Aplicon 19. syyskausi on täällä!

Syksyn lukujärjestys on käynnistynyt 5.9.22. Kalenteristamme löydät vanhat tutut lajit, sekä useita uutuustunteja. Tunteja pääset varaamaan 2 viikkoa etukäteen varausjärjestelmän kautta. Tutustu syksyn tarjontaamme ja lukujärjestykseen tästä.

UUTTA JA TOIVOTTUA SYKSYSSÄ
 • Kuntonyrkkeily maanantaisin klo 19.00
 • Kuntopiiri kuntosalilla torstaisin klo 19.00
 • Latin Dance – tanssitunti maanantaisin klo 19.05
 • Mobility Circuit – liikkuvuuskuntopiiri perjantaisin klo 19.10
 • Power Core – keskivartalotreeni tiistaisin klo 16.15 ja keskiviikkoisin klo 07.00
 • Laitepilateksen aikoja on hieman uudistettu toiveidenne mukaan

 

TÄSSÄ SYKSYN LIIKUNTAKALENTERIMME
TAPAHTUMAKALENTERI ON EXTRAA JÄSENILLEMME

Tapahtumakalenteri on jäsentemme etu. Nämä tunnit kuuluvat siis jäsenyyteesi ja tuovat pientä extraa sekä arjesta elämyksen liikunnan merkeissä. Nämä kaikki ovat vielä yllä olevan lukujärjestyksen lisäksi osa liikuntakattaustasi meillä.

 • Back to Gym on jäsentemme etu tavata personal trainereitamme lisää salilla ja saada ohjausta. Tältä tunnilta saat uutta motivaatiota ja vinkkejä omaan tekemiseen.
 • Bändi perjantai on ekstra-sisäpyöräilytunti kerran kuussa. Asiakkaamme äänestävät kolmesta vaihtoehdosta bändin, jonka musiikkia soitamme yhden kokonaisen spinning-tunnin verran. Taattu perjantaifiilis, ja hyvä treeni! Ensimmäinen Bändi Perjantai pidetään 23.9.22. Äänestys alkaa kaksi viikkoa aikaisemmin.
 • Tulossa syksyn aikana myös:
  Zumba Marathon, Lavis Maraton ja Twerkkausta
 • Laita jo nyt pikkujoulut kalenteriin. Niitä vietetään klubilla perjantaina 4.11.22

 

KURSSITARJONTA ON LISÄÄ TÄMÄN KAIKEN PÄÄLLE!

Järjestämme monia kursseja syksyn aikana. Osa kursseista kuuluu jäsenyyteen ja osassa kursseja on pieni maksu. Kaikkiin pääsee myös lisämaksulla, jos kotona joku on ilman jäsenyyttä ja haluaa mukaasi. Laitepilateksessa pyörivät alkeistunnit, joiden kautta pääset harrastamaan tätä lajia. Sen jälkeen voit osallistua lukkarin viikkotunneille kertamaksulla tai 6 tai 12 kerran kortilla. Näihinkin on huomattava alennus jäsenillemme. Lue lisää kaikista kursseista täältä: https://aplico.fi/tuote-osasto/kurssitarjonta/ Tulossa mm. seuraavia:

 

TERVETULOA APLICON SYKSYYN HAKEMAAN TERVEYTTÄ, ILOA JA HYVÄÄ OLOA!
Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: