Christian Söderholm

Aplicon Oma Personal Trainer

christian.soderholm@aplico.fi

www.aplico.fi

 

 

 

Haluatko tulla tutustumaan Aplicoon? Klikkaa tästä ja kutsumme sinut kylään klubille!

Lue lisää Personal Training -palveluistamme tästä!

 

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: